Vujka 532 Napisano Maj 1 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam i91, a ova RPHA 91 je bolje ocenjena. Sa scorpionom nisam imao kontakt, tako da ne mogu da ocenim kvalitet, koji opet moze biti subjektivan. Isto tako ne mogu da dam savet, jer druge kacige nisam vozio. Sto se prakticnosti tice, zato sam i kupio flip up. Po gradu kad je vruce vozim sa otvorenom kacigom, ili ako zelim da popijem nesto ne moram da skidam kacigu, otvorim popijem, i vozim dalje. Ful face jeste bezbednija, ali nije ni ova igracka. Srecna kupovina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
birca 13 Napisano Četvrtak u 08:44 U prolazu, 16 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/27/2025 at 3:43 PM, Djomla_ said: Ima ova V6 pro plus da biras sa kime ces da pricas ali moras da stiskas dugmice koji su sitni jos u rukavicama malo zeznuto. Birca i mene zanima iskustvo sa V4 plus,porucio sam 2 para za 4 vozaca. Jedina je sa mesh a da je iole jeftina. Djomla, jesei li dobio V4 plus? Ja sam dobio V6 pro plus. Birat moraš, sa kime da pričaš. Kada slušam MP3 čuje se fenomenalno. Kada pričam sa kolegom, do 70km/h je OK, ako je viša brzina ne razumijem ništa. Kada počinje kolega govoriti pri viši brzini, jedne dvije riječi su još OK, poslije ne razumijem ništa više. Isto i on mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 186 Napisano Četvrtak u 09:22 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako i moja V6pro plus a V4 nije stigla,evo krenulo juce na carini posle mesec dana. Bas me zanima dal ce se bolje cuti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 72 Napisano Četvrtak u 11:09 (promenjeno) U prolazu, 94 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan Zna se gde je najgora carina: Stoji, sutra punih mesec dana. Pre mislim 2 nedelje su trazili podatke koliko sam platio i dokaze po porudzbini i placanju. Roba porucena 05.04.2025, kinezi za 5 dana dopremili u Srbiju i sve ostalo javasluk. Promenio Četvrtak u 11:12 član vsasa 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...