Jump to content

Moto Zajednica

Voge SR 4 MAX/QJ 350 Fortress

Recommended Posts

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: Sr4max

Hvala , ujutru ću slikati, dolio sam ulje , nekih 120ml, nisam do sada primetio da je nešto masno. Sutra ću detaljno pregledati i slikati

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 58 postova

Već sam im jedan motor vratio( pisao sam ranije) . Tražio sam da mi vrate novac ili nov da mi daju. Za njih je povoljnije bilo naravno nov. Ali sam se dogovorio da ako bude problema sa novim , opcija je samo da mi vrate keš ili nešto drugo da odaberem.

Baš glupa situacija 

( u auspuhu nema ulja), sve spolja izgleda ok, zvuk je dobar , dobro vuče ja sam zadovoljan, ali uvek ima ali.

Zbog garancije sve beležim i napismeno imam dokaz kada sam im se svaki put obratio. Nažalost već imam iskustva sa takvim situacijama.

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1692 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Imas i grupu na FB "samo skuteri",mozda nije lose da napises i tamo trenutnu situaciju i na kraju celo  iskustvo a zbog opšte pažnje  svih zainteresovanih  strana...

Ako imas vremena naravno...

Oni dosta sarađuju sa voge ,zontes pa mozda je korisno biti transparentan i u toj FB grupi.

Promenio član Džim Džarmuš

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1

Ne verujem da ima razloga da troši ulje prilikom razrade. Da se nije slučajno desilo da nisu dovoljno sipali ? Ili da merač u karteru nije dobar pa svako sipanje bude u stvari manje, mada ako kažeš da pada nivo. 

Baš teška situacija te zadesila, bolje da si loto uplatio nego dva falična skutera istog modela.

Promenio član Betta

• Ne silazi, 4464 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Bilo je i ranije priče da novi hi performance skuteri troškare ulje, pogotovo kad prođe prvih 1000 km razrade, pa korisnik krene da odvrće gas. Recimo prvi modeli Piaggio HPE, Yamaha Xmax... Neki kažu da je to regularno. Ne znam, ali jeste mnogo nezgodno. Šta treba, da buljiš u lampicu i čekaš kad će da zasvetli, umesto da uživaš u vožnji:ups: 

• Drug član, 1692 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Koje crno dolivanje ulja  odma bih im ga vratio .Bmw c400gt nije trosio grama,ako je isti agregat ..(a nije).

Nisu sipali dovoljno ili mu se bas zalomio neki koji je sklopljen tako kako jeste.

Ima garanciju pa nek im ga vrati,ne pise nigde valjda kad ga je kupovao da trosi ulje pa ni u servis manualu.A i ako pise ovo je već ekstrem količina a to je =reklamacija

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2788 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Imao sam slicnu situaciju na Benelliju ,novom u garanciji.Troskario je ulje.Trgovci se pravili ludi.Kazu to je normalno.

• U prolazu, 58 postova

Motor je u garanciji i već sam imao iskustva sa njima . I dalje mislim da njihov ov.servis nije dovoljno edukovan. Ali to je njihova politika. Ja u svom poslu koristim razne uvezene mašine digitalne tehnologije , i pri izboru mi je uvek na prvom mestu teh. podrška (koja je 24h) isva pitanja i problemi se rešavaju u kratkom roku. Tako bi i oni trebali da funkcionišu a ne da nagadjaju. Lepo se prodavcu pošalje mail mene stave u cc i odgovor mora da postoji , i ti naši dileri sigurno imaju garanciju na to sto uvoze.

Dolio sam ulje ,kao sto su mi rekli, sve sam dokumentovao, za sada je sve ok, resicu sigurno dok je motor u garanciji.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: Honda Forza 350

Drug je uzeo Qj Fort 400 za 2025 model sa grejacima rucica i sedista. U povratku sa naseg putovanja kod Velike Plane skuter je promenio zvuk i poceo cudno da radi. Skuter je trenutno u servisu gde je jedina informacija da su uvazili garanciju i ceka se novi agregat. Da napomenem da je skuter presao samo 5500km. 

• Tužan 1

• Zainteresovan, 574 postova
  • Motocikl: Voge SR4 Max
18 hours ago, Bolence91 said:

Drug je uzeo Qj Fort 400 za 2025 model sa grejacima rucica i sedista. U povratku sa naseg putovanja kod Velike Plane skuter je promenio zvuk i poceo cudno da radi. Skuter je trenutno u servisu gde je jedina informacija da su uvazili garanciju i ceka se novi agregat. Da napomenem da je skuter presao samo 5500km. 

Bas bezveze.. :/ da li je drugar uspeo da stigene do odredišta sa sve tim čudnim ponašanjem agregata? Koji su simptomi bili? 

Ako moze malo vise informacija.. 

Takodje, ažuriraj nas sa informacijama sta je zvanično saopštenje iz servisa. Verujem da će značiti clanovima foruma i svima koji budu citali ovu temu...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Nazalost nije uspeo da nastavi put.U dogovoru sa ljudima iz prodaje skuter je ostavljen ispred salona u Kragujevcu posto je bila subota uvece. U ponedeljak je otisao do Kragujevca da odnese kljuc od skutera i onda je saznao da tamo rade samo male servise i da mora o svom trosku da odslepa skuter u Beograd. Poslednju informaciju ima da je skuter u Novom Sadu i kao sto sam napisao ceka se novi agregat. Cim imam neke nove informacije o ovome napisacu ovde... Jedino sto je primetio je da je temperatura ulja pocela malo da raste i odjednom je promenio rad skuter. Jbg videcemo sta ce na kraju biti uzrok tome i sta su ustanovili u servisu

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Ne silazi, 4464 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Ako je oteran u Novi Sad kod uvoznika, rešiće sigurno. Nije prijatno, al ebiga dešava se.

Promenio član boza_kg

39 minutes ago, cezarpa said:

Jel skuter bio forsiran pre crkavanja?

Nije forsiran, vozen je 90-110 na autoputu. Prosek za ovo putovanje od 2650km je bilo 2.8 litra po bordu na mojoj Forzi 350 sto govori o tome i da nismo forsirali skutere. Jednostavno nesto se desilo u masini sto je dovelo do kvara, čekamo dalje informacije..

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Qj Fort 350

Zdravo,

Vlasnik sam skutera i prezadovoljan sam ali bih nesto vece i jace!

Zato prodajem QJ Fort 350, 2024 god, 9500km.

Ako je neko zainteresovan, nek mi pise ili zovne na 069/106-1101.

Svako dobro

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja