androsr50 6 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav problem je sljedeci "skuter radi i pali ali nakon odredjenog vremena kada se ugrije pukne gumica na injektoru velika gumica koja dihtuje injektor i glavu motora ". Ne znam u cemu je problem da li taj injektor treba biti tako vruc ili sta zasto se to desava . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 184 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 187 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš neko poređenje ali kod dizela ispod dizni isto ima gumica koja se zagreva od glave i to drži godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 571 Napisano Jun 7, 2023 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Treba izmeriti pritisak goriva i kontrolni pritisak.Kupi samo originalni ventil za održavanje pritiska.Kad popraviš, odmah ga prodaj. Ili još bolje prodaj bez popravke.Večiti problem, štagod da crkne košta u pm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3107 Napisano Jun 8, 2023 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa konkretnim problemom ali ako je "gumica" koju pominješ O-ring i ako je visok pritisak, mogu ti dati par saveta. Prvo sve mora da bude dobro stegnuto. Spoljne ivice O-ringa moraju nalegati na čvrst materijal. Ako je u pitanju SR50, pre tog velikog O-ringa na slikama se vidi manji O-ring i teflonski O-ring. I oni moraju dihtovati, pre svega teflonski. Može da bude i do lošeg materijala "gumice". Za visoke pritiske, temperature i gorivo koristi se NBR guma 90 šora čvrstine. Koja je dimenzija gumice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano Jun 8, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Teflonski dihtung fali , narucio sam novi stavljena je bila original gumica od aprilie i svejedno je pukla .cini mi se da je kao prevelik pritisak pa da pukne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Jun 8, 2023 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znaš da ti fali taj teflonski o-ring i očekuješ da sve radi kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano Jun 8, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter sam kupio pod ne radi , i jbg rastavljam sve da vidim sta mu je . I kad sam ga sastavio radi ali eto puca gumica. Pogledam na internetu i vidim da nema te plastike na dizni . Zato sam i pitao da li moze da je do nje samo problem ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...