sasa_f1 313 Napisano Septembar 8, 2025 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/27361616/zontes-k-368? 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 12 Napisano Septembar 8, 2025 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno clanovi udruzenja "na dva tocka". Video sam fotografije, imali su grupnu voznju. Tri bela i dva crna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ice777 2 Napisano Septembar 20, 2025 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen.Probao x max 400 2017 + kolega vozi 2016...nekako mi nije legao.Vozio sam duze beverli 300, probao i adv350... E350 sa 9500km predjenih me ocarao na prvu.Standardna crna boja, zadovoljan kako ide i kako se ponasa.Mana uocena u prvih par dana - taj glupi token za otkljucavanje.U njemu je nekakva cr1220 baterija i xy puta se desi da gubi kontakt iako sam pored njega.U originalu ide cr1225 baterija koja je 0.5 deblja ali je tesko za naci u mom selu tako da sam pokusao sa ovom i nije bas nesto rezultat...Naci cu tu 1225 pa se nadam da ce stvari biti bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mindseek 0 Napisano Septembar 22, 2025 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je tacno da na 368e modelu ne moze da se montira nosac kofera ?? nego mora da se stave rucke suvozaca od 350e modela da bi mogao da se montira nosac ? ili je to dezinformacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4120 Napisano Octobar 7, 2025 Drug član, 1889 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Plattner Motors postao ovlašćeni diler za QJMOTOR i Zontes - BJBikers.com BJBIKERS.COM Plattner Motors širi svoju paletu prodaje i pored postojećih brendova koje zastupa uvrstio je QJMOTOR i Zontes. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 203 Napisano Octobar 7, 2025 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 198 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu interesantno, veoma interesantno... Kako komentarisete ovo? Odakle ova prica... Kako se sad ovaj kolac deli... koji su tu talovi u pitanju... Al sta god bilo ocigledna je dominacija kineza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3523 Napisano Octobar 7, 2025 BJB Maxi Scooter Club, 1156 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Šta je baš toliko interesantno? Još jedan diler, servis u NS su već imali pošto Autopromet tamo nema svoj, samo salon. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 273 Napisano Octobar 8, 2025 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ako budu servisirali kao što servisiraju vespe, srećno onom ko ode kod njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 203 Napisano Novembar 1, 2025 (promenjeno) https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 198 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Cela gama dobija update: https://www.sharpon.com/TayoImg/DRP/DRPProducts/DRPPageIMG/2025368M/368Tshowmv.mp4 Promenio Novembar 1, 2025 član Vujke1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 203 Napisano Novembar 1, 2025 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 198 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6785 Napisano Januar 20 Ne silazi, 4873 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Novi Zontes 368K još nije ni stigao kod nas, a već su najavljena poboljšanja i izmene za 2026-tu: Ew boot speed optimization (3s turn on LCD to ride) Multifunctional backligh rocker design buttons New cruise control system Bosh Electronic throttle system Electronic throttle TCS traction control One-click mode switching t/s New MZKS suspension New rear shock absorver Main seat heating 42 degrees New heating handle 60 degrees New exhaust 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 76 Napisano Januar 20 (promenjeno) Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, boza_kg said: Znam da nije presudno, ali meni malo bode oci koliko pravopisnih propusta sebi dozvoljavaju... A izlazis jako na INO trziste.. Bosh Absorver Optimization Backligh Promenio Januar 20 član meex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6785 Napisano Januar 20 Ne silazi, 4873 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je samo neki Copy / Paste teksta ispod tog youtube videa, ko zna ko je to postavio, nije zvaničan materijal, sry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 76 Napisano Januar 20 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Identicno je napisano i na samom video materijalu. Mada, nebitno je skroz.. da ne idemo u OFF.. mislio sam da je official Zontes YT.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6785 Napisano Januar 21 (promenjeno) Ne silazi, 4873 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan OK razumem, hteo sam samo eto da ima ovde navedeno šta su sve promene, da se ima u vidu, pa makar i pogrešno spelovane Ako sam dobro razumeo kolege, ovo neće biti u modelima koji sad stižu početkom godine, neko možda u nekoj sledećoj turi. Al dosta se toga menja, i to baš jako brzo. Lepo je imati Hi-tec vozilo, al valja i stati na loptu, i malo promisliti šta s tim. Na primer taj Electronic throttle system. Verujem da je to lepa stvarčica, kad radi, al ko će to da popravlja ako se pokvari i razdesi? Domaći ovlašćeni servisi? Brrrr. Al možda sam samo "too old for this shit" Promenio Januar 21 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 168 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ima li neko od kolega da vozi 368D? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 136 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tema za 368K?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1671 Napisano Petak u 17:17 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Од јуче сам дошао у посед Зонтеса 350 Е, 2024 год, од првог власника, прешао 12.500км, очуван максимално. Данас прва кратка вожња до перионице наравно (јер болест не бира) Први утисак, скроз ок, за мој појам екстра удобан. Лепо иде лепо се вози, управљив, мало ме нервирају тастери који лупкају на неравнинама. Повезан телефон, навигација ради за мене још један плус. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6785 Napisano Petak u 17:59 Ne silazi, 4873 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I, kaki je u odnosu na SYM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1671 Napisano Petak u 18:20 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Па овако на блиц, делује ми доста удобније, има више места ( 173 , хм), не могу да кажем дал је бољи или лошији од Сим-а, али ајде да кажем стварно квалитетно изгледа. Дисплеј са много више опција, лепше изгледа. Грејачи ручица не знам ни дал раде, нити како се пале, ја сам стискао оно дугме али нисам приметио да се нешто дешава. Ветробран је мањи па више туче ваздух чак и у вишљој позицији, то ми се не свиђа, и за мене је мана. Гепеци су слични, светла не знам јер га нисам још возио по мраку. Што се тиче агрегата и потрошног материјала не знам стварно ништа, јер сам га тек узео, мада генерално кажу да је добар. Генерално, мислим да нисам погрешио а и да јесам сад је готово 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6785 Napisano Petak u 18:40 Ne silazi, 4873 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Grejačima ručica treba valjda nekoliko minuta da se zagreju. Zato me to nikad nije ni interesovalo mnogo. Kad je hladno, vozim kratko, i za 15ak min sam već na lokaciji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1671 Napisano Petak u 21:51 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Е немам појма, знам да сам притискао данас све живо као детету кад даш нову играчку ( што и јесте тако) Мора проћи мало времена да му уђем у фазон, само да се буде времена за вожњу и биће све ок Јел неко узимао носач кофера и кофер, где и колико су? Можда је неко и писао у теми, праштајте Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4084 Napisano Subota u 10:23 Drug član, 2004 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Tempomat je uvek dobrodošla novinaSent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 375 Napisano Subota u 22:27 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, Zontes ima neku varijantu da neće da uključi grejače ispod odredjenog napona akumulatora, možda je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 180 Napisano Nedelja u 08:47 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Tako je… gasi ih ispod 13.3 V i onda trepti samo jedna lampica.. kad krenes npr. sa semafora i podigneś obrtaje napon skoči opet na preko 14V i grejači opet rade. Stavi na max grejace na peti stepen da svetle sve tri lampice ( samo jednom klikneš ) i trebao bi da osetis za minut već toplo. Nego.. juče mi se desilo, da kada sam hteo da otvorim tj. otključam sedište, kliknem taster, čuje se jedan beep i to je to, nema škljoc. Kao da je otišao motorčić za povlacenje sajle. I nemam ideju kako sada da otvorim sedište. Pomislio sam da nije moozda slab akumulator, pa sam stavio punjač i nakon par sati probao ali isto se dešava. Ja nemam mehanicku bravu pa da mogu ključem da je otvorim. Samo na dugme i ne vidim neki prilaz ispod sedista pa da nesto skinem. Jedino mi pada na pamet posto ima lufta ispod sedista, i brave, da zavučem neku smotanu iglu pa da pokusam tako. U pitanju je 368G. Ako je neko imao sličan problem.. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...