jager 3446 Napisano Septembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa mislio sam prvo hrcka...ali on mi je mali...morsko sepra je taman za u kiflu "Gavrolinijeva kifla sa morskim plodovima" .... hmhmm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 27, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Problem kod lovljenja prasica po shumi je sto mozes zavrsiti ulovljen ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 27, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan P.S. nemam ideju oko kolko bi bilo dobro da se krene?? El zna neko kad su divlji prasici najaktivniji... verovatno eTrex zna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako budete dirali divlje prasice Gaja ce se ljutiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo u 10 ispred Bike kafane u Mitrovici. Tura je oko 100 km. Blato i vagasi, pa ko voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Septembar 28, 2010 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde lepo da se dogovorimo: Kvariša donosi Hidroaktiv rakiju Ja ću kutiju bananica ( dopalo mi se kad je Daki delio u pešćari) može i da kupim u mesari kobaje, kulena iseckanog... Neko da mazne iz pušnice koju tablu mesnate slanine Leba Vode itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan kakva je to hidroaktiv rakija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6331 Napisano Septembar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Rakija za hiperaktivno forsiranje bara i potoka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 28, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan kakva je to hidroaktiv rakija? Rakija zamaskirana u "Hidroaktiv" flasi od vode sa ukusom breskve ;D (rakija sa ukusom sljive!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sjajno...radim u petak u firmi od 8 do 20h ,onda od 21 do 04 u diskoteci...znaci stizem odmoran i cio u subotu..... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ti bre ko da si Japanac? ;D Ako ne odem na neku svadbu za vikend..wimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6480 Napisano Septembar 28, 2010 Enduraš, 6423 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A gde ces ti Vlajko, ovo nije tema bjb autobus fanovi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nismo apsolvirali..da je sve u glavi vozaca..a ne tarabe koju vozi? A i sace zima..pa cemo se koljemo ko ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jager kazi mu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jager kazi mu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6331 Napisano Septembar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jager u Mađarskoj naganja sojke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 28, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Da's uozbiljimo, i startu da se razumemo, alkohol nije pozeljan, a mislim da za nananarezivke nece bas biti ni mesta ni vremena. Ako bi uzput negde stali da jedemo nesto ozbiljno, bojim se da bi bilo povracanja i padanja u nesvest. Znaci idemo na voznju! Nece biti naivno i svako krece na svoju odgovornost, podelicemo se po grupicama da bi se lakse pratili, ali ne treba ocekivati da ce cela grupa da pati zbog pojedinca koji stalno zaostaje. Ko ne moze, put je tu, dogovoricemo se da se nadjemo negde i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti naivno i svako krece na svoju odgovornost, podelicemo se po grupicama da bi se lakse pratili, ali ne treba ocekivati da ce cela grupa da pati zbog pojedinca koji stalno zaostaje. Ko ne moze, put je tu, dogovoricemo se da se nadjemo negde i gas. Taman sam mislio staviti da dolazim, a sad me ti naplasi! ??? farbach jel treba da uredimo motore kao ti na slici prije dolaska, ili cemo tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 28, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre polaska, ko cist dodje ne moze ni da krene . A bas si mi ti nesto plasljiv ovih dana p.s. ta farbacheva slika je airbrush Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan naci cemo vec nekog blata, ne moras nista sredjivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan evo setio sam se gde je to mesto gde ima blata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Obiljezi mjesto, doci cu se okaljuzati, ali na zalost drugom prilikom. Sad su me zvali s posla, ipak radim u subotu i ne mogu se izvuci. Jbga, bilo je predobro da bi bilo istinito. Pzda l im mtrna, da im pzda mtrna!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Septembar 28, 2010 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel bih ja mogao s mojim govečetom koje je obuveno s Anakee II ? Il da sačekam da mi stigne testera,,,, pa onda nekom drugom prilikom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...