Mc SREMac 1142 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Fantazija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan motor koji ima vise od 150 kg moze da lici na enduro koliko hoce, ali ipak nije enduro. do 110 kg vozis sa 130 se vozikas sa 150 kg vozi on tebe gde hoce. Ja sam se jednom sa TA zaglavio u "laganom" blatu,onom po njivama,a ispod prasina,seta na sve strane,jedva sam se izvukao!Teska ragica za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLASA 2 Napisano Novembar 23, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: sabac Motocikl: dr650se Prijavi odgovor kao problematičan voznja po ceru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan au cetnik postaces profi cross vozac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLASA 2 Napisano Novembar 23, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: sabac Motocikl: dr650se Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 24, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam posetio Guduricki Vrh i novi vidikovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 24, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je klinac imao temperaturu, morao sam da se vozim solo, i naravno i njegov motor malo da podgrejem. Tako da sam rasporedio - pre podne 125-ca, a popodne Yamahica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 24, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Posto je klinac imao temperaturu, morao sam da se vozim solo, i naravno i njegov motor malo da podgrejem. Tako da sam rasporedio - pre podne 125-ca, a popodne Yamahica Vidim da ti je tesko palo sto moras da se vozis dva puta ;D Ima li novosti u pregovorima sa Goranom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se pohvalim ovde novim magaretom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle pauze od nekih mesec-2,resio i ja malo da se provozam danas... ;D Evo 1 fotka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto napravi toliku pauzu, zardjace ti lanac ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno vreme je bilo suvise hladno za moj ukus a kad se vreme prolepsalo,nisam imao drustvo za voznju a mrzelo me da idem sam... Ali zato sam juce morao da izvezem motor u voznju,preventivno,da mi lanac ne zardja... Inace,posto sam bio zeljan endura,nisam obratio paznju na vreme,pa me noc uhvatila u sumi-nekih 30,ak kilometara od kuce a zahladnelo odjednom... Smrzo sam se ko pi***!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan TransAlpinizam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se pohvalim ovde novim magaretom nek ti je sa srecom dobra makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan TransAlpinizam Svaka cast, zagajicka brda nisu nimalo naivna kako se mnogima cini ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 29, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne kazes iskreno: TransJalpinizam? ;D Dobro se vi snalazite sa kravama bez krampona, svaka cast... Mnogo je sladak teren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6365 Napisano Novembar 29, 2009 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan TransAlpinizam Uh sto su dobri tereni, vidim Sale da koristis krampone maksimalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan TransAlpinizam Svaka cast, zagajicka brda nisu nimalo naivna kako se mnogima cini ! Tek kad krenes peske u brdo ukapiras koliko je strmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uh sto su dobri tereni, vidim Sale da koristis krampone maksimalno Zao mi da ih kidam po asvaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan dok ne dodje Mamo, ne digoste Transalpa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan dok ne dodje Mamo, ne digoste Transalpa ;D Ja bez Mame ne silazim sa asvalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6365 Napisano Novembar 29, 2009 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izazovi ga na potezanje do vrha brda, kad izgubi ima da umre od muke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izazovi ga na potezanje do vrha brda, kad izgubi ima da umre od muke ;D Mamo prosle godine, samo pun gas p.s. Ove godine je nesto omeksao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Probah i ja malo i evo rezultata mog amaterskog posla http://www.youtube.com/watch?v=nH8z5URZISA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...