KEZA 33 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno je za ovu godinu, a za prolece da se dogovorimo i odemo. Kako kasno bice jos lijepih dana ja se danas vozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vozite kako su lose gume izuzev zelenog, pravi ste lavovi svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, na proleće, DOLAZIMO da probamo mi sa kamilama! Ma makar se i peške penjali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 3, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako ce i da bude, ponesite planinarske cizme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem u temi Popsy druze, mene plasi ako ti ne budes mogao motorom, kako ces peske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem u temi Popsy druze, mene plasi ako ti ne budes mogao motorom, kako ces peske I mene plaši, zato i moram motorom do vrha :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, Popsy, ako smo ispentrali sve ono kod Kepe, ovo će nam biti pičkin sprej :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa nisam baš siguran al da ćemo da probamo, probaćemo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi na prolece dodjite ali da se lepo dogovorimo da spremimo ovde nesto . Iskreno nemate sanse sa takvim motorima . Ako ocete provod nadjite nesto lakse i za offroad . Ako ne onda dodjite i sa vasim . Taman neko treba da ostane u podnozju i okrece prasence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 5, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, Popsy, ako smo ispentrali sve ono kod Kepe, ovo će nam biti pičkin sprej :D Ja nisam siguran da Africa ima snage da se popne do vrha... Pogotovo s tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo plemenitog zvuka sa sljunkare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 5, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovaj zuti motor sto ima najdublji zvuk ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovaj zuti motor sto ima najdublji zvuk ? Suzuki RMZ 250 sa LeoVince. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Radanov przi zutog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zajeban je bucko igrac, na prvu bi se lako prevario kad ga vidis, pomislis de ce ovaj kad ono prc, samo prasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Novembar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ko je snimao..pravo u sunce..jel ono u jednom momentu idu istim djelom oni sto odlaze i oni sto se vracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2103 Napisano Novembar 5, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Farbach, koja je ono kamera na kaciZi, gde, posto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan gopro hero 960 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/53707-gopro-hd-hero-kamera/page__st__20__gopid__945337#entry945337 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je snimao..pravo u sunce..jel ono u jednom momentu idu istim djelom oni sto odlaze i oni sto se vracaju ninja66, nema pojma covek, nego dobri smo pa necu da mu kazem. Ovi sto se vracaju idu desnije, ima dosta prostora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan hehe, samo da se zapljunem u temu, ja sam ona baraba sa matorim ktm i celavom gumom na onom klipu uspon na rtanj, citaj ja sam onaj sto smo ga gurali i cupali do besvesti bas bi voleo da uprolece organizujemo jednu zajednicku voznjicu na rtnju upotpunio bi ovu pricu sa jos nekom slikom nadam se da necete zameriti ova crkvica malo zaledila ali nije strasno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 5, 2010 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Slike su EXTRA moj drugar je išao pešaka na Rtanj kaže da su crkli do gore a ja bi voleo da poćeram Huskija !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se svidja koja je nadmorska visina Rtnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, lepe slike, farbach!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan znaci primate me u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...