Adnan1985 207 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro i treci putopis za ovu god vezan za Tunis.Ekipa Moto Cluba Tutin polazi za Tunis 19.05.2023 preko Cg,Albanije i Italije(Sicilije).Nas 6 ide,tura ce trajati 15 dana.I svaka info bi dobrodosla,vec sam pokupio puno info sa foruma,od Doktora,Saše,Mede (kojima se i ovo prilikom zahvaljujem na izdvojenok vremenu)ali kako ono kazu informacija nikada dosta.Ovo putovaje je dosta i ograniceno vremenski zbog trajekta pa sam ja to ovako isplanirao,ne mora biti sve po planu,jer imamo dva dana viska(za svaki slucaj.Trajekt Drac-Bari vec rezervisali,trajekt Palermo-Tunis i povratnu kartu takodje rezervisali. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano April 29, 2023 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dvoje Njemaca su trenutno u Tunisu, njihovi prvi utisci i iskustva su posve drugačija od ovdje pročitanih.Možeš pročitati ovdi.Koristi neki tool za prevod pošto oni pišu na njemačkom, javljaju se svako nedilju dvije.Imaju i svoj kanal na YT eoti linkGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno bas cu detaljno pratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano April 30, 2023 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam poslao link Medi da pročita kako se planira ruta a ne kao on: ej kakav si od 11 do 23.? Bravo momci, neka vas posluži vreme i lep provod želim. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano April 30, 2023 (promenjeno) U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma zna on to,vec sam mu slao.Ipak bi potpisao ono vase organizovanje.Ja sam bio ogranicen trajektima tako da moram da se uklopim u dane,stim da jos ima ta dva dana viska pa se lakse mogu uklopiti.Hvala puno Promenio April 30, 2023 član Adnan1985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano April 30, 2023 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Čas posla se ta dva dana pretvore u 4, samo ako dune vetar na mediteranu. Na putovanjima nikad nema dana viška, uvek je malo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i to se slazem,ehhh da nije posla ili da je viska danaaa znali bi mi gde daljeee,hahah. Ako te put nanese u nase krajeve,cekamo te. Neka ti jedna od brojnih tura ide preko Tutina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Maj 2, 2023 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pešter mi je jedna od omiljenih destinacija kao i cevapi u Tutinu, samo sto se tada nismo znali, sad se javljam dan unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 3, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo te brate,dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 274 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ruta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 521 Napisano Septembar 18, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna ruta! Ima li putopisa? Kako sa vizama i osiguranjima? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 64 Napisano Septembar 23, 2024 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ruta, možda previše kondenzovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...