Juan 97 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugari. Brat kupuje motor, pa mu je potrebna pomoc sto se tice odabira- sta vi mislite, da li je bolje pazariti Hondu ili Suzuki? Ove dve masine su mu u uzem izboru, probao oba, svidjaju mu se... Ili bi ste preporucili nesto trece? P.S. 600cm³ mu je neka zlatna sredina, mislim da ne bi isao iznad. Unapred zahvalan Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1389 Napisano Maj 15, 2023 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Subjektivno K5-600. Po meni ikona tog razdoblja. I danas se vozi predivno, vrlo mek na gasu, kvačilu, ima prihvatljivu estetiku... Inače biram Hondu, ali K4-5 serije obožavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10565 Napisano Maj 15, 2023 Hronični Motociklopata, 7348 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uzeo Hondu, osetno je udobnija od Gsxr-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki ciga svoga konja hvali... Ne znam za Suzu jer mi je F4i (tj F Sport) jedini motor koji sam do sad vozila. F Sport je po meni lepši, ali je F4i praktičniji i udobniji. F Sport nema centralni štender, što blago otežava to neko osnovno održavanje (pranje i podmazivanje lanca, pranje motora)... Štendere ne mogu sama da postavim, uvek moram nekog da cimam. Makar sam prebrinula podmazivanje lanca, uzeh valjak za zadnji točak kod @blacksmith. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije njegove 180cm, 80kg.Svidja se i njemu cbr 600rr, ali kako sam ga razumeo, budzet mu je ogranicen na max 4000e. i ova dva mu dodju kao najbolja kupovina. Prvobitno je bio za fazer 600 s2, ali posle probe se razocarao i definitvno odlucio za gore navedeno. Iskreno, ja sam vise za suzanu, nekako mi ostrije izgleda i rekao bih da mu je sutra za neke delove ako zatreba, lakse da nadje nego za hondu (ako se ne varam), a mozda i lakse ide posle sto se prodaje tice.Naravno, slazem se za centralni stender, znam koja je muka kad nema.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda zbog zavrsne obrade i estetike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1748 Napisano Maj 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao i vozio F4 nekoliko godina, Suzukija K nisam. Ali F4 je odlican motor, lako upravljiv, izdrzljiv i nema nekih iznenadnih povlacenja. Udoban motor - 184cm i oko 105kga tada. To mi je bila prva Honda i zbog tog modela sam i zavoleo Hondu, inace sam je bio izbegavao jer mi je bilo muka od prica "Honda je to", kao "Golf je golf" sto je nekada bilo Promenio Maj 16, 2023 član Abi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...