NenadMat 122 Napisano Avgust 7 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , ujutru ću slikati, dolio sam ulje , nekih 120ml, nisam do sada primetio da je nešto masno. Sutra ću detaljno pregledati i slikati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 122 Napisano Avgust 7 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Već sam im jedan motor vratio( pisao sam ranije) . Tražio sam da mi vrate novac ili nov da mi daju. Za njih je povoljnije bilo naravno nov. Ali sam se dogovorio da ako bude problema sa novim , opcija je samo da mi vrate keš ili nešto drugo da odaberem. Baš glupa situacija ( u auspuhu nema ulja), sve spolja izgleda ok, zvuk je dobar , dobro vuče ja sam zadovoljan, ali uvek ima ali. Zbog garancije sve beležim i napismeno imam dokaz kada sam im se svaki put obratio. Nažalost već imam iskustva sa takvim situacijama. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3591 Napisano Avgust 7 (promenjeno) Drug član, 1692 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i grupu na FB "samo skuteri",mozda nije lose da napises i tamo trenutnu situaciju i na kraju celo iskustvo a zbog opšte pažnje svih zainteresovanih strana... Ako imas vremena naravno... Oni dosta sarađuju sa voge ,zontes pa mozda je korisno biti transparentan i u toj FB grupi. Promenio Avgust 7 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 186 Napisano Avgust 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ima razloga da troši ulje prilikom razrade. Da se nije slučajno desilo da nisu dovoljno sipali ? Ili da merač u karteru nije dobar pa svako sipanje bude u stvari manje, mada ako kažeš da pada nivo. Baš teška situacija te zadesila, bolje da si loto uplatio nego dva falična skutera istog modela. Promenio Avgust 9 član Betta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6007 Napisano Avgust 10 Ne silazi, 4464 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i ranije priče da novi hi performance skuteri troškare ulje, pogotovo kad prođe prvih 1000 km razrade, pa korisnik krene da odvrće gas. Recimo prvi modeli Piaggio HPE, Yamaha Xmax... Neki kažu da je to regularno. Ne znam, ali jeste mnogo nezgodno. Šta treba, da buljiš u lampicu i čekaš kad će da zasvetli, umesto da uživaš u vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3591 Napisano Avgust 10 (promenjeno) Drug član, 1692 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Koje crno dolivanje ulja odma bih im ga vratio .Bmw c400gt nije trosio grama,ako je isti agregat ..(a nije). Nisu sipali dovoljno ili mu se bas zalomio neki koji je sklopljen tako kako jeste. Ima garanciju pa nek im ga vrati,ne pise nigde valjda kad ga je kupovao da trosi ulje pa ni u servis manualu.A i ako pise ovo je već ekstrem količina a to je =reklamacija Promenio Avgust 10 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11975 Napisano Avgust 10 Ne silazi, 2788 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slicnu situaciju na Benelliju ,novom u garanciji.Troskario je ulje.Trgovci se pravili ludi.Kazu to je normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 122 Napisano Avgust 11 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u garanciji i već sam imao iskustva sa njima . I dalje mislim da njihov ov.servis nije dovoljno edukovan. Ali to je njihova politika. Ja u svom poslu koristim razne uvezene mašine digitalne tehnologije , i pri izboru mi je uvek na prvom mestu teh. podrška (koja je 24h) isva pitanja i problemi se rešavaju u kratkom roku. Tako bi i oni trebali da funkcionišu a ne da nagadjaju. Lepo se prodavcu pošalje mail mene stave u cc i odgovor mora da postoji , i ti naši dileri sigurno imaju garanciju na to sto uvoze. Dolio sam ulje ,kao sto su mi rekli, sve sam dokumentovao, za sada je sve ok, resicu sigurno dok je motor u garanciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11975 Napisano Avgust 11 Ne silazi, 2788 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje ti da pratis nivo ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 432 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drug je uzeo Qj Fort 400 za 2025 model sa grejacima rucica i sedista. U povratku sa naseg putovanja kod Velike Plane skuter je promenio zvuk i poceo cudno da radi. Skuter je trenutno u servisu gde je jedina informacija da su uvazili garanciju i ceka se novi agregat. Da napomenem da je skuter presao samo 5500km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 58 Napisano Avgust 18 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Bolence91 said: Drug je uzeo Qj Fort 400 za 2025 model sa grejacima rucica i sedista. U povratku sa naseg putovanja kod Velike Plane skuter je promenio zvuk i poceo cudno da radi. Skuter je trenutno u servisu gde je jedina informacija da su uvazili garanciju i ceka se novi agregat. Da napomenem da je skuter presao samo 5500km. Bas bezveze.. da li je drugar uspeo da stigene do odredišta sa sve tim čudnim ponašanjem agregata? Koji su simptomi bili? Ako moze malo vise informacija.. Takodje, ažuriraj nas sa informacijama sta je zvanično saopštenje iz servisa. Verujem da će značiti clanovima foruma i svima koji budu citali ovu temu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 432 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nije uspeo da nastavi put.U dogovoru sa ljudima iz prodaje skuter je ostavljen ispred salona u Kragujevcu posto je bila subota uvece. U ponedeljak je otisao do Kragujevca da odnese kljuc od skutera i onda je saznao da tamo rade samo male servise i da mora o svom trosku da odslepa skuter u Beograd. Poslednju informaciju ima da je skuter u Novom Sadu i kao sto sam napisao ceka se novi agregat. Cim imam neke nove informacije o ovome napisacu ovde... Jedino sto je primetio je da je temperatura ulja pocela malo da raste i odjednom je promenio rad skuter. Jbg videcemo sta ce na kraju biti uzrok tome i sta su ustanovili u servisu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11975 Napisano Avgust 18 Ne silazi, 2788 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel skuter bio forsiran pre crkavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6007 Napisano Avgust 18 (promenjeno) Ne silazi, 4464 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je oteran u Novi Sad kod uvoznika, rešiće sigurno. Nije prijatno, al ebiga dešava se. Promenio Avgust 18 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 432 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, cezarpa said: Jel skuter bio forsiran pre crkavanja? Nije forsiran, vozen je 90-110 na autoputu. Prosek za ovo putovanje od 2650km je bilo 2.8 litra po bordu na mojoj Forzi 350 sto govori o tome i da nismo forsirali skutere. Jednostavno nesto se desilo u masini sto je dovelo do kvara, čekamo dalje informacije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 108 Napisano Avgust 18 U prolazu, 63 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 15.116 Aufrufe · 200 Reaktionen | QJ Motor Fort 350GS #QJMotor... WWW.FACEBOOK.COM QJ Motor Fort 350GS #QJMotor #Fort350GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Bugarski 0 Napisano Avgust 21 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Qj Fort 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Vlasnik sam skutera i prezadovoljan sam ali bih nesto vece i jace! Zato prodajem QJ Fort 350, 2024 god, 9500km. Ako je neko zainteresovan, nek mi pise ili zovne na 069/106-1101. Svako dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11921 Napisano Avgust 21 BJB Maxi Scooter Club, 4458 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...