VladaP85 11 Napisano pre 12 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Taj imam i ja, ali vidis da ovoj sto je on stavio nije isti, ima vise detalja, pise koliko dugo i kojom brzinom treba da se vozi, mozda ima i u drugim oblastima nesto detaljnije opisano, zato sam napisao detaljniji user manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 143 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za sr3 ali dosta stvari se preklapa pa neka ga ovde SR3-ΕΝ.pdf SR3-Korisnicko-uputstvo.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaP85 11 Napisano pre 56 minuta U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, nuk said: Ovo je za sr3 ali dosta stvari se preklapa pa neka ga ovde SR3-ΕΝ.pdf 19.74 MB · 2 downloads SR3-Korisnicko-uputstvo.pdf 22.68 MB · 2 downloads Zanimljivo, ovde ima cak detaljno uputstvo kako da koristis kameru i navigaciju, u ononm za SR4 toga nema... Neko se vise potrudio za SR3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...