gavrolini 2754 Napisano April 20, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko ne zameri decku ,vidis da ne zna sta se desava sa motorima i kacigama ako nalepis nalepnicu na njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Izgoreo sve po glavee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Al je to dress Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bili u peščari. EEEEEEEXTRA se proveli Slika iz same vožnje nešto i nemam, nije mi na kraj pameti palo u onom pesku da još i stajem i slikam. Samo gas inače se tone u pesak Supermoto u pesku! Ko kaže da ne može?? I naravno, fino štelovanje Super Tenere pre starta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 22, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ima li jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što Lenji kaže, ko nije bio - ništa nije propustio... a sad par slika... pošto Vlajko ne zna da broji, svi smo ga zvali... znači nije prva pumpa posle pančevačkog već druga pumpa Stižemo do Devojačkog bunara... samo da znate jaja i slanina su u ovom kafiću 450 dinara Spremanje za pokret... tu smo imali malu radnu akciju, al neka drugi pišu o tome krenusmo na off, već u startu smo se pogubili, kako to biva kad sam ja na čelu kolone ušli smo u tri dvorišta i na kraju našli pravi put.. tu smo negde izgubili Jagera, Lazica i još neke.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nastavak... Sve u svemu extra vožnja :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ali nema od mene Džigi? Slikao si nešto? Ajde bre jel' slikao još ko?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dok si ti spavao, neki su i slikali :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan dok si ti spavao, neki su i slikali :P Pa morao sam malo da odremam, savatao me umor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 22, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan dok si ti spavao, neki su i slikali :P Pa morao sam malo da odremam, savatao me umor jegeru a gde si ti nestao ,secam se da si bio na prvom stajalistu i od datle ni traga ni glasa od tebe....vratio se sa lazicem ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan jegeru a gde si ti nestao ,secam se da si bio na prvom stajalistu i od datle ni traga ni glasa od tebe....vratio se sa lazicem ili? Ma pogubili smo se po onoj preščari samo tako Popsy i ostatak ekipe, posle 2 neuspela upada u tuđa dvorišta su nekud netragom nestali. A mi se onda, koji smo ostali, odlučili da nastavimo neku našu vožnju. Sve u svemu, proveli smo se, ništa se ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi si penzos.. negde izmedju 4 i 5 popodne moras da odvalis dremku ma gde bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jegeru a gde si ti nestao ,secam se da si bio na prvom stajalistu i od datle ni traga ni glasa od tebe....vratio se sa lazicem ili? Ma pogubili smo se po onoj preščari samo tako Popsy i ostatak ekipe, posle 2 neuspela upada u tuđa dvorišta su nekud netragom nestali. A mi se onda, koji smo ostali, odlučili da nastavimo neku našu vožnju. Sve u svemu, proveli smo se, ništa se ne brini ču netragom nestali... ubacili u drugu... da vam nije bilo Acima br00ka (Bane se ne računa, on bi i na gajbi piva bio brži od polovine ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 22, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bili u peščari. EEEEEEEXTRA se proveli Slika iz same vožnje nešto i nemam, nije mi na kraj pameti palo u onom pesku da još i stajem i slikam. Samo gas inače se tone u pesak Dolazis u moje krajeve i ne javis se eeeeeeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeh, ne stigoh svima da se javim Sledeći put, obećajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano April 23, 2011 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stigle mi konacno dizne iz Engleske, pa sam se danas malo igrao tjuniranja. Sve sam prste polomio dok sam zamenio dizne, ali vredelo je, motor mi se pretvorio u zver, sad se i u trecoj propinje na gas (dobro, moram i da cimnem guvernal) Zato spremajte se za kepijadu, bice cupavo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano April 23, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Stigle mi konacno dizne iz Engleske, pa sam se danas malo igrao tjuniranja. Sve sam prste polomio dok sam zamenio dizne, ali vredelo je, motor mi se pretvorio u zver, sad se i u trecoj propinje na gas (dobro, moram i da cimnem guvernal) Zato spremajte se za kepijadu, bice cupavo a sta si stavio? vece ili manje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 23, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Javi kolika je razlika u potrosnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano April 23, 2011 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa vece, normalno. Uz K&N filter i otvoren top obicno idu vece dizne A i ako mi poveca potrosnju, bas me briga ionako trosi kao upaljac, juce testirano 170 km iskljucivo offroada bez stednje po gasu, potrosnja je bila 4,8 lit A kako poteze protiv supertenere pitajte Popsyja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 23, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 4,8 litara 170 mk off road-a covece pa to je i vise nego jeftina voznja...jos van puta.... ja mu onda ne bi ni gledao potrosnju nego samo cepao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan 4,8 litara 170 mk off road-a covece pa to je i vise nego jeftina voznja...jos van puta.... ja mu onda ne bi ni gledao potrosnju nego samo cepao Mislim da je Aca-pn hteo da kaze da je potrosnja na 100km 4.8l kad preracunas, a ne da je sa 4.8l presao 170km .... A ako je stvarno potrosio 4.8l na 170km onda svaka mu cast, mada nije logicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano April 24, 2011 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, 4,8 na 100 km, obicno se tako uporedjuje potrosnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano April 24, 2011 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam vozio dve godine Pa od Jula 2010 -e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo.... vidim ja da cemo tog TA uterati u neko blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...