cezarpa 11824 Napisano April 29 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sym je bolji,ali koliko?I on se kvari.Ovaj deluje sasvim ok. Redovna zamena ulja i bez trkackog silovanja bice ok.Lepo radi masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoxyVS 13 Napisano April 29 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ia sam hteo Sym da uzmem ali bio je tačno 1000 eur skuplji, a na servis bih trebao da idem 90 km u jednom pravcu, što podrazumeva i slobodan dan na poslu, pošto uglavnom niko ne radi subotom. I meni se dopala ideja da mogu da ga servisiram u mom gradu, iza ćoška. Ja sam svoj prvi i drugi servis platio sa boljim uljem ispod 3000 din. I ja sam kineza gy6 150 cc vozio 12 godina, sa minimalnim održavanjem. Računam da je motor ja ovom skuteru još robusniji od onog starog... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5844 Napisano April 29 Ne silazi, 4366 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je mnogo bolji. Bemliga, ne mogu znati sa sigurnošću, sve može da se pokvari, ali to je moj utisak. Nedavno sam kratko pričao sa dostavljačem koji vozi Symphony 125. 85.000 km je prešao, bez kvarova kaže, menja naravno potrošne delove redovno, ulja, koč. pločice, svećicu, prenos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano April 29 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam gledao skuter hteo sam staro za novo.sym sam mogao da kupimako u autoprometu valjda da dam Benellija za 1500e,a on godinu dana star.Onda sam citao lose misljenje o servisu u autoprometu,pa sam definitivno digao ruke od njih.Ostao mi je sad i Benelli,ako prodam ok,ako ne opet ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3160 Napisano April 29 Ne silazi, 5237 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svima, porucio sam sivi connect. Posto nikad nisam imao skuter/motor i slabo se razumem recite mi na koji nacin da ga razradim i do koliko kilometra? I kad je prva zamena ulja? Gledao sam na yt decka koji kaze da se sipa iskljucivo mineralno ulje dok se razradi masina i da se zameni na 30tak predjenih kilometra tj. Dan posle kupovine??Ма хајдеееее, можда дечко препоручи првих 1000 километара да се преџу мењајучи минерално уље сваких 30 километара. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3160 Napisano April 29 Ne silazi, 5237 postova Prijavi odgovor kao problematičan ulje u masini i diferencijalu.Prvi obavezan servis na 200 km.Sledeci na 1000,pa na svake dve hiljade.Прво 200 је премало, 500 би имало неку логику.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano April 29 (promenjeno) Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan jbg tako pise u knjizici i serviser se prdrzava.stoji i kilometraza ili 6 meseci.Sta prvo istekne.Drugi servis je na 1000km. Krokodilo kako ti preporucujes razradu i zamene ulja na novom kinezu? Druga nalepnica na motoru:Promeniti ulje u masini posle 300 i 1000 milja.To je oko 500 i 1600km. Promenio April 29 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Maj 1 U prolazu, 23 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigo je posle par dana. Boja je po meni lepsa od bele/maslinaste. Ako neko zna nek napise opcije za instrument tablu tj. kako se menja vreme i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Maj 2 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis proenu milje km,trip odo,stelovanje sata?Tu su ga bas iskomplikovali.Desno dugme ispod plastike sata,dugi i kratki stisak.Izgleda da reaguje na toplotu ili dodir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Maj 2 U prolazu, 23 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Reaguje na dodir koliko sam video. A dugme sa leve strane jel ima neku funkciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Maj 2 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoxyVS 13 Napisano Maj 2 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Vuja036 said: Stigo je posle par dana. Boja je po meni lepsa od bele/maslinaste. Ako neko zna nek napise opcije za instrument tablu tj. kako se menja vreme i sl. Dugme set kratko menja ukupnu i trip kilometražu, na trip dužu pritisak resetuje, a sat se šteluje pritiskom dugmeta nekoliko sekundi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Maj 2 U prolazu, 23 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala nastelovao sam sat. Preso sam nekih 20tak km i vozim do 35-40km/h. Idem blagim gasom sve i lagano ubrzavam. Kako ste vi razradjivali vase? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Maj 2 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Maj 2 U prolazu, 23 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moram jos nesto da te pitam. Planiram da uzmem ls2 strobe 2 kacigu ali me zanima da li moze da stane ispod sedista? Koju kacigu ti koristis i jel staje ispod? Hvala na svim savetima do sad veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Maj 3 (promenjeno) Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim Zeus Jet.Stane malo tesno ali stane.I knap se zatvori sediste.I to sam sad probao malo jace.Prva proba kad je stigao skuter je da ne staje. Kaciga koju si odabrao je velicine full face,mislim da nece. Promenio Maj 3 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Maj 9 U prolazu, 23 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko montirao nesto slicno ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Maj 20 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam parkirao ispred izloga Lidla Connect,pored Piaggio Medli.Gledam ih oba su lepa.Uopste se nisam stideo svog skutera.Kad sam ga kresnuo i kad sam ugledao u izlogu svetla svog Connecta,bio sam zadovoljan. Moram da naglasim da sam presao oko 850km,i da sam zadovoljan.Radi tacno onako kako sam ocekivao,tj nemam zamerki. Da pojasnim davno ranije sam vozio kineza Baotian 125 Hero oko 10 godina.Kasnije su dosli razni Free,Liberty,Beverly ,Agility. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Maj 28 (promenjeno) Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje 1000km,i drugi servis.Opet 5000din.Apsolutno sam zadovoljan sa skuterom,za sada. Jedino saznanje,da je u motoru Ipon 10w-30.Lici mi da je malo tanko za letnje vrucine. Odoh da se vozim. Promenio Maj 28 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Jun 5 U prolazu, 23 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 5. 2025. at 15:27, cezarpa je napisao: Prodje 1000km,i drugi servis.Opet 5000din.Apsolutno sam zadovoljan sa skuterom,za sada. Jedino saznanje,da je u motoru Ipon 10w-30.Lici mi da je malo tanko za letnje vrucine. Odoh da se vozim. Cao brate, reci mi jel znas jel su ti menjali ulje u diferencijalu i koliko su sipali? i reci mi jel si gledao mozda neki kofer za pedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 5 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na 200km menjali su u diferencijalu.Na 1000 Mislim SAMO u motoru,nisam siguran.u diferencijalu na svakih 2000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2988 Napisano Jun 5 Drug član, 1656 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kači slike skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 6 (promenjeno) Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio me dve decenije unazad,u mladje dane. Razrada je isla umerenim tempom.Posle 1000km,ne forsiram preko 70kmh.Vrucina je i jos malo da legne.Potrosnja bar 2,7 i malo preko. Promenio Jun 6 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5844 Napisano Jun 6 Ne silazi, 4366 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U Grčkoj ima sličan Daytona Synergy 125. Isto kinez, ali EFI, i malo kvalitetniji rekao bih, za ispod 2.000€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 6 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan lici na Sym? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...