AnteK 668 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1400 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan meni je zanimljivo što sam probao sa povlačenjem težine na zadnji deo motora i imao sam izginuti a kada sam se prebacio na prednji deo značajno je bilo upravljivije ali i teže... e sad treba biti pametan... Bome treba, naučit ću za 100 godina. Vozim se ja često po ovom sprudu kad je voda niska, i mogu ti reći da je prednja K60 loša za pijesak, tj. puno lošija u istim mojim ( skromnim ) uvjetima od T63 i MT21. Za po kamenju je OK, ali na pijesku, joj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano April 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vežba čini čuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Opet da kazem sve zavisi od motora do motora, al jedno je tacno samo ga stegni nogama. Pomeranje unazad moze dovesti do zakopavanja i onda snaznijeg proklizavanja samim tim ispadanjem iz trajektorije, pomeranje tezista skroz napred je fizicki teze, ali ako je motor tezi omogucava bolje upravljanje (tj ne upravljanje). Kod laksih motora je najlakse sedeti i to klasicno ko za skretanje, znaci malo ali malo unapred. I opet samo gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za veliki petak opet Deliblatska pescara.. od ranog jutra ce biti baza kod kafane devojacki bunarar.. i peglanje ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano April 15, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @ vi sto delite savete samo vas gledam pa se pitam da li ste isti oni sa kojima sam bio na voznji pre par dana? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A jes bio neki leptiric izgorelic.. nimalo lenjic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji enduraši kažu bash obratno, da se treba rasteretiti prednji kotač, sjesti što više iza na sic i po gasu... Nema hoću-neću, samo gas... No ne kažem da je to dobitna kombinacija za mene. Nakon onog naseg tel. razgovora malo sam pogledao sta kazu ovi na DSRT videu... i kazu oni suprotno od Ivana... na noge i nagnut nad volan, a korekcije radit nogama na fuzicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 15, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @ vi sto delite savete samo vas gledam pa se pitam da li ste isti oni sa kojima sam bio na voznji pre par dana? ja samo kažem šta mi je rekao Fandjo, a za njega ćeš naknadno da mi platiš... Lenji nam ga je predstavio kao čoveka koji zna staze a posle se ispostavilo da je 20godina vozio motokros trke... zamal glavu za njim da izgubim, ko velim ako može on na klementini mogu i ja... more Lenji doćićeš ti meni na makadam :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 668 Napisano April 16, 2011 Drug član, 1400 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji enduraši kažu bash obratno, da se treba rasteretiti prednji kotač, sjesti što više iza na sic i po gasu... Nema hoću-neću, samo gas... No ne kažem da je to dobitna kombinacija za mene. Nakon onog naseg tel. razgovora malo sam pogledao sta kazu ovi na DSRT videu... i kazu oni suprotno od Ivana... na noge i nagnut nad volan, a korekcije radit nogama na fuzicima Točno, i one osnove offroad vožnje koje sam stavljao na newse kažu da treba opteretiti prednji kraj, i moja skromna iskustva idu tome u prilog... Samo sam napomenuo što drugi kažu, bila je i na našem forumu rasprava o tome... No trebaš vidjeti kako Ivan vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... No trebaš vidjeti kako Ivan vozi! U to ne sumnjam ni trunkicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ivan je rekao svom necaku kojem je to bio prvi izlazak na makadam. Ivan mu je objasnjavao na engleskom kako da vozi po sitnom sipkom makadamu. Onda je Shadow prolazio i "cuo" dio razgovora. Kljucna rijec je bila "back". Pa je to preneo nama. A onda smo mi ocarani Ivanovom voznjom ubrali kao tako. ...e sad je svima malo jasnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2925 Napisano April 17, 2011 Drug član, 2804 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas,Jazak. Stefan (17) i Sale (14) treniraju i lete. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2925 Napisano April 17, 2011 Drug član, 2804 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan nemam rijeci... + i - su preblizu greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan nemam rijeci... + i - su preblizu greska Ispravio! Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vikend na Grzi :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @ vi sto delite savete samo vas gledam pa se pitam da li ste isti oni sa kojima sam bio na voznji pre par dana? Ne sviraj , da iam jos 10 konja pa da ti pokazem ko je vrucu lepinju kajmakom hladio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Хахахахахаха! Е ово још нисам чуо! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih slicica jos dok je bio snijeg izvinite sto su velike slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je Biogradsko jezro,meni na pragu od kuce,Kolasin,bio sam juce i prosao pored rampe.Od kada su ove fotke,pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan o pa gdje si komsija ja sam odma tu iz mojkovca a negdje prije 2 mjeseca , ne znam tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 20, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan moram svoje odusevljenje novim pantalonama i dresom da podelim sa vama. U pitanju je "scott gambler" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Oo.. spremio si se za pescaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 264 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini moras da stavis sada neke nalepnice na tetku da ti se slaze sa kombinezonom dobar je skroz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cuj nalepnice.. pa jel oces da mu se istopi tetka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...