Jump to content

Moto Zajednica

GoxyVS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

GoxyVS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Evo konačno sam stigao i da odvezem jednu rutu od 50tak km da vidim kako se ponaša na otvorenom. Potrošio je nešto manje od 1,5 l benzina pri brzini izmedju 75 i 85 km/h po brzinomeru. Na žalost, duvao je dosta jak vetar pa maksimalna brzina nije mogla da se izmeri tačno. Najveća brzina je bila 105 km/h. Svakako sam zadovoljan i ovim podacima.
  2. Na žalost, nisam ga još razradio do kraja, pa nisam još vozio na maksimumu, ali krstareća bi mogla da bude 80 km/h, bez problema, jer skuter vrlo lako dolazi do te brzine. Otvara se sezona, biće prilike i za test maksimalne brzine.
  3. To je potrosnja 95 % u gradu, i to malom, sa kratkim i čestim intervaljma stani-kreni. Kada krene sezona, krenuću i duže ture pa da vidimo na otvorenom putu kako će da se ponaša.
  4. Kolege forumaši, Na podsetnik člana, evo da javim prve utiske... Uspeo sam da predjem nekih 400-tinak km do završetka sezone. Motor me definitivno iznenadio svojom snagom. Snažno ubrzava, bez ikakvih problema. Potrošnja je oko 3-3,5 l na 100 km, s obzirom na karburator, nije loše. Imam utisak da su kočnice predimenzionirane, rade jako dobro, prednja naročito, a i zadnja koja je kobinovana sa prednjom je dobro podešena. Motor je robustan, malo više prenosi vibracije na ram. Glavna mana je mali rezervoar oko 5.5 l-6 l. Možda će viši ljudi imati neki problem sa dužim sedenjem, imam utisak da je korman malo niži, ali možda je to samo moj osećaj. Sve u svemu, moj osećaj je da je ovaj skuter pun pogodak, u odnosu cena kvalitet. Jedini problem koji sam imao kod montiranja kofera je da sam morao da napravim adapter za nosač jer original nije mogao da se montira tako da se neametano otvara sic. Ako vas još nešto interesuje....
  5. Konačno, nakon kraćeg odmora i nekoliko lepih dana javljam prve utiske nakon 100tinak predjenih km. Definitvno je pun pogodak. Motor je jako lepo sklopljen, prilikom prelaska preko neravnina, samo se slabije ušuškan akumulator čuo, što se gumenim podmetačima lako rešilo. Motor ima dosta snage, čak u razradi, sa 60% gasa vrlo lako dodje do 60km/h. Vizuelno mi je lepši nego na slikama, udobno se sedi i ja sa 178cm imam dosta mesta za noge. Jedina falinka je loš raspored fabričkih rupa za nosač kofera, pa ni jedan univerzalni kofer ne može da se montira a da ne blokira otvaranje sedišta. Tu sam napravio neku vrstu adaptera od lima kako bi sve leglo na mesto. Svakako uživam vozeći ga.
  6. Update: Iako se isporuka odužila, zbog čekanja na ocarinjenje, distributer me je obradovao novom cenom - sada je 1650€. Skuter očekujem sredinom sledeće nedelje...
  7. Elem, skrenusmo od teme... Ja sam bio hrabar i upravo sam poručio jedan sivi connect. Moji razlozi su sledeći: Prvo, jedini jeftiniji 125 cc model sa ravnim podom bez tunela je Trio Mustang od 1550 € - poznanik koji ga je imao ga je prodao brže bolje, jer nije bio zadovoljan. Drugo, svi sledeći modeli - Sym Symphony, Sym Jet 14, Kymco Agility 16+, Peugeot Tweet 125, Piagio Liberty 125.. su počev od 2650€ pa na gore, a uz to bih morao iz mog mesta da u ovlašćeni servis vozim 80tak km u jednom pravcu radi zadržavanja garancije. Ovako, em mi skuter dolazi u mesto u kom živim, em mi je i garantni servis obezbedjen. Svakako ću svoje utiske da podelim sa vama.
  8. I Peda Connect 125, i K-moto Coral 125 u Srbiji, i Sinnis Connect 125 u Britaniji, (7 godina neke garancije) i još postoji dosta naziva u različitim zemljama za potpuno isti skuter, koji je proizvod kineske fabrike Znen. I verovatno prodaja i ide na taj način da uvoznici većeg broja motora mogu da 'nalepe' svoje ime na njega. Koliko mi je poznato, a možda i nisam u pravu, Peda bi trebalo da je uvoznik tih skutera iz Italije, koji dolazi i na naše tržište preko distributera iz Novog Sada.
  9. Što se kvaliteta tiče, kod nas je garantni rok 2 godine bez obzira na kilometražu, a u nekim zemljama zapadne evrope ide čak do 7 godina. Proizvođač očugledno veruje u svoj proizvod.
  10. Može se pogledati na Youtube-u review za Sinnis Connect 125, a negde se prodaje i kao Coral 125, kod nas od firme K-moto. Poprilično su dobri utisci. I možda da se doda, da iako se model prodaje već par godina u Srbiji, trenutno nema ni jedan polovan na oglasima, što verovatno znači da su vlasnici zadovoljni.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja