Marko05 5548 Napisano Octobar 26 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, demo0007 said: to ne znam kako si mogao hahaha ja mislim da ni fz6 ne bih uzeo da nije imao aftermarket, bukvalno mi je to bio jedini uslov, a izgleda ce biti i za fz1 (fz8)ako bude dosao na red. Ствар навике, једноставно сам одморио мозак од буке и уживао у вожњи. Јурио сам ја и за Fz6 топове, али нисам могао да нађем неке који би се уклопили да изгледају као фабрика. Осим ЛеоВинли, али они су тад били прескупи, преко 400-500е. И онда нисам хтео да ишта мењам јер је мотор стварно био фабрика. После се навикао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Octobar 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Što jes' jes' Hedonista Uf, a uvek je preskupo, ja sam shvatio da moram pri kupovini naći sa izduvom inače ga nikad neću ovako kupiti, jer je uvek skupo i uvek ima nesto preče @Marko05 sad prelistah sve da vidim da mi nije promaklo. Setim se da si komentarisao grejanje i da ti je nfs posle napisao za izolaciju ispod sedista.. Je l' si pokusavao mozda sa tim? I da li si vozio bez bočnih plastika Promenio Octobar 26 član demo0007 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Octobar 26 (promenjeno) Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, demo0007 said: Što jes' jes' Hedonista Uf, a uvek je preskupo, ja sam shvatio da moram pri kupovini naći sa izduvom inače ga nikad neću ovako kupiti, jer je uvek skupo i uvek ima nesto preče @Marko05 sad prelistah sve da vidim da mi nije promaklo. Setim se da si komentarisao grejanje i da ti je nfs posle napisao za izolaciju ispod sedista.. Je l' si pokusavao mozda sa tim? I da li si vozio bez bočnih plastika Ма литра к'о литра, не може да се не греје. Вероватно је то стандардно, него после вожње 600 кубика нисам навикао. Сад више то и не осећам. Пробавао сам са неком врстом изолаторне вуне. Мало умањи ефекат. Без пластика није страшно, јер се већи део топлоте не задржава као кад су бочне пластике стављене. Опет, није то то без пластика кад их већ има. Promenio Octobar 26 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Izgleda ovaj Mivv baš lepo. To što si spomenuo dodatno da ste radili, da li je neophodno?Probao sam jedan primerak fz1 sa original mivv-om i imao je za nijansu nemirniji rad na leru. Da bi se to rešilo pretpostavljam da mora mapa da se “prekontroliše” i eventualno prepravi za parametre ispod 2000 obrtaja naprimerSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Octobar 29 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drug, kada se menja samo lonac (Slip-on) nije potrebno nikakve parametre menjati...Sent from my fontele using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Octobar 29 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Фреза спакована, делимично исполирана, напуњен резервоар... и толико од мене... за сад. Watch unnamed | Streamable STREAMABLE.COM Watch "unnamed" on Streamable. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako stojis @Marko05 sa zamenom? Je l' bi prihvatio npr novog SVT-a? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Octobar 29 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, estel said: Kako stojis @Marko05 sa zamenom? Je l' bi prihvatio npr novog SVT-a? Само Бенелија брат мој. Извини, морам да се нашалим. Немам ништа против тих машина, чак сам заинтересован за МТ450. Али не бих мењао, пошто мислим да ће сад пауза од мотора. Е сад колика то немам појма. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Mare. Ja samo hipoteticki bacam ideje i razmisljam naglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Octobar 29 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Just now, estel said: Naravno Mare. Ja samo hipoteticki bacam ideje i razmisljam naglas И ја исто, затрпавам тамо тему "Је ли коме познат мотор". Још га нисам ни продао а већ ме криза хвата. Ако неко нема гаражу има места код мене. Само током зиме да обилазим и да се заваравам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Octobar 29 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Фреза спакована, делимично исполирана, напуњен резервоар... и толико од мене... за сад. Watch unnamed | Streamable STREAMABLE.COM Watch "unnamed" on Streamable. Spakovao si ga ti Mare posle Trebinja. Motor garaziran, nije vozen, odlična prilika za kupcaPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Octobar 29 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Nole Bg said: Spakovao si ga ti Mare posle Trebinja. Motor garaziran, nije vozen, odlična prilika za kupca Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Истина брате, потписујем. Фабричка прашина по њему. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Novembar 1 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Толико од нас двојице. Мало ме је намучио, али док смо се возили осмех је увек био присутан. Надам се да ће се нови власник лепо навозати. Сад он може да настави са писањем. Срећно... 15 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Novembar 1 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05Jel ides po Explorer-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Novembar 1 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Vuleta said: @Marko05Jel ides po Explorer-a? Не знам ни сам. Сутра сам свакако у Кг па ћу да смишљам успут. Не треба му у суштини ништа, али не да ми ђаво мира. Без мотора у гаражи к'о без главе. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Novembar 1 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Poznat mi je osecaj... svakako, srecno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16479 Napisano Novembar 1 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, vec 2 godine... Srecno novom vlasniku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kakav motor…Juče sam prešao sa njim oko 250 kilometara nakon kupovine. Neuoporedivo iskustvo u odnosu na ZX6R. Volim i dalje R položaj sedenja za kraće relacije mada mi ovaj položaj mnogo više odgovara.Nisam ga zavrtao niti mi se nešto zavrće da vidim kako ide ali na osnovu iskustva u preticanju, obilaženju, voženju suvozača: motor ima izuzetnu snagu. Baš “klizi” po putu, nije bitno u kojoj je brzini uvek je živ.S obzirom na to da ja nisam nikad imao motor sa koferom, ova lakoća vožnje kad znaš da jaknu, prsluk, torbicu, šta god možeš staviti u kofer i nastaviti vožnju, mnogo mi se svideo taj fazon iako mi se ne svidja ni jedan motor kako izgleda sa koferima.Šta da kažem još sem da mislim da sam pronašao ono što mi je trebalo a kasnije sam shvatio da to isto i želim.Hvala Maretu na svemu, sve je onako kako je rekaoSent from my iPhone using Tapatalk 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Novembar 2 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, marcos said: Kakav motor…Juče sam prešao sa njim oko 250 kilometara nakon kupovine. Neuoporedivo iskustvo u odnosu na ZX6R. Volim i dalje R položaj sedenja za kraće relacije mada mi ovaj položaj mnogo više odgovara. Nisam ga zavrtao niti mi se nešto zavrće da vidim kako ide ali na osnovu iskustva u preticanju, obilaženju, voženju suvozača: motor ima izuzetnu snagu. Baš “klizi” po putu, nije bitno u kojoj je brzini uvek je živ. S obzirom na to da ja nisam nikad imao motor sa koferom, ova lakoća vožnje kad znaš da jaknu, prsluk, torbicu, šta god možeš staviti u kofer i nastaviti vožnju, mnogo mi se svideo taj fazon iako mi se ne svidja ni jedan motor kako izgleda sa koferima. Šta da kažem još sem da mislim da sam pronašao ono što mi je trebalo a kasnije sam shvatio da to isto i želim. Hvala Maretu na svemu, sve je onako kako je rekao Sent from my iPhone using Tapatalk Драго ми је да си се пронашао. Сад полако, озбиљна је то звер. Очас посла повуче а да ниси ни свестан колико идеш. Рекао сам ти све што бих ја урадио на том мотору да је остао код мене да би био перфектан. Настави овде да пишеш, ако имаш у плану. Волео бих да видим како се вози. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Novembar 2 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Да наставимо миграцију добрих фазера из Уе у друге крајеве. Другар је након продаје мог решио да огласи свој. Ситуација је следећа, цитирам (тј. копирам поруку): "Yamaha FZ1 GT 2007. godina 1 vlasnik u Srbiji od marta 2018. godine. Uvezen sa 16000km na satu, sada ima 37000km Nove gume presle 1000km, registrovan do kraja aprila. Svi servisi odradjeni, preventivno uradjen i magnet. Led svetla. Nosac kofera i kofer. Maksimalno odrzavan bez ikakvog ulaganja." Гарантујем за овај мотор као да је мој. За све информације другар се зове Слобо, а број телефона је 0642788806 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je taj motor za suvozaca? Ne deluje mi nesto udobno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Novembar 2 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, N.F.S. said: Kakav je taj motor za suvozaca? Ne deluje mi nesto udobno... Искрено, нисам никога возио на дуже туре, а нисам био ни сувозач. Али верујем да није баш неко уживање када је сувозач у питању. Опет све зависи ко је на шта навикао. Другарова девојка навикла да се вози само на зујалицама. Кад год седне на неки туринг или ендуро једноставно јој не одговара. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Suvozač koji je današ odsedeo 230km na mom fejzeru(odmah da kažem meni je bilo vrh) kaže:Ako poredimo sa Kawasaki Ninjom 636, osećaj je kao da se sedi na jajima ali 10 puta udobnije, ovo je mnogo veća kilometraža od one koju smo ikad zajedno prošli u danu sa Nindžom. Ako poredemo sa R1200GS onda ne kupuj fejzera za vožnju sa suvozačem. Ipak, dovoljno je udobno, osećaj je super, i motor je mnogo lep(a ja da dodam: mnoooogo je lepši od R1200GS).- Suvozač AleksandraA ja šta da kažem, naravno da joj se kao suvozaču više svidja GS, veće je i udobnije sedište. Mada je to neka druga priča, ne bih ja menjao mog fejzera ni za jednog GS-a. Biće njoj odličan i fejzer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Novembar 2 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga ocenio kao osrednje...ocena 3 od 5. Vozio sam moju na duze ture, nije se zalila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Novembar 2 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, marcos said: Suvozač koji je današ odsedeo 230km na mom fejzeru(odmah da kažem meni je bilo vrh) kaže: Ako poredimo sa Kawasaki Ninjom 636, osećaj je kao da se sedi na jajima ali 10 puta udobnije, ovo je mnogo veća kilometraža od one koju smo ikad zajedno prošli u danu sa Nindžom. Ako poredemo sa R1200GS onda ne kupuj fejzera za vožnju sa suvozačem. Ipak, dovoljno je udobno, osećaj je super, i motor je mnogo lep(a ja da dodam: mnoooogo je lepši od R1200GS). - Suvozač Aleksandra A ja šta da kažem, naravno da joj se kao suvozaču više svidja GS, veće je i udobnije sedište. Mada je to neka druga priča, ne bih ja menjao mog fejzera ni za jednog GS-a. Biće njoj odličan i fejzer. Ахахахаха ти за дан 230 ја за годину 1.230км. Убацуј слике, немој да се фолираш. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...