Koba3 0 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Motor normalno pali, radi, ide. Problem nastaje kada pokisne ili posle auto perionice. Krene da radi na 3 klipa dok se ne zagreje i onda probije. Da nagovestim, kada ga vozim zagrejanog po kisi tih problema nema. Znaci samo kad je hladan. Ako se to dogodi vise puta, na kraju se potpuno rasteluje. Tesko pali, jedva prelazi 7k u leri i ne moze da se vozi. Sta bi mogao da bude problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5488 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Koba3 je napisao: Sta bi mogao da bude problem? Pa kiša .... Ili , auto perionica ... . . . . . . . . Salim se... Pada mi na pamet , kablovi , neki snop koji se skvasi... ecu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Jun 11, 2023 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Auto perionica/puška prosto nije za motor, previše elektronike je izloženo, i naravno voda se zavuče tamo gde se inače nikad nebi zavukla, pa onda krene korozija, kratki spojevi, loši kontakti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koba3 0 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam pod pritiskom oko elektronike, samo felne. Ali dovoljno da ga malo okvasim krenuce da trokira. A do tada radi perfektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Krštenica. Apsolutno nikakvih problema ne bi trebalo da bude kada se motocikl pere pod pritiskom....ali, kada je sve kako treba i na svom mestu. Da je problem pranje, nijedna sprava ne bi mogla po kiši da se vozi. Stari motocikli nemaju, kao ovi moderni, zadihtovane konektore...plus su od starosti krti i labavi i šta sve ne. Instalacija prepečena, verovatno negde i oštećena....a da ne pričamo o zahvatima...tipa, uvrtanje žice i izolir traka (jednako spečena), pa otvoreni "mozgovi"...i tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Jun 11, 2023 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slican problem na drugom motoru, posle pranja nema sanse da upali ili upali nekako posle verglanja od 10 minuta. Celu sam inatalaciju pretresao i nisam nasao problem. Na kraju sam pronasao da je plasticna lulica za odusak karburatora polomljena i prilikom pranja udje voda u karburator. Lek je bio da posle svakog pranja ispustim benzin iz lonceta, kad dodje novo gorivo pali na prvu. Mozda je i kod tebe tako neka glupost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koba3 0 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam ga vozio. Radio je na 3 klipa, kad se zagrejao krenuo normalno da radi i da vuce. Meni upali on iz prve, na pola dugmeta ali odmah po zvuku znam da li ce biti ok. Sredjivao sam mu karb.ventile i 3 meseca nisam imao problem. nisam stigao da ga pokrijem i odmah ujutru problem. Verovatno je neka glupost, al je treba naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Jun 11, 2023 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kada radi na 3 klipa, da li uvek isti klip neradi? Ako uvek isti kenja, onda ti možda voda curi na svećicu pa pravi problem, pregledaj svećicu, kapu, kabel... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koba3 0 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je isti. Plan mi je da to pregledam, iskreno sumnjam da je nesto od toga. Rasklopicu ove nedelje da proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...