dule CG 236 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan jeger sto si se ti zarazio sa mojim slikama , pocecu da naplacujem , 1e po slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano April 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ?ajde, šta si takav... poslaću ja tebi slike ravnice, za uzvrat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan hahah.. popenji se na krticnjak i slikaj i posalji mi .. stani nemam ih u komp. mora brat da mi posalje , jer sam tim putem isao prije 4 god . dok je bilo makadama ,ali sa kolima , tada jos nisam imao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih slika , ovo sam skinuo sa neta da vidis samo kako je to , tu se vidi i taj put samo sto je sad asfaltiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan evo danas klinac zapeo da se lati volana...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano April 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan gostrider, ono je neviđena šteta što su asfaltirali. Dođavola sa napretkom A za pejzaž, nemam reči. PRELEPO! dr_kolew, opasan ti je junior Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan a ovo je samo uvod u pricu , ovo je nista kakvi su predjeli kad se spustas ka niksicu , ides preko pivskog jezera tu je brana napravljena , odusevices se kad vidis , evo nekih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 3, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Erzberg ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 3, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Erzberg ? moze da bude domaci neki novo otkriveni kopovi na fruskoj gori. Lenchuga i ja smo malo istrazivali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 3, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам искористио викенд да истрасирам пут од моје викендице у селу Кадина Лука код Љига до Маљена и да пробам моторче које сам узео још у јануару. Од Маљена па до Косјерића - море путева. Нигде да се не окрзне асфалт! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2576 Napisano April 3, 2011 Andragog, 5138 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan motorce ti je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 3, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Први утисци су позитивни! Интересантна справа! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj kilavi grad uglavnom ima ove sto voze "zujke", ja patim da negde uletim u neke vukojebine... Lep motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano April 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...ja patim da negde uletim u neke vukojebine... Lep motor! Pravilno se kaže "kepojebine" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 3, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам искористио викенд да истрасирам пут од моје викендице у селу Кадина Лука код Љига до Маљена и да пробам моторче које сам узео још у јануару. Од Маљена па до Косјерића - море путева. Нигде да се не окрзне асфалт! Jel si isao preko Ravne Gore i koliko si KM-ova napravio do Kosjere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Нисам. Ово је други пут преко брда Вис, поред неког мајдана, па у село Козомор и онда уз неку реку... Ихххааааааааааааааа! Добар је јер има много пречица баш кроз шуму, захтевних успона... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Нисам. Ово је други пут преко брда Вис, поред неког мајдана, па у село Козомор и онда уз неку реку... Ихххааааааааааааааа! Добар је јер има много пречица баш кроз шуму, захтевних успона... Poznat mi taj Kozomor to pripada Kepojebini? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/45399-at-vs-st-kotlina-2010/page__view__findpost__p__807180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan То је то где изгибоше силне козе! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 4, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo mesto za pitanje o tehnikama voznjue van asfalta? ako nije prebacite tamo gde jeste: Dakle, govorim o malim brzinama. Ako brzinu kontrolisem vise kvacilom nego gasom (jer je gasom prakticno nemoguce na ovoj skalameriji, mnogo je besna) kako da u isto vreme relativno lagano drzim korman i upravljam telom. Upravljanje telom ok, ali ja ako treba kvacilom da kontrolisem brzinu, ja moram to kvacilo da stisnem, cim ja stisnem kvacilo ja sam levu stranu kormana "zgrabio" i onda moram i desnu, kako onda da ga pustim da "radi" ispred mene... Fala vi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Не разумем како то квачилом контролишеш брзину? Мени се откачила сајла на петом километру вожње сад за викенд и није ми ни затребало наредних 30 километара... По мени је јако опасно то што радиш, јер кретање са притиснутим квачилом те оставља без могућности да мотор контролишеш његовом снагом, било да је у питању додавање или смањивање гаса. То што је твој мотор тако снажан је само предност, никако отежавајућа околност и треба да се трудиш да научиш то да користиш, а не да бежиш от тога притискањем квачила. Ваљда ћемо се возити негде заједно, па ћемо то да применимо у пракси! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I jedan i drugi tvok motor su za mene nepoznanica (ariku sam probao samo po putu). Ali voznja sa kvacilom uopste nije neobicna. Neki motori bez kvacila ne bi mogli ni da se voze, na nekim terenima. Ja sam stalno na bar malo stisnutom kvacilu, dok brzine retko menjam, ako je teren iole zahtevniji. Na makadamu je druga prica to je isto ko asfalt pa jos lakse . To je po meni da kazem sto se tice koriscenja kvacila. E sad ovo za upravljanje telom nisam te bas razumeo , a i da jesam ne znam kako to izgleda na necemu sto ima vise od 150 kila. Evo bas sad pokusavam da zamislim kako rukama obaras tvoj motor i ne ide mi. U principu na laksim motorima , kada skreces sto dupetom sto rukama naginjes motor i tu stisnuto kvacilo uopste ne smeta. Ako ne skreces tu ti kvacilo i ne treba kao sto rece SpaVe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 4, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan ...Mislim, lako je na makadamu, ustanem na fuzastere, dam gas i teram, olabavim ruke da me ne ponese tamo gde prednji tocak oce i samo napred. Problem su male brzine, lakat krivine, lagani usponi pod malo vecim uglom itd. Motor jako brzo reaguje na gas, "bezobrazan" je i svaka dzomba na putu ce da mi tresne korman, pa moje ruke i time meni poremeti brzinu (nekad uspori nekad ubrza) ako je kontrolisem gasom. Mozda samo nisam navikao, ali pomeranje i mm dodaje ogroman gas u prvoj i drugoj brzini. Ja sam savetovan da brzinu na takvim delovima kontrolisem "vagom" na kvacilu i da cu se time resiti "trzanja" jer nije bitno koliki je gas ako je kvacilo "stisnuto". Da se razumemo, legao sam 4 puta sa motorom i sva 4 puta zbog ili prenaglog usporavanja ili prenaglog ubrzavanja motora na malim brzinama... Mada vidim da je ovo bolje da pitam u sumi..ne ide ovako preko tastature... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opusti laktove 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 4, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo stiskas kad vec nema druge.. gasi ti se motor ili stajes.. Za tvoju tarabu ne znam.. al ST ide i prvom i petom ispod hiljadu obrtaja i ne stuca.. to TA i AT jok izabrao si veliki i jak motor za van puta.. sad moras da se hrves sa njim.. i da doruckujes svako jutro.. mogu i zgibovi-sklekovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...