5kovicS 0 Napisano April 13, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, zanima me da li neko poseduje VIP karticu u Xmoto prodavnici i da bi zeleo da izadje u susret da mi poruci opremu posto je znatno jeftinija nego u redovnim prodavnicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2426 Napisano April 13, 2023 Drug član, 1766 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, zanima me da li neko poseduje VIP karticu u Xmoto prodavnici i da bi zeleo da izadje u susret da mi poruci opremu posto je znatno jeftinija nego u redovnim prodavnicama?Pošalji im upit direktno na viber za ono što te interesuje, iznenadićeš se da ti kartica i ne treba. A cene na sajtu nisu ažurirane tako da je najbolji direktan kontakt.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1750 Napisano April 21, 2023 Drug član, 728 postova Prijavi odgovor kao problematičan @5kovicS Verovatno si video, ali za svaki slučaj - VIP karticu možeš da kupiš prilikom prve porudžbine i tako odmah ostvariš popust na istu. Vip | Xmoto WWW.XMOTO.RS | Xmoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...