Nidža 160 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan imas sa druge strane avale zanimljiva staza,sve pored autoputa ! a ima i kroz sumu zanimljiva staza ! ako si zainteresovan mozemo da se provozamo Naravno! PM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaajoj mrčo, al vam bilo dobro. Ovo ti nije trebalo, navuko si za vrat veliku obavezu sledeće godine! :takoje: Sjeb'o se kad mu banemo... kad brod ludaka zaplovi ka MNE :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno.. da pocnemo da pravimo spisak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bishke@Perun Istrazivao bih predele od Vrcina pa do Kovina.. samo da nisu bogazi za hard enduro.. Pre neki dan smo vozalipeglali draga i ja niz nasip od mosta u Smederevu..pa ko zna dokle (tj.dok se nismo zagubili i izasli u neke zapaljene poljane) Pravci za peglanje preko 100-ke..divota za nase autobuse Ako neko zna ove staze i voljan da ih izvozamo..bice tu jos nekog zgubidana sigurno.. p.s shvatate li koliko smo srecni sto jos uvek mozemo da vozimo gde hocemo? citat iz putopisa Slovenaca u CG "U Sloveniji ne možemo da legalno vozimo u prirodi, jer je to kaznjivo. I kazne su strašne. Ne možeš se ni voziti šumskim putevima, a da ne pričam o priječenju livadama, koje se završavaju sa lovljenem enduraša ili bacanjem vila ili sjekire sa strane farmera, lovaca itd. Isto su tako ljuti i pješači koji hribolaze i vrlo su osjetljivi, da tim putima sretnu bilo kakve motorizirana vozila. Ponekad je zabranjena vožnja i biciklima. Znači svi smo mi na crni listi i nije gušt voziti prirodom, kad nikad neznaš ko če ti rezati gumu ili možda i vrat. Ludilo!" to mora da je zbog eu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, ako je tako, nećemo onda u EU! :D Ja bih i dalje da se vozam i blatnjavim gde mi srce oće! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Octobar 24, 2011 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Bishke@Perun Istrazivao bih predele od Vrcina pa do Kovina.. samo da nisu bogazi za hard enduro.. Može, može, naravno...ja sam za! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 24, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se već radujem zajedničkim vožnjama , kad dođe vrijeme sve će mo precizirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koga zaimaju tereni u okolini BG evo jedan tip. Od Ovce pa do Zrenjanina kroz njive moze se pprodje bez problema. Ima i nekoliko skakaonica. Samo ne znam tip blata kada padne kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 24, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bishke@Perun Istrazivao bih predele od Vrcina pa do Kovina.. samo da nisu bogazi za hard enduro.. Pre neki dan smo vozalipeglali draga i ja niz nasip od mosta u Smederevu..pa ko zna dokle (tj.dok se nismo zagubili i izasli u neke zapaljene poljane) Pravci za peglanje preko 100-ke..divota za nase autobuse Ako neko zna ove staze i voljan da ih izvozamo..bice tu jos nekog zgubidana sigurno.. p.s shvatate li koliko smo srecni sto jos uvek mozemo da vozimo gde hocemo? citat iz putopisa Slovenaca u CG "U Sloveniji ne možemo da legalno vozimo u prirodi, jer je to kaznjivo. I kazne su strašne. Ne možeš se ni voziti šumskim putevima, a da ne pričam o priječenju livadama, koje se završavaju sa lovljenem enduraša ili bacanjem vila ili sjekire sa strane farmera, lovaca itd. Isto su tako ljuti i pješači koji hribolaze i vrlo su osjetljivi, da tim putima sretnu bilo kakve motorizirana vozila. Ponekad je zabranjena vožnja i biciklima. Znači svi smo mi na crni listi i nije gušt voziti prirodom, kad nikad neznaš ko če ti rezati gumu ili možda i vrat. Ludilo!" to mora da je zbog eu U kom pravcu si išao od mosta? Po nasipu ili kolskim putem pored/kroz njive? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se već radujem zajedničkim vožnjama , kad dođe vrijeme sve će mo precizirati Kakva je klima "u vas" mogli bi i u decembru da se sastanemo A u januaru, tradicionalno, Divčibare! Momci, idemo opet? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 24, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se već radujem zajedničkim vožnjama , kad dođe vrijeme sve će mo precizirati Kakva je klima "u vas" mogli bi i u decembru da se sastanemo mislim da bi se u decembru i grtal'ca zaglavila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 24, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan E to je malo hebeno jer većina terena koje si vidi na slikama koje si vidio na putopisu je na visini od 1000mnv- 2200mnv znači treba pogodit dobro vrijeme . Već je dan prekratak i snijeg samo što nije a munja i gromova se treba pazit. Sredina Avgusta je bila i kada smo vozili preko Sinjajevine i bilo je oko 5-6 stepeni pa vidi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pitam ovde,cisto informativno da li ima neko cross gumu 18-ticu na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Niče, Srbija ti kliče i vidimo se, ako ne ranije, onda 99% u avgustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 25, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Niče, Srbija ti kliče i vidimo se, ako ne ranije, onda 99% u avgustu ...posto ces par dana pre toga sklopiti trafiku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 25, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za vreme trke spasavao telence http://video.corriere.it/vitello-salvato-motociclista/20b9ed0a-fee3-11e0-b55a-a662e85c9dff 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za vreme trke spasavao telence http://video.corrier...5a-a662e85c9dff i ko smije da kaze da mi motoristi nismo humani ljudi, narocito mi endurasi avanturisti. Snimak je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu redovno! a vozim i endrugo motor, inace zivim u ravnici na selu. Gdje Inace ovdje kod mene poljoprivrednici sve oru,nekad cak i put (to samo kazemo tako). A kako obaveze pritezu, sve je manje vremena za vozanje, nekad vikendom se provozam nasipom,obidjem selo u krug, presjecem 2-3 table njiva medjama i to je to,a nemam ni drustva , ovdje u Bijeljni svi vole R-ove,jer nisu probali sta je avantra i dozivljaj ovaj moj motor mi je malo potezak,tj ja sam lagan 65kg,pa se nosim jedva. Al sam najsrecni :moto3:kad obavim neki koristan posao sa motorom npr Danas (isao sam u obilazak njiva,oralo se traktorima, pa sam isao masinisti da odnesem hidraulicnog ulja, i tako iskoristi motor da odem) jeste da nisam isao u neku kalju, jer je njiva odmah u asvalt. al eto masnih ruku nacinio sam koju sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Octobar 25, 2011 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je ova Hondica, jek to mit kardan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan daa daaa prava stvar sto se tice odrzavanje, nema spreja za lanac!!! Naspes ulje SAE 80 ili 90 i nemislis vise (ovdje je nasuto ) Lepa je ova Hondica, jek to mit kardan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobro motorce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 25, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I bas si ga lepo sredio, ima neki smek Samo stavi neke mocnije auspuhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan I bas si ga lepo sredio, ima neki smek Samo stavi neke mocnije auspuhe ih, da cujes samo kako ovi lijepo rade!!! Ono sa ukusom, kao neki KTM 950!!! Oni su otvoreni(raznitovao sam ih, ubacio rupicastu cijev od ulaza do izlaza topa) skorz su otvoreni a i duzina se potrefila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu redovno! a vozim i endrugo motor, inace zivim u ravnici na selu. Gdje Inace ovdje kod mene poljoprivrednici sve oru,nekad cak i put (to samo kazemo tako). A kako obaveze pritezu, sve je manje vremena za vozanje, nekad vikendom se provozam nasipom,obidjem selo u krug, presjecem 2-3 table njiva medjama i to je to,a nemam ni drustva , ovdje u Bijeljni svi vole R-ove,jer nisu probali sta je avantra i dozivljaj ovaj moj motor mi je malo potezak,tj ja sam lagan 65kg,pa se nosim jedva. Al sam najsrecni :moto3:kad obavim neki koristan posao sa motorom npr Danas (isao sam u obilazak njiva,oralo se traktorima, pa sam isao masinisti da odnesem hidraulicnog ulja, i tako iskoristi motor da odem) jeste da nisam isao u neku kalju, jer je njiva odmah u asvalt. al eto masnih ruku nacinio sam koju sliku Honda ti je draguljce, da je preko zime drzis u sobi. Jeste poteska ali je raskosna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...