tomaesp 246 Napisano Maj 22, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moja jakna Büse Open Road Evo . U fantasticnom stanju, nigde zagrebana, iscepana, meni je jednostavno omalela. (190cm i 103kg) Velicina je 52,L, sa skidajucom postavom. Jakna ima protektore na ramenima i laktovima (svi su Sas-Tec level 2) i dzep za ledji protektor koji ne ide uz jaknu. Jakna ima bas dosta luftera: rukavi, ogromni paneli na grudima, ledjima. Takodje, kragna ima zatezivac koji se moze stelovati na dalju ili blizu poziciju. Jakna je danas oprana i ceka novog vlasnika.Proba moguća kad god u Bgu u Krnjaci uz prethodni dogovor. Cena je 120e i fiksna je 063-7326-719 Promenio Maj 22, 2023 član tomaesp 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan 100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Jun 16, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Jun 24, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Jun 25, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za koji visinu i kilazu je to ? Nekako mi cudno da si sa tom visinom upste usao u nju obzirom da je L. Konkretno ja sam 178cm i 88 kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Jun 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, lemy je napisao: Za koji visinu i kilazu je to ? Nekako mi cudno da si sa tom visinom upste usao u nju obzirom da je L. Konkretno ja sam 178cm i 88 kg Malo je nezahvalno tako gledati bas iz tog razloga sto svakom su proporcije drugacije..ja imam 103kg sad,a kad sam je uzeo i ja sam imao nekih 87,88 kg otprilike,zato mi je i omalela.Kako su se popunila ramena,tako su i rukavi poceli malko da se podizu. Generalno za tvoju visinu i tezinu,mislim da je broj odgovarajuc. Evo slika dok je bila okej..(Malo me stiso’ ovaj pojas od kamere ) https://pasteboard.co/SSbnsVWomCMl.jpg Promenio Jun 25, 2023 član tomaesp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Jul 9, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo lepo vreme,steta da stoji ovako lepa jakna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Avgust 24, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Update! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 29, 2023 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam manekenskih 183 i 74-75 kg Zanima me koliko je stara jakna.... kad je kupljena. Na prve 4 slike je kao nova a na ovima iz bliza deluje izbledela, jel samo svetlo u pitanju ili su i slike starije.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Avgust 29, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Dr@g@n je napisao: Ja sam manekenskih 183 i 74-75 kg Zanima me koliko je stara jakna.... kad je kupljena. Na prve 4 slike je kao nova a na ovima iz bliza deluje izbledela, jel samo svetlo u pitanju ili su i slike starije.... Kupio sam je pre 4 godine u Luisu..Nosio sam je nekih godinu,godinu i po,dok mi nije omalela..Posle toga sam uzeo drugu Buse,koju sam nosio do skoro.. Jakna je maksimalno ocuvana,i u bas dobrom stanju. Da,na drugih 5 slika je svetlo drugacije jer je slikano izbliza. Po tim nekim gabaritima sto si napisao,trebalo bi da ti odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 29, 2023 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Vaziii, javljam ti se ako krenem narednih dana za grad da svratim i pogledam/probam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Avgust 29, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Avgust 31, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Septembar 1, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Video ja uzivo jaknu i bas je dobra medjutim meni sa 185 i 90 kg bila malo uza. Ali sam se snasao pa uzeo drugu IXS u boji motora 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Septembar 1, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Dzoni1991 je napisao: Video ja uzivo jaknu i bas je dobra medjutim meni sa 185 i 90 kg bila malo uza. Ali sam se snasao pa uzeo drugu IXS u boji motora Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...