Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Drug član, 1400 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

meni je zanimljivo što sam probao sa povlačenjem težine na zadnji deo motora i imao sam izginuti a kada sam se prebacio na prednji deo značajno je bilo upravljivije ali i teže... e sad treba biti pametan...

Bome treba, naučit ću za 100 godina. :moto3: Vozim se ja često po ovom sprudu kad je

voda niska, i mogu ti reći da je prednja K60 loša za pijesak, tj. puno lošija u istim

mojim ( skromnim ) uvjetima od T63 i MT21. Za po kamenju je OK, ali na pijesku, joj...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Opet da kazem sve zavisi od motora do motora, al jedno je tacno samo ga stegni nogama. Pomeranje unazad moze dovesti do zakopavanja i onda snaznijeg proklizavanja samim tim ispadanjem iz trajektorije, pomeranje tezista skroz napred je fizicki teze, ali ako je motor tezi omogucava bolje upravljanje (tj ne upravljanje). Kod laksih motora je najlakse sedeti i to klasicno ko za skretanje, znaci malo ali malo unapred. I opet samo gas :)

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Za veliki petak opet Deliblatska pescara..

od ranog jutra ce biti baza kod kafane devojacki bunarar..

i peglanje ceo dan :jee3:

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

@ vi sto delite savete

samo vas gledam pa se pitam da li ste isti oni sa kojima sam bio na voznji pre par dana? :jee:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 195 postova

Ovi moji enduraši kažu bash obratno, da se treba rasteretiti prednji kotač, sjesti

što više iza na sic i po gasu... Nema hoću-neću, samo gas... No ne kažem da je to

dobitna kombinacija za mene. :jee:

Nakon onog naseg tel. razgovora malo sam pogledao sta kazu ovi na DSRT videu... i kazu oni suprotno od Ivana... na noge i nagnut nad volan, a korekcije radit nogama na fuzicima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

@ vi sto delite savete

samo vas gledam pa se pitam da li ste isti oni sa kojima sam bio na voznji pre par dana? :jee:

ja samo kažem šta mi je rekao Fandjo, a za njega ćeš naknadno da mi platiš... Lenji nam ga je predstavio kao čoveka koji zna staze a posle se ispostavilo da je 20godina vozio motokros trke... zamal glavu za njim da izgubim, ko velim ako može on na klementini mogu i ja... more Lenji doćićeš ti meni na makadam :jee: :jee: :jee:

• Drug član, 1400 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

Ovi moji enduraši kažu bash obratno, da se treba rasteretiti prednji kotač, sjesti

što više iza na sic i po gasu... Nema hoću-neću, samo gas... No ne kažem da je to

dobitna kombinacija za mene. :jee:

Nakon onog naseg tel. razgovora malo sam pogledao sta kazu ovi na DSRT videu... i kazu oni suprotno od Ivana... na noge i nagnut nad volan, a korekcije radit nogama na fuzicima

Točno, i one osnove offroad vožnje koje sam stavljao na newse kažu da treba opteretiti

prednji kraj, i moja skromna iskustva idu tome u prilog... Samo sam napomenuo što drugi

kažu, bila je i na našem forumu rasprava o tome... No trebaš vidjeti kako Ivan vozi! :moto3:

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

Ivan je rekao svom necaku kojem je to bio prvi izlazak na makadam. Ivan mu je objasnjavao na engleskom kako da vozi po sitnom sipkom makadamu. Onda je Shadow prolazio i "cuo" dio razgovora. Kljucna rijec je bila "back". Pa je to preneo nama. A onda smo mi ocarani Ivanovom voznjom ubrali kao tako.

...e sad je svima malo jasnije! :neznam:

;)

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

@ vi sto delite savete

Ne sviraj :P;), da iam jos 10 konja pa da ti pokazem ko je vrucu lepinju kajmakom hladio :D

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja