slobasuper9 2160 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao sa su svi VW dobri. Golfa 1.4 benzin ne bi uzeo u razmatranje nikad. Bila je isto serija dizela sa Simens diznama koji se nisu proslavili.Takođe ima i serija TSI kojima puca lanac i nisu se proslavili, tako, da ono, malo ja sprdam Markonea Ako mene pitaš, meni se jako dopao 308 što sam bio uzeo od tebe. Bukvalno top odnos cene,potrošnje itd...Malo je njanjav za moj ukus (čitaj mekan, pliva kroz krivine) ali zato je udobnost top! Baš sam se lepo vozio. Uglađeno, lepo, mekano, ma top. Evo, da ne bude da sam pristrasan do koske, najudobniji i najlepši mali gradski auto u kom sam se ikad vozio je Peugeot 208. Ja sam oduševljen autom.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2583 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taj golf nije bio higline, i nije bio tdi. Osnovna stvar je ko kako odrzava auto. U istim uslovima. Drugo, mnoooogo je binta oprema, i odakle je auto uvežen I trece, nemci pobedjuju u kvalitetu mateijala i tu nema govora u opste! Ma kad razmislim, u svemu su bolji Vozio sam francuze 15 godina (mnoge prepoznao sa istog foruma), i dalje imam jedan. Ali mora da se prizna kvalitet izrade kod nemaca. Bitna stvar kad ostavljate utiske, je da li ste vozili auto koji pljujete i koliko dugo Pazi sad (vozila inace menjam na cirka 2 godine), pre nekoliko godina sam vozio passat b6 2007 godiste, prodao i kupio skodu oktaviu 10 god mladju. Šu pe ljka. Šupeljka! Ne moze se porediti ni u kom segmentu (i ako nisu isti segment, mislim na kvalitet izrade), i ako su iz iste grupacije. Ja ne mogu da se na kajem sto sam prodao pasata. Od materijala sedista, instrument table, do zvuka koji prouzvodi kad zatvarate vrata. U ostalom, nisu nemci samo u Srb skuplji. Ispada da ni ostali ne znaju sta je dobro? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Jun 2, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A da pređete u temu "svet automobila", da kažem i ja koju... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blazaajde ti,eto nas. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4765 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Gledam VW u istom godistu i stanju kao moj C4, kosta 1500e vise u proseku Promenio Jun 2, 2023 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 2, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, MaxiS je napisao: Bitna stvar kad ostavljate utiske, je da li ste vozili auto koji pljujete i koliko dugo ... I koliko daleko od kuce 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 2, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, MaxiS je napisao: Osnovna stvar je ko kako odrzava auto. U istim uslovima bre brate niste mi jasni ,,šta to znači održavanje auta,, menjate filter ,ulje i svećice,usisavate ,perete.Šta ima da se održava ako se ne kvari,baciš pogled sa vremena na vreme ,radiš veliki servis,podmažeš šarke sprejom za lanac jednom u nekoliko godina 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3002 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj sad, je l' ti jasno ili ti nije jasno?! Nije ti jasno a onda upravo napišeš i objasniš. Eventualno si ispustio da spomeneš zamenu svih delova koji se ipak pokvare - čim se pokvare, bez čekanja. Eto ti kompletne definicije održavanja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 2, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan neodržavan auto je znači onaj auto kom se ne menjaju ulje i svećice.To valda svi rade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2583 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, sasa ns 1 je napisao: neodržavan auto je znači onaj auto kom se ne menjaju ulje i svećice.To valda svi rade Nc. Ne rade svi. I nije isto da li se ponasas prema vozilu kao da si ga ukrao, ili platio. Najnejasniji ljudi su mi oni koji kazu... "Dal' sam ja njega kupio, il' on mene" uhhhh. Kupis od takvog sa severa Italije, Austrije ili sl. operu ga dubinski ovde, smanje kilometrazu i uvale im "kosku". Pa kazu, njesra od auta... Vadim se odavde, Mare, podigli smo ti vidljivost oglasa, sa srecom ga prodao 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5425 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Blaza said: A da pređete u temu "svet automobila", da kažem i ja koju... Ta tema je presla u temu "moj Y je jaci od tvog novog bilo kojeg, moj moze duze hebe uz manje obrtaje a delovi mi u gepeku, cas posla zamenim i teram" tamo nema mesta vise nama smrtnicima sa sranje autima, koje moras da osiguras pre nego krenes negde Promenio Jun 2, 2023 član drmilan_ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Jun 2, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno Milanče, doduše nisam pratio žučne rasprave, to kad vidim, pretrčim. Što kaže malopre moj drugar iz kluba, "mator sam za bilo kakvu svađu, bilo koje teme, a tu sam uvek da pomognem". 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5425 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko se svadja, samo kazem ono sto svi znaju a ti Marko, nema tebi oglasa a da nema u njemu milioj objava sto se ne ticu oglasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4765 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, nekima je pisanje na forumu vid zabave, ko sam ja da uskratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 2, 2023 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Punto plin. 2.Ostali 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4765 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, zlatkojov said: 1.Punto plin. 2.Ostali Pa to ako mnogo vozis, radis dostavu ili ti je jedini prioritet da auto bude ekonomican. Ako je bitna sigurnost, udobnost, izgled, performanse... tu punto nema sta da trazi Inace prvi auto mi je bio Puno Classic 2007, uzeo sam ga kao 3 godine starog 2010e. Predobro me je sluzio skoro 3 godinez celu evropu je obisao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2160 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Realno, zajebano je da sa karavana se vratiš na normalan auto.Mi kad putujemo, tek kad krenem da iznosim stvari iz auta vidim šta smo sve poneli. Navikneš se na raskoš i onda ti posle sve maleno.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3559 Napisano Jun 2, 2023 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, slobasuper9 said: Takođe ima i serija TSI kojima puca lanac i nisu se proslavili Znam čoveka koji je uvezao 5 (i slovima pet) VW polo-a oko 2010. godišta, 1.2 benzinski troklipaši, svi prešli manje od 200 000 km, a svi prezubili, na 4 pukao fazni lanac, na 5. se toliko istegao da je preskočio. Svih pet kupio za sitne pare, popravio i zaradio lepe novce. Svakom svom kupcu je savetovao da menja lanac bregaste i sve što ide uz to na max 80 000 predjenih km. Moja snaja je kupila jednog i zaista lep auto, ali eto ima tu falinku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2751 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako se zeznes i pogledas Turana, ima moj gazda dobrog, dsg, sad mu radio kvacilo, dsg ima zamajac kao i obican. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4765 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ode kod kolege sa foruma, neka ga sa srecom sluzi, pa nek napise pospe nekog vremena kako je zadovoljan tamo u temi svet automobila 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...