SQTR 636 Napisano Jun 8, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Pozovite na +381648982014 radi vise informacija. Motor je top i retko ocuvan. Bmw F800gs 2010 godište. Kupljen od prvog vlasnika. Prešao 31000. Zamenjen lanac, lančanici, uradjen servis. Sve to pre mesec dana. Originalno komfort sediste, novi produženi vizir… Stanje, nema ga u oglasima, sedi i vozi na kraj sveta. Cena 6700 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 183 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 172 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni provalio da je lanac kod njega sa desne strane. Jebacki motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, opsidiannight je napisao: Nisam ni provalio da je lanac kod njega sa desne strane. Jebacki motor. Ja sam jednom video da motor ima ćopavu sa desne strane, to je tek piš Vezano za oglas. Obožavam f800 u bilo kom obliku, Gs mi je previsok,jer sam ja shorty, pa onda balavim na f650 twin. Siguran sam da ću ga jednom Imati Ovaj primerak je za poželeti samo i nista vise.. Izvinjavam se na upadaju bzv 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jun 9, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Motor ke od drugara, stvatno je vrh i preporucen za 185+. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 274 Napisano Jun 12, 2023 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 6. 2023. at 15:52, opsidiannight je napisao: Nisam ni provalio da je lanac kod njega sa desne strane. Jebacki motor. To se desi kad BMW inzenjeri precrtavaju kako prenos izgleda kod Honde pa dobiju skicu u ogledalu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...