CuleBG 136 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg uzimaj to ako mozes nema gledanja bez pipanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokss 14 Napisano Februar 9 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za novopečene vlasnike.Kakva je udobnost u vožnji (sedište je preudobno), kakve su vibracije jer je jednocilindraš i još ponešto.Blizu sam sam da pazarim kinezam posle starog japanca .Ipak za te pare nema ništa bolje i savremenije da se uzme.A još uz kredu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @zokss presao sam oko 5000km...moje iskustvo je da je pozicija za sedenje opustajuca, mozes da se zavalis i uzivas u svemu sto je pred tobom. Polozaj za noge je super komotan, prakticno taman da se ne juris sa nogama pred sobom a opet da nemas pritisak u kolenima. Vibracija na stopalima gotovo i da nema sto je takodje slucaj na rucicama.Kada smo kod rucica, korman je solidno visok pa ti ruke nece biti u visini pupka ako nisi preko 190cm Ukratko, sedenje je sjajno, vibracije su minimalne, nikad ne bi rekao da ima jedan cilindar... a 501, moje misljenje je da nece bar do kraja godine ili pocetkom sledece...tako je bilo i sa najavama predhodnih modela, prodje oko godinu dana do njihove prodaje kod nas Promenio Februar 9 član CuleBG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 9 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Video kako se čist CVT prenos kod ovog Zontesa. Bogami, fino i kvalitetno urađeno izgleda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1193 Napisano Februar 9 Drug član, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pazarci izgleda rešili da batale tmax i pređu na zontesa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Videh jednog danas oko 17-18h od Genexa do Zmaja na autoputu, cini mi se ovaj zeleni, lep bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 9 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E da, jako bitno pitanje Jel se okreće zadnji točak dok je na štenderu, u leru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg okrece se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Februar 9 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @sasa_f1 taj sam, ruta sa posla do kuce desna traka, razrada,, ne preko 5000rpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Februar 10 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @zokss Ja sam 180cm i meni je skoro savrseno, vise mesta za noge od Sym 300 i od Xmax 300... jedino Voge i BMW gt 400 ima vise mesta za noge. Sediste je udobno, mozda je trebalo biti za koji cm udaljeniji deo za ledja tj. duzi vozacev deo a malo manji suvozacev. Ocena 9/10 ... rucna kocnica tako nekad znaci, kada sam nizbrdo ili neki nagib.. ne moram na semaforu da se drzim nogama ili rukom kocnicu, tako dobar patent, fazon da se uradi kosta 2$ i vizir da dugme.. cim izadjem iz gradske guzve, preko npr. 50 km/h krene da shushti kaciga.. i samo klik za vizir gore i opet tisina .. savrseno. Evo slika onog stitnika za vile o kojem smo pricali pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ediszejd 34 Napisano Februar 10 (promenjeno) U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, vucko23 je napisao: Pazarci izgleda rešili da batale tmax i pređu na zontesa Svi se pitaju kako nismo uzeli Yamahu jer se u pazaru kada je rec o skuterima 90% vozi Yamaha Promenio Februar 10 član ediszejd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovi 56 Napisano Februar 10 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nis Motocikl: QJ SVT 650X, Zontes E 350,Transalp 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je neko u gornjim postovima spomenuo servis i da je Pazarcima daleko a imaju dosta Zontesa. Radim u firmi Car Box u Nisu koja je ovlasteni prodavac i serviser za Zontes i QJ. Pored toga prodajemo i servisiramo Hondu, Vespu,Apriliu, Moto Guzzi i Piaggio. Imamo dosta motocikala i skutera u salonu a sve detaljno mozete pogledati na nasoj strani na polovnim automobilima. Ja se konkretno bavim prodajom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vodila rasprava sa ukućanima o bojama (jer se ne razumem u boje) i dočarali su mi da je ova nova boja kao etiketa na ambalaži "Bitter Lemon" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Februar 10 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @sasa_f1 A ti si bio na ovom zutom Beneliju ? Mozda sam te i ja video, prosao me jedan sa desne strane i iskljucio se mozda tamo kod studenjaka npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Da da, taj sam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 83 Napisano Februar 11 U prolazu, 50 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 83 Napisano Februar 11 U prolazu, 50 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 11 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte, morao sam Šalim se malo, al samo nek Zontes unapređuje model i drži kvalitet, i svima super! 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Probao juce i E350 i D350. Ovaj drugi je raketa po gradu, ali manje mesta za noge, nema stitnike ruku, nema grejanje rucica i sto je najbitnije nema mesta za full face kacigu. Ali samo gas od semafora do semafora i osmeh na lice. E350 je veci, ali nisam osetio toliko razliku osim da malo slabije poteze, i da ima mnogo vise mesta za noge. Podesavanje grejanja rucica se jako slabo vidi, a cini mi se i da malo sporije radi. Meni je bio problem u voznji sto mi sediste deluje kao da je nagnuto napred pa imam pritisak na porodicno nasledje. Kada noge stavim napred i malo se odgurnem, druga je prica. Ali najveci utisak je da sam prilikom voznje uspeo da vidim svet oko sebe (dok na motoru sam uglavnom 100% skoncentrisan na dinamiku voznje). Ni jedan ni drugi skuter ne deluju tesko, ni kad stoje ni kad se voze. Dakle d350 raketa, a e350 malo veci i udobniji. Voleo bih da probam sta drugi nude, pa i mozda da bogohulim i predjem sa menjaca na cvt Sent from my SM-A525F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @Punktmann fino si to rekao. Sto se tice grejaca rucica, kod mene se pokazalo da dostizu zeljenu temperaturu za 10ak minuta. Bolje je na njih posmatrati kao pomoc pri hladnijem vremenu nego na grejalocu koja ce utoploti sake. Ja sam sa manuelca na polaganju presao na automatik upravo zbog toga, mogu da vidim svet bez vece koncentracije na sve pedale i poluge i nije za mene menjac, ovo mi je vece zadovoljstvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Februar 12 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je tako.. od za 5-10 minuta su tople, ako imam rukavice, osetim naravno manje. Nego @CuleBG treba sad da tocim gorivo po drugi put, hocu da resetujem trip, kako to da uradim ? Da li drzim dugme set ili mode mozda duze kada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 12 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, izvinjavam se ako sam propustio tu info... da li radi GPS navigacija na ovom skuteru? Ono, tipa nakačiš telefon blututom, a gledaš na TFT ekranu, i tako to? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Februar 12 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Carbit Ride mozes da instaliras.. i imas opciju screen mirror pa vidis preko mobilnog na TFT Zontesov ekran. Mozes da gledas i YT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @nikmih Selektuj trip i drzi dugme SET par sekundi i resetuje se odma na 0..... sto se tice tog povezivanja, meni to nesto nece da radi. Podeli info ako si ti uspeo i kako? Cuo sam da je bilo reci da to nase trziste ne podrzava, da li se promenilo nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Februar 12 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Carbit radi, ona druga fabricka Zontes app nece. A carbit sam lako povezao, izabrao mrezu preko QR coda sa displeja ... mogu pogledam sutra detaljno korak po korak da napisem, mada ima na yt garant. I dao mi je carbit neku opciju njegovih mapa za navigaciju besplatnih od 180 dana ili da idem na screen mirror pa preko mob kucam google maps ili sta vec. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...