markovisacki 1317 Napisano Jun 26, 2023 (promenjeno) Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imam kompletnu ČZ 175 sport, ali nije obuhvaćena ostavinskom raspravom i skuplja prašinu. Da li neko možda ima neku rasturenu, pokvarenu ali legalnu, uz pomoć koje bih u kombinaciji sa mojim delovima napravio jednu kompletnu? Već sam izvrteo sve moguće oglase, ima tih motora puno ali su svi bez papira itd. Hvala unapred Kontakt tel 061/132-6400 Promenio Jun 26, 2023 član markovisacki 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može ostavinska ponovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6088 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Može da se uradi dopuna ostavine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Mora da se posuduje overen ugovor o kupovini motora. Na osnovu kojeg se pokreca dopuna ostavinskog resenja. Pise se zalba sudu iz mesta odakle je vozilo. I sud pokrece ostavinsku raspravu, neko od rodbine mora da se odazove i na rocistu se utvrdjuje da je vozilo kupljeno od preminulog tad i tad. Ili da je neko od rodbine prodao vozilo. Sa tom presudom se dalje ide u proceduru registracije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ne odustaj lako. Kako je moja isla kada sam "ubo" ugao varnice... Auuuu to je bila formula, ove 350 nije videla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1317 Napisano Jun 27, 2023 (promenjeno) Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da se uradi. Verujte mi motor je kod mene već 12 godina i sve sam pokušao. Jedini naslednik ima 75 godina, živi na drugom kraju Srbije i ne zanima ga apsolutno ništa u životu, a kamoli dopuna ostavinske rasprave. Da stvar bude gora, ja sam taj motocikl uzeo radi svog oca koji je 1969 kupio takvu novu u radnji i vozio je do 1974. U međuvremenu je izgubio saobraćajnu, motor je rasturen a nikakvu potvrdu o vlasništvu nemamo. Onda sam se uredno obratio MUP-u Srbije, koji nas je spojio sa lokalnom upravom gde je motor bio registrovan, podneli smo zvaničan zahtev za potvrdu o vlasništvu, i dobili zvaničan odgovor da nemaju ništa u svom arhivu jer je previše vremena prošlo od 1974. Tako da sam faktički ostao bez papira za 2 motocikla. Već mi je od cele muke svega preko glave (Vukao sam nepokretnog čoveka da potpiše zahtev u MUP itd) i dobio veliko ništa. Imam osecaj kao da pokusavam da registrujem ukradeni Z1 900, a ne bezvredan ČZ koji je moj otac kupio nov u Robnoj Kući Beograd 1969. godine Promenio Jun 27, 2023 član markovisacki 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 305 Napisano Jun 27, 2023 Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je cijele situacije. Motor je prekrasan. Imao sam nekada davno 2 takve. Ne odustaj. Mislim da bi dobar odvjetnik to sredio vrlo lako, a sam mislim da nećeš nikako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...