GS 249 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2110 Napisano Novembar 24, 2010 Skuteras, 3708 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da sam kupio enduro. Sad moram da idem kod coveka koji me je obmanuo i da trazim nazad svoje novce. Jos ja mislio da postoji cross i enduro kad ono to izgleda isto. A iako ima preko 140 kila moze da se zajebava po ovakom terenu, samo sto ce vozac brzo da rikne i sto ce da pada svaki cas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 24, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Po kakvom terenu, mislis po takvom kao gde se vozio koma par posta iznad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja onuda peške ne bi mogao da siđem svaka čast momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2110 Napisano Novembar 24, 2010 Skuteras, 3708 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, po onakvom terenu. Imam ovde jednog drugara koji je bio jako uporan da prodje sa afrikom po terenu po kojem smo mi prolazili quadovima. I jeste prosao, samo sto se domacinski namucio, padajuci, gurajuci itd. itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 24, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno bi prosao ako bi poveo 3 pomocnika da ga nosite vise od pola puta Onde ce se i hard endurke pomuciti da prodju, a najsoft enduro koji imas ce se tesko izboriti sa bilo cim sto je teze od izrovanog puta. Jednostavno klirens mu ne dozvoljava. A i pun je plastika, dva puta da padne po onom kamenju mogao bi da pravis naked od njega - tj da vozis bez svih plastika, ako imas srecu da ne izbusis plastican rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2110 Napisano Novembar 24, 2010 Skuteras, 3708 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan U sali sam rekao ono, posto sam kontao da smo jos davno definisali sta je za sta pravljeno. Kazu moze. Pa moze i prst u oko, ali boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ne moze, ima da moze 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan U jbt...ovim putem gore si prosao?! Gile adrenalin dzanki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 24, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo video sa sad vec davne voznje... plitka voda ali je onima sa celavim gumama bilo interesantno... http://www.youtube.com/watch?v=cQ9TQmgIl0U Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 24, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U jbt...ovim putem gore si prosao?! Gile adrenalin dzanki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Novembar 24, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5470 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @kvarni , pa onde moze na felgi da se predje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Sve može al je pitanje jel to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jeli moguće, ili mi se samo pričinilo, da sam video Gošu na Vespi?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bolje da krene pravim motorom na offroad nego onim drugim gradskim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan @kvarni , pa onde moze na felgi da se predje Mislis na sremacke vukojebine? Ne znas ti kakva je to zabit, pa tamo nema ni struje, ni vode. A strmooo...jedva smo prosli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sve može al je pitanje jel to to izgleda mi da je i vespa bolja od afrike za teren.......:care: :moto3::moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 25, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan @kvarni , pa onde moze na felgi da se predje Mislis na sremacke vukojebine? Ne znas ti kakva je to zabit, pa tamo nema ni struje, ni vode. A strmooo...jedva smo prosli. A sa svih strana vrebaju dimljene nemani! A da ne pricam o opakom destilovanom vocu...qq! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Novembar 25, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5470 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @kvarni , pa onde moze na felgi da se predje Mislis na sremacke vukojebine? Ne znas ti kakva je to zabit, pa tamo nema ni struje, ni vode. A strmooo...jedva smo prosli. A sa svih strana vrebaju dimljene nemani! A da ne pricam o opakom destilovanom vocu...qq! To se vec granici sa ratnim stanjem , jos ako raskrsnice nisu obiljezene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 25, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @kvarni , pa onde moze na felgi da se predje Mislis na sremacke vukojebine? Ne znas ti kakva je to zabit, pa tamo nema ni struje, ni vode. A strmooo...jedva smo prosli. A sa svih strana vrebaju dimljene nemani! A da ne pricam o opakom destilovanom vocu...qq! Hidroaktivno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 25, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni nema boljeg motora od endura.Takvi motori zasluzuju postovnje.Imao sam prilike da vozim Suzuki dr 650 od najboljeg bajkera iz bns Angela.Kad budem u mogucnosti kupio bih Africu Twin taj motor mi bas zapao za oko.Enduro samim svojim izgledom zasluzuju strahopostovanje,taj zvuk masine,velicina bajka,ogromni rezervoar.Uzivancija.Mada po meni naj motor je KTM 990 adventure. bravo KTM 990 adventure. JE DALEKO ISPRED BMW 1200GS a ma važi u svakom slučaju, super tenera ih oba šiša 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 25, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha odmah se našao neki veoma sujetni, bolesno egocentrični lik da mi lupi minus... kakvih ovde ima ljudi... to je stvarno strašno... ovo mi je baš samo nastavi batice, udri po svakoj šali pozz a ja ću na svojoj ST da se vozam pa ti lupaj minuse 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 25, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan @kvarni , pa onde moze na felgi da se predje Mislis na sremacke vukojebine? Ne znas ti kakva je to zabit, pa tamo nema ni struje, ni vode. A strmooo...jedva smo prosli. A sa svih strana vrebaju dimljene nemani! A da ne pricam o opakom destilovanom vocu...qq! To se vec granici sa ratnim stanjem , jos ako raskrsnice nisu obiljezene Eh sad nisu obelezene, nemoj preterivati, naravno da su obelezene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Novembar 25, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5470 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @kvarni , pa onde moze na felgi da se predje Mislis na sremacke vukojebine? Ne znas ti kakva je to zabit, pa tamo nema ni struje, ni vode. A strmooo...jedva smo prosli. A sa svih strana vrebaju dimljene nemani! A da ne pricam o opakom destilovanom vocu...qq! To se vec granici sa ratnim stanjem , jos ako raskrsnice nisu obiljezene Eh sad nisu obelezene, nemoj preterivati, naravno da su obelezene Tu se javlja novi problem , tumacenje znakova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...