GS 249 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Par slika mojih klinaca (Sara 11 godina i Marin 7) na nasoj mini enduro stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 18, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Uh, da je mene tako cale... :'( Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 19, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Par slika mojih klinaca (Sara 11 godina i Marin 7) na nasoj mini enduro stazi BRAVOOOOOOOO !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D E sad ti bas zavidim !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Par slika mojih klinaca (Sara 11 godina i Marin 7) na nasoj mini enduro stazi Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan voznja ilijin vrh i crkva sv ilije isao sam da se malo provozam i da zapalaim svijeecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi pogledi, a i vreme je te posluzilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo kineskog oranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan S'ovim gumama po blatu? Svaka čast za predanost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6360 Napisano Novembar 20, 2009 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa covek zna, a ne kao ti, treba ti specijalna oprema da bi skrenuo sa asfalta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio kraj sezone, kad ono oranje tek pocinje!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 20, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan NOW IS ENDURO TIME!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 20, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan P' kako...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 20, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo od 19.11.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 20, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo Mikelevw-u cestitke na TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan NOW IS ENDURO TIME!!!!!! Pravo zboris!U nedelju oko 11 iz Jazka krecemo, za sada ima 8 motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da ne bih otvarao novu temu mislim da posetioci ove mogu najbolji savet da mi daju. Naime resio sam da kupim(menjam za fiat tipo) neki enduro. Znaci neka jeftinija varijanta. Dobio sam ponudu za cagivu elefant 650. nisam siguran da li je 86 ili 88 god. pristojno je stanje. Kakvi su ti motori za off i kakvi za malo duze voznjice po asfaltu? Na sta posebno treba obratiti paznju pri kupovini? Sta su ima najvece mane itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan u sustini gledas kao i svaki drugi motor, da nije bilo padova, kako je odrzavan, masinu, nista posebno. za konkretan motor bilo bi najbolje da ti se javi neko ko ga je vec koristio... ali najbitnija stvar za off je tezina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan u sustini gledas kao i svaki drugi motor, da nije bilo padova, kako je odrzavan, masinu, nista posebno. za konkretan motor bilo bi najbolje da ti se javi neko ko ga je vec koristio... ali najbitnija stvar za off je tezina! pa dobro mislio sam da li konkretno ovaj motor ima nesto na sta posebno treba obratiti paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6360 Napisano Novembar 20, 2009 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posebno treba obratiti paznju na to da je Cagiva, znaci relativno kvarljiv Italijan kome dostupnost rezervnih delova na nasem terenu i nije na zavidnom nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan motor koji ima vise od 150 kg moze da lici na enduro koliko hoce, ali ipak nije enduro. do 110 kg vozis sa 130 se vozikas sa 150 kg vozi on tebe gde hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan znam da je agregat od dukatija i da nije suvo kvacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan znam da je agregat od dukatija i da nije suvo kvacilo Ja sam vozio 650 elefant dvije sezone. Motor je Dukati ,ima suvo kvacilo 100% i sve u svemu nije los. Od motora tog godista se isticao velikom snagom (mislim da otvorena verzija ima 54 ks) i Brembo kocnicama ,alu vila zadnja i jaki prednji stapovi. Obrati paznju na kvacilo i na stanje remenja ,inace malo teze pale hladni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan znam da je agregat od dukatija i da nije suvo kvacilo Ja sam vozio 650 elefant dvije sezone. Motor je Dukati ,ima suvo kvacilo 100% i sve u svemu nije los. Od motora tog godista se isticao velikom snagom (mislim da otvorena verzija ima 54 ks) i Brembo kocnicama ,alu vila zadnja i jaki prednji stapovi. Obrati paznju na kvacilo i na stanje remenja ,inace malo teze pale hladni. konacno odgovor koji zelim da vidim...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...