lord_oblivion 1392 Napisano Januar 21, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Japan, Evropa i Azija, krace je a sveobuhvatnije. Sto neko gore rece, u pocetku sa ih jos i gledao, do epizode sa Black Widow, tu su negde resili da pocnu serijske i to je bio kraj za mene... ps. Ceo svet, sem usa... jos je konkretnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Preterase Ameri svaku meru i granicu. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 21, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ne zelim da komentarisem.... valjda je zadovoljio tematsku potrebu... jedino sto mi je odma palo na pamet da se onaj jadni Rik Petko us#o dok je napravio ovaj rezervoar (pod uslovom da ga je pravio)... gledam ih kad nema sta drugo isto kao i pokojnog Kodingtona... mnogo su mi bolji Bike Buildof i slicne varijante... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Motorcikl mi se nimalo ne svidja ali tim iz OCC-a je to napravio na temu tog "f__" ili kako se vec zove verovatno ni njima nije lep al od toga zive ni nama nije lepo sto radimo kako ko na gradjevini ili kopamo ili sta vec al od toga zivimo ja mislim da kad bi pravili naj lepsi motorcikl da bi stvarno bio lep a ne po porudzbini nekh kompanija. A imam kritiku na naziv OCC- Orangr Country Choppers to bi trebalo biti Orange Country Motorcycles jer coper je motorcikl bez suvisnih delova tj isckati vec napravljen motorcikl tako da su oni napravili motorcikl a ne coper. Sve u svemu ruzan je al onaj hammer ispred nihove radionice je cool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4496 Napisano Januar 21, 2009 Advanced Member, 1988 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ovoga i oni sami stide u dubini duse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ko nikad nisu pravili motore !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovaj motor dospe u Bin Laden-ove ruke njegove mogucnosti su visestruke!!! ;D Ostace samo dugmici od njih!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo sa casa OTP-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska izrada al dizainerska zamisao ravna samoubistvu , mada se vide ideje sa BMW i SUzuki koncepata gde su rezervoar i maska jedno a korman izlazi iz te celine ... Jbg oni odavno ne prave cruzere tj choppere na koje smo navikli oni rade THEME BIKE , to je amerika , sve je zabava i Theme park ... a i kako da prodash neshto nekoj firmi ako ne brendirash , a kad si brendiro onda dodaj i neshto prepoznatljivo i tako u nedogled , da se nelazemo ima ideja i motora koji su vrhunski , a shto se mene tiche Rick Petko za predsednika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Rugobatan motor definitivno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Volim da gledam emuisiju, ali ko sto vec rekoste nema nikakve veze sa coperima. Bilo je lepim hotora, ali ovaj jeste extremno ruzan ali 'Show must go on'! Explorer ima mnogolepse i bolje emisije tog tipa, pa kad ih nahvatam pre to gledam nego OCC. Malko je postalo preterano, ali to je Amerika. Iz podruma su pomocu medija u roku od par godina napravili multimilionsku fabriku(jer to u svakom slucaju vise nije radionica). I da, odavno su oni poceli da prave serijski, ko na traci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Stalno prave motore za neke organizacije... Nacionalnu gardu,vatrogasce,miliciju, vazduhoplovstvo........spajdermena ;D Jedva cheka da naprave motore za fabriku kosilica, sladoleda i mobilnih telefona... i onda sam sve video NE BIH NIJEDAN NJIHOV MOTOR VOZIO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da ga je Grumf projektovao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...