Slađan 15 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Vozio svašta ispod 500 ccm, planiram da kupim nešto jače tj ozbiljnije pa sad... što više gledam sve manje vidim... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10462 Napisano Maj 17, 2023 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Šta je u planu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z0LE 26 Napisano Maj 17, 2023 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 17, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici . Od prošle godine sam nišani virago, 535 ili 750, gledao skoro neke i odustao... Prebacio se na turing, pa gledao neke ymahe xj900 diveržn mi bile zanimljive i to sam ohladio pa sam sad u fazi bmw 1100 rt ili rs. Danas gledao neke uživo. Nekako sam došao do toga da mi je najbolja opcija kardan i vazdušnjak, vazdušnjak i ne mora ali kardan mislim da je tata. Da napomenem da mi je kupovna moć oko 2000 pa gledam i u skladu sa tim. Sad, upalio me jedan rt ide na ime, švajcarac,danas sam ga gledao čovek traži 2300, mislim da vredi te pare. Ide sa koferima, bočnim i zadnjim, ima rolbarove, visok vetrobran sa el podizanjem... i u korektnom stanju. Prešao oko 100000 što kako sam čitao nije puno za njih. Trenutno sam zagrizao debelo za njega. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2522 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Maj 18, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piaggio80 30 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sport city 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Puno uspeha u odabiru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, piaggio80 je napisao: Dobrodosao. Puno uspeha u odabiru Hvala, još kad bi znao šta hoću... Najviše me brine da ne kupim motor pa da ga posle sezone kačim na oglase i prebacujem sebi što nisam uzeo nešto drugo. Odvalio sam se od čitanja ovde na forumima... Iskreno da mi nije lepše polovine bio bi to CS na keca. Ovako za put u dvoje koliko vidim iz tuđih iskustava a i u skladu sa budžetom koji mogu da odvojim za ovaj užitak1100 RT mi je najbolja opcija što se tiče putovanja, udobnosti, komfora, zaštita od vremenskih uslova - vetar, hladnije vreme... ( bitna mi je i za suvozača). Prihvatam i predloge i sugestije ali koliko vidim čitajući po netu vrv je to to. Osim što mi je frka da se ne pokajem frka mi je i da se posle registracije ne pojave kvarovi koji bi me finansijski zakopali, tj da mi motor izveze bar do zime, pa kad parkiran mogu da ga malo doteram ako šta bude trebalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2522 Napisano Maj 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1073 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Slađan je napisao: Najviše me brine da ne kupim motor pa da ga posle sezone kačim na oglase i prebacujem sebi što nisam uzeo nešto drugo. To ti ne gine..retko ko se nije zaj...o (manje ili više) . Motor je vrlo nestandardna stvar kao što npr. kola.nisu . U mnogome vaše anatomije utiči međusobno na krajnju kompatibilnost tebe i motora. Moraš da probaš barem 2-3k km da bi znao sve... a to nema osim da ga ne kupiš. Kvarovi na stranu. Promenio Maj 18, 2023 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Džim Džarmuš je napisao: To ti ne gine..retko ko se nije zaj...o (manje ili više) . Motor je vrlo nestandardna stvar kao što npr. kola.nisu . U mnogome vaše anatomije utiči međusobno na krajnju kompatibilnost tebe i motora. Moraš da probaš barem 2-3k km da bi znao sve... a to nema osim da ga ne kupiš. Kvarovi na stranu. Iskreno kod RT mi malo smeta gabarit i težina a to je neophodno ako se hoće komfor i udobna vožnja za mene i suvozača iskreno meni će uvek nešto da fali . Obzirom da druga godina kako kupujem a nikako da kupim sad sam na ivici... Inače sam visok 187, kad sam probao viraga 535 kolena mi na 5-10 cm od volana. Nekako mi nizak... RT mi masivan i težak, CS da je malo veći... i tako... 99% ću kupiti ovog RT 1100 da ga provozam ovo leto pa ću videti. Ići ću ponovo da ga pogledam pa ću izbaciti neku sliku da čujem po neko mišljenje. Isto mi je problem što je uvoz CH ide na ime pa mogu da ga probam po dvorištu i sokacima... Nije registrovan i svaki izlazak na put je rizik a i ovaj lik što mi prodaje ga nije vozio, sad mu radi papire... Kao što rekoh na početku što više gledam sve manje vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Inače da sam solo RT 1100 bi kupio tek za 10tak godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2522 Napisano Maj 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1073 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobro projektuj koliko ćeš na kraju realno da voziš "u dvoje". Ja sam sve projektovao za dvoje a na kraju ipak većinu vremena vozim sam,nekako.. Da se ne lazemo ,sam je najlepša vožnja ipak je to motor...i uvek gravitiram tome da sam vozim ...jbga ,surovo ali je tako. Promenio Maj 18, 2023 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Džim Džarmuš je napisao: Samo dobro projektuj koliko ćeš na kraju realno da voziš "u dvoje". Ja sam sve projektovao za dvoje a na kraju ipak većinu vremena vozim sam,nekako.. Da se ne lazemo ,sam je najlepša vožnja ipak je to motor...i uvek gravitiram tome da sam vozim ...jbga ,surovo ali je tako. Tako će biti i kod mene 99% pogotovu što sam imao komentare tipa kriza srednjih godina , kako ženi da objasnim da prva ljubav zaborava nema , sa 11 god sam vozio apn 4 sedište mi bilo u visini grudi i penjao se na betonski blok da sednem. Elem pri kupovini prvog ozbiljnog motora moram da ispoštujem lepšu polovinu, cenim da ću se prebaciti na nešto okretnije ako prestane potreba za komforom suvozača 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2522 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ista priča bukvalno kod mene. Ne bih ja bežao od krize srednjih godina,ona je luksuz u našem okruženju. Srećan sam što mogu da je ispratim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Jul 7, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Posle 150 krivina i zavrzlama... Registrovan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Jul 7, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Čestitam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6151 Napisano Jul 7, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i da se sa osmehom navozate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...