Luka2245 0 Napisano Septembar 10, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Visok sam 197cm, 92kg i polažem trenutno za A2 kategoriju. Želim da uzmem neki maxi skuter. Sta bi ste mi preporučili za moju visinu da uzmem? Trenutno mi je zanimljiv Yamaha X max 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11196 Napisano Septembar 12, 2024 Ne silazi, 2591 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Do koliko para, koje godište ? Ako novci nisu problem, BMW C400 ima mesta koliko hoćeš. Aprilia Scarabeo je duža / udobnija od Beverlija, koji je na ceni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 599 Napisano Septembar 13, 2024 Zainteresovan, 566 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 6/30/2023 at 2:53 PM, Grnca said: CBR F4i - meni licno jedan od najlepsih motorcikala. U trenutku kupovine sam izmedju njega i VFR800fi ( 5 generacija ) izvagao i kupio sebi VFR. Jednostavno zvuku v4 agregata nemogu da odolim, ma ustvari kakav god da je - mora da je V !!! Visok sam 192 i vozim VFR - da to je vrlo moguce. Dugacke ture mi uopste ne smetaju. Zeleo bih neki vislji motor da sedim kao na stolici ali mi se izbor svodi na svega par modela Ja sam sa tdm-a presao na vfr800fi , nije nesto neudobnije i skucenije. Doduse ovaj ima upravljac umesto hebla pa se mozda tu dobilo malo. Visok sam 188., drugar koi mi ga je prodao je tu negde i po visini i tezini, mozda 190cm. Nije vfr uopste mali motor.ali garant moze i neko ispod 180 da ga vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...