Gordak985 2729 Napisano Nedelja u 20:47 Drug član, 1327 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za garanciju zbog ugradnje bočnih nosača samo nazovi i pitaj prodavca motora i traži konkretan odgovor. Za koje god kofere da se odlučiš Seba može da ti napravi i nemaš briga oko kvaliteta. Ima još neko ko pravi ali ne znam sad ko.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Ponedeljak u 12:23 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ugradnja nosaca i bocnih kofera nema mnogo toga sa garancijom ali kao sto kaze kolega, pozovi salon za svaki slucaj i potvrdi. Shad kofere mozes da kupis sa 15% popusta u Plattneru (Beograd-Novi Sad) preko uruzenja na 2 tocka sto je velika usteda ili u Milano motocentru sa 10% popusta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Ponedeljak u 15:39 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Бочне торбе хоће да оштете лак, али то решиш провидном самолепљивом фолијом коју залепиш на деловима где торбе додирују пластику. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5177 Napisano Utorak u 08:57 Drug član, 3830 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo liči da je OK https://www.aliexpress.com/item/1005007379165606.html?spm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...