hard enduro 13 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Trudicu se da ga kupim u ful stanju sa cros gumama i ostalim zajebancijama. Ali ako bas nebude imo taj zvuk voleo bi da to uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ali na DT-u i bilo kom enduru 125 2T zvuk ti je NEVAZAN ! kad budes imao 4T masinu onda budzi otvorene auspuhe,ovako ces samo sve da upropastis. kod 125 2T ti je samo vazno kako ide posto su ti motori odskocna daska za ozbiljniju moto karijeru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan kad uzmes dt doteraj kod mene da ti napravim zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Dovogoricemo se kada kupim. Ja bi ipak nov auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Mart 2, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kros danas vozen sa onim safovima po goloj livadi. Da Bog mili sacuva To nije normalno kako drzi. Veliki je problem sto nema slajdovanja u krivinama nego kako mu odvrnes gas on tako puca pravo. Treba malo vremena da se navikne covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Da kontam da je hebeno jer fata opasno podlogu pa se ispucava,nisam vozio nikada. Elem Mi otvorili sezonu 110 km a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da kontam da je hebeno jer fata opasno podlogu pa se ispucava,nisam vozio nikada. Elem Mi otvorili sezonu 110 km a lepa ekipa se okupila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 4, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo par komada sa danasnje voznje... ja sam brzo odustao, otpustila mi se poluga menjaca i ostala bez ricni, ninja66 se povukao u pratnju jednom omladincu koji je zajednosa motorom pravio zvezde po livadi... farbach i ekipa opakih cetvorotockasa se jos nisu vratili! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Mart 4, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A ova ? Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Mart 4, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo par komada sa danasnje voznje... ja sam brzo odustao, otpustila mi se poluga menjaca i ostala bez ricni, ninja66 se povukao u pratnju jednom omladincu koji je zajednosa motorom pravio zvezde po livadi... farbach i ekipa opakih cetvorotockasa se jos nisu vratili! Kamo srece da znate da koristite kamere koje nosite ,kao sto znate da jurcate po sumi. Bilo bi opakih snimaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 4, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pazi, necu vise da je nosim, smara me zestoko... ja sam covek za foto aparat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Mart 4, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan pazi, necu vise da je nosim, smara me zestoko... ja sam covek za foto aparat... Lepo sam ti rekao da Action camera nije za akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan evo mi se vozili malo sa vašima,onaj gari na qvadu opasno djira to čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Mart 4, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan evo mi se vozili malo sa vašima,onaj gari na qvadu opasno djira to čudo Verovatno mislis na tamnijeg Raptora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Mart 4, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ja kazem, meni to prebrzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Mart 4, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ninja73 (Ninja4ewer) ima novi GoPro2, ubija kako snima. Juce,klub Polaris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan evo mi se vozili malo sa vašima,onaj gari na qvadu opasno djira to čudo Verovatno mislis na tamnijeg Raptora. Ma da ,gari vozi za sve pare mada i ovaj drugi nije naivan. Prvi put mi se desilo da jurim qvadistu jer uglavnom sam ih čekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 6, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 6, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ekipa Kako vam se čini ideja da okrenete kameru da gleda unazad, verujem da bi dobro ispalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6367 Napisano Mart 6, 2012 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Onaj tip na 3:45 odleteo direkt u kanal ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Onaj tip na 3:45 odleteo direkt u kanal ? Nije Pao nego Upao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan juče smo opet bili da se smaramo po šumi Uploaded with ImageShack.us pa smo sreli njega Uploaded with ImageShack.us a onda i njih Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bila bas dobra voznja :moto3:Vozio sam na sarafima, mrzilo me da skidam, sto se pokazalo odlicno, motor drzi kao po sinama, izlazi de god hoces, nema veze dal je blato ili ne.Negde na pola voznje otkinuo se ventil pa sam vozio na praznoj sto nije bitno promenilo situaciju.Interesantno da je zemlja suva i pored svog snega sto je pao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 12, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nasmeja me lepo ovde A ovde reče dosta pametnih stvari Preporučujem da overite i ostale snimke korisnika HalfThrottle, ima dosta zanimljivih 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...