aca-pn 6368 Napisano April 26, 2010 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eto sto ja volim 4t motor. TT cuf cuf polako, cvaja se pokida od davanja gasa i menjanja brzina, a isto brzo idu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan da ali cvaja je cvaja... ;D Lepo je kida ovaj decko....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 941 Napisano April 26, 2010 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Eto sto ja volim 4t motor. TT cuf cuf polako, cvaja se pokida od davanja gasa i menjanja brzina, a isto brzo idu Odprilike tako + TT ima bas dobar zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan @ TT-jac kako vozis ono ...komotno bi mogao da kupis neku afriku ili gs-a ;D Priznajem, nije mi bio dan, upala misica od subote ( preterah sa izivljavanjem ) celava guma ( produzih registraciju pa cu jos dugo da ceram celavu ) i jos kad me klinac iberundovao izgubih volju da se uopste vozim Izgleda mi sve vise, da su coperi nasa penzionerska mera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend u Solunu smo vozili jednu od trka iz Balkanskog (sada zovu Istocno Evropski sampionat ) sampionata u hard enduru. Taza preteska, prvi dan tri kruga po 85km!!!! sto je previse, drugi dn su spustili na dva kruga. Pricali smo sa nekim organizatorima koji vec godinama voze po svetu i kazu da je ovo najteza staza, teza i od svetskog sampionata koji se vozi u Grckoj. Cela staza je u kamenju i stenama, odroni, ambisi itd... pravi hard enduro. U ukupnom plasmanu smo bili negde u sredini sto je bilo odlicno. Moglo je i dosta bolje ali bice dana. Boza je na kraju drugog dana pao i ponovo mu je pukla kljucna kost koju je lomio u Afici. To nas je malo smorili ali bce sve ok, vec se oporavlja. Evo malo i slika Boza i Goran na startu... put za Grcku ... kamp kod starta.. tehnicki pregled ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan start drugog dana... drugi specijalni ispit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i mala Rumunka, odlicna je bila, ima 19 godina, ide kao nenormalna.... zavrsila je i Romaniacs... evo i mog zadnjeg tocka. eto toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ujs ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5856 Napisano April 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Majstori su majstori, nemam reči Video sam Božu kod mene u Blokovima pre neki dan, bio kod majstor Fiće po neke motorine i baš mi je žao što se ponovo povredio...što pre da se oporavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuu rođo... extra specijal... pa ovde ni koze ne pasu pod ručnom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auh! Alal vam vera!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija1973 4 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gledao snimke neke od prosle godine staza je stravicna . nesto tako nisam ni sanjao da postoji ne zbog uspona i kamenja terena koliko sam pogled u okolinu. bozi zelje za brz oporavak . svima vama cestitke na hrabosti uspehu kao i obavestenju . sta vise reci svaka cast majstori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6368 Napisano April 27, 2010 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put vozio sa novim kros cizmama i imam problem sa menjanjem brzina. Polugu menjaca sam postavio u najvisi moguci polozaj, ali i dalje imam problem da podvucem nogu kako bi promenio brzinu. Jel tu postoji neka posebna tehnika ili mi ne gine prepravljanje poluge menjaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put vozio sa novim kros cizmama i imam problem sa menjanjem brzina. Polugu menjaca sam postavio u najvisi moguci polozaj, ali i dalje imam problem da podvucem nogu kako bi promenio brzinu. Jel tu postoji neka posebna tehnika ili mi ne gine prepravljanje poluge menjaca ? Razmisli o spustanju nogostupa ili drugi tip ( polugu menjaca nisam cuo da neko prepravlja, doduse neznam kakva je kod tebe ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan bravo bravo momci treba imati petlju za ovo svaka cast i puno srece za u buduce bozi zelim brz oporavak poz iz sapca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zainteresovanih za malo endurisanja po okolini Ljiga za vikend? S obzirom da sam od prosle sezone bio u voznji svega 3-4 puta,red bi bio da se malo aktiviram po tom pitanju... Ja cu u svakom slucaju ici ali u drustvu je interesantnije,tako da... Ko dosao,dobro dosao. 061/161-05-41 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan BTW. Koma,Gorane,Bozo... Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zainteresovanih za malo endurisanja po okolini Ljiga za vikend? S obzirom da sam od prosle sezone bio u voznji svega 3-4 puta,red bi bio da se malo aktiviram po tom pitanju... Ja cu u svakom slucaju ici ali u drustvu je interesantnije,tako da... Ko dosao,dobro dosao. 061/161-05-41 Ivan rado ali je podaleko,aj ti malo do nas dodji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da registrujem kola i kupim prikolicu,pa cu da dodjem. Inace,sad nesto razmisljam... Steta sto kod nas ne postoji neko Hard Enduro takmicenje,pa ljudi moraju da idu po okolnim zemljama. A zemlja nam obiluje interesantnim terenima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da registrujem kola i kupim prikolicu,pa cu da dodjem. Inace,sad nesto razmisljam... Steta sto kod nas ne postoji neko Hard Enduro takmicenje,pa ljudi moraju da idu po okolnim zemljama. A zemlja nam obiluje interesantnim terenima. iskreno mene ta takmicenja i ne interesuju,ja volim da se izvozam za svoju dusu i da napunim baterije,ako ima neko drustvo onda je super ako nema mogu i sam,juce sam zapalio sam iz Sapca do Sremske Mitrovice,sve nasipom i sumom....evo kako je izgledao motor kad sam se vratio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini, bogami si ga lepo ukaljao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini, bogami si ga lepo ukaljao ;D steta je sto nisam slikao i sebe jer se nije videlo sta imam na sebi i koje je boje....slika iz voznje nema jer sam isao sam i veci deo puta molio boga da se ne zaglavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 29, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bildschirmarbeiter.com/video/eine_andere_motorradfahrt/ nemam komentar na ovo. Nisu mi jasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...