NenadMat 120 Napisano Četvrtak u 19:56 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , ujutru ću slikati, dolio sam ulje , nekih 120ml, nisam do sada primetio da je nešto masno. Sutra ću detaljno pregledati i slikati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 120 Napisano Četvrtak u 20:04 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Već sam im jedan motor vratio( pisao sam ranije) . Tražio sam da mi vrate novac ili nov da mi daju. Za njih je povoljnije bilo naravno nov. Ali sam se dogovorio da ako bude problema sa novim , opcija je samo da mi vrate keš ili nešto drugo da odaberem. Baš glupa situacija ( u auspuhu nema ulja), sve spolja izgleda ok, zvuk je dobar , dobro vuče ja sam zadovoljan, ali uvek ima ali. Zbog garancije sve beležim i napismeno imam dokaz kada sam im se svaki put obratio. Nažalost već imam iskustva sa takvim situacijama. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3529 Napisano Četvrtak u 20:05 (promenjeno) Drug član, 1669 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i grupu na FB "samo skuteri",mozda nije lose da napises i tamo trenutnu situaciju i na kraju celo iskustvo a zbog opšte pažnje svih zainteresovanih strana... Ako imas vremena naravno... Oni dosta sarađuju sa voge ,zontes pa mozda je korisno biti transparentan i u toj FB grupi. Promenio Četvrtak u 20:08 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 181 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ima razloga da troši ulje prilikom razrade. Da se nije slučajno desilo da nisu dovoljno sipali ? Ili da merač u karteru nije dobar pa svako sipanje bude u stvari manje, mada ako kažeš da pada nivo. Baš teška situacija te zadesila, bolje da si loto uplatio nego dva falična skutera istog modela. Promenio pre 7 sati član Betta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...