Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

aham hvala,ja znam da je on mnogo agresivniji od yamahe nego me samo zanima dali se on kvari ako se redovno održaje naravno ulje svakih 2500 km itd. teško mi je bez motora i nemogu više čekat treba mi nešto što si trenutno mogu priuštit mislio sam uzet yamahu xT 660 r ljudi su zadovoljni s njom kao i sa predhodnom samo što je u Bosni niko ne prodaje i nema je.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Aha u emisiji "moje tajno mesto" ili tako nesto, Mladen u Glinari :D. Lepo je pricao. Najbolje na kraju kada je sve sugradjane pozvao da NE dolaze tamo :D

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

Sinoc na studiju B emitovan prilog o enduro voznji, snimljeno u Glinari, Mlader u glavnoj ulozi :moto3: Jel neko gledao?

Ja sam tebe video na televizor pre neko veče na off-snow prilogu sa dzipovima i mogu ti reći da si baš delovao Holliwood-SKI :takoje:

• Svrati ponekad, 251 postova

Sinoc na studiju B emitovan prilog o enduro voznji, snimljeno u Glinari, Mlader u glavnoj ulozi :moto3: Jel neko gledao?

Ja sam tebe video na televizor pre neko veče na off-snow prilogu sa dzipovima i mogu ti reći da si baš delovao Holliwood-SKI :takoje:

Sta da ti kazem, :aha: Mlader i ekipa dzip sekcije dosli da ih provozamo po sumi.Bio velik sneg pa je bilo dosta muke, ali vredelo je.Kakva je situacija kod tebe?

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

Ok sam ,zaraslo je dobro na levoj ali još je to daleko od sjajnog a desna mi se povratila skoro cela. XTXa peglam svaki dan tako da se vraćam u formu ali od šume sam daleko kontam oktobar neću pre a možda i iskuliram do sledeće god.Juče sam kresnuo WRericu posle 2 mes javila se al je nisam provozao rekoh upaliću se a korman jedva držim.

Hvala na pitanju :takoje:

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Zetva 2012 :moto3:

Jesul ovo plastike od CRF-a?

Nisu, to su njene fabricke.Sta se desava sa Husabergom?

Lepa, lepa. Berg je OK al gazdi smeta vrucina ;)

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

moj prijatelj iz italije. Ima svoju stazu na 5 hektara, 4 km od mog stana u italiji. Vozi cross trke i rekreativno skace Freestyle. Jos ovaj vikend je kod mene. Sutra smo u sasincima na stazi a nedelja enduro na fruskoj gori. Navratite ljudi da se vozikamo malo ,a mozemo dosta i da naucimo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja