sasa ns 1 3067 Napisano Mart 20 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, boza_kg je napisao: Meni, Vespi 10x lepše stoje rollbarovi nego na ADV 350, al opet, to je stvar ukusa. Ja lično bi ih stavio otprilike nikad. ovo su paktregeri i odlično izgledaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Mart 20 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sale kralj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 20 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Тај СР3 што @DaliborBPпомиње је први извезен и регистрован у СРБ, у власништву мог брата, он није члан форума, али чим га ја мало будем провозао, јављам утиске. За сада оно што могу да кажем је, баш занимљива справица, пошто је на разради још није потегнут да видимо ту снагу. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano Mart 22 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Evo specifikacije sa sajma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Mart 22 (promenjeno) Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti specifikacije (čuj max 127 km/h, ko moje sokoćalo), nego esi li uzeo skuter, i šta piše u saobraćajnoj? Promenio Mart 22 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano Mart 22 (promenjeno) U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, boza_kg je napisao: Ma pusti specifikacije (čuj max 127 km/h, ko moje sokoćalo), nego esi li uzeo skuter, i šta piše u saobraćajnoj? Platio ga jesam, isporuka za sedam dana odnosno nakon sajma, zato što salon ne radi dokle god traje sajam. A što se tiče brzine imaš par klipova na you tube gde ga teraju preko 150. Promenio Mart 22 član Sebica1984 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Mart 22 (promenjeno) Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Po GPS-u ne verujem da može toliko, laže cajger. I ovaj moj mogu da poteram, ako je vetar povoljan, da piše 135 km/h na display-u, ali to je realnih 128 km/h max, ili manje, Ali me baš zanima šta piše u papirima. Promenio Mart 22 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Mart 22 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan A besplatan tehnicki pregled je hit...haha 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Mart 22 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I 4 godine garancije umesto fabričkih 5... Ali bar nema +"250 evra za dodatne troškove" ko neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Mart 22 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo smisljaju neke gluposti...ali jbg...imaju ljudi love...prodaje se... Sad vec i ptice na grani znaju da se tehnicki svakako ne placa... Poklanjaju nesto sto ne postoji.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 94 Napisano Mart 23 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Evo postavio sam slike , saobraćajne, i brzine , iskreno sve preko 120km/h mi je neprijatna vožnje. Dosta vozim po gradu ,uživam . Ovih dana sam pričao sa par ljudi koji su me slučajno videli i razmišljaju o kupovini . Dao sam im da isprobaju. Bio je jedan momak koji je visok 195cm i nije imao problema da se smesti i dovoljno mesta za kolena . Ajde neka se jave novi kupci. SR 3 sam video sada na sajmu i nije mi se baš dopao , verovatno zato što je moj gabaritniji i posle toga mi nisu interesantni ti manji. Ja sam ga prošle godine platio 6200e prvi izložbeni sa sajma + kaciga . Pozdrav svima, neka se javljaju svi novi kupci svih novih makina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Mart 23 (promenjeno) Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je ona prva verzija SR4, sa softverski limitiranom snagom na 21,3 kw, odnosno 28 konja. Po pisanju raznih sa Neta, a i iz informacija iz servisa, može da se otključa na 33,5 konja. Onda je VOge najavio novu verziju za 2024-tu, sa grejačima, vizirom na dugme, smanjenom težinom i pojačanom snagom po defaultu. A koju prodaju sad kad nas je pitanje? Reklamiraju je kao sa 34ks, ali nije izgleda nov model. Meni je nekako relevantno to šta bude pisalo u papirima, odnosno saobraćajnoj. A inače, svi cajgeri lažu, ali ovi novi digitalni se ne krste. Proverite šta piše na GPS aplikaciji, iznenadićete se kolika je razlika. Promenio Mart 23 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da kazem da sa 191cm na sajmu nisam imao problem sa mestom za noge na SR3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Mart 24 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je lepo čuti, samo nije ni mesto za noge dovoljan parametar za nas visoke. Vozio sam na pr Scarabeo 200 ie, ima mesta za noge, ali sav moraš da se pogrbiš, žulji buljou... Ili PCX Hondica na pr. Može da se sedne, ali je katastrofa udobnost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Verujem, u voznji bi bilo mozda drugacije, ovako u mestu deluje ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano Mart 29 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 3. 2024. at 12:58, boza_kg je napisao: Ma pusti specifikacije (čuj max 127 km/h, ko moje sokoćalo), nego esi li uzeo skuter, i šta piše u saobraćajnoj? Evo šta će da stoji u saobraćajnoj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Mart 29 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 25 Kw, tj. puna snaga. Lepo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan1984 5 Napisano Mart 29 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.qj-motor.rs/listings/fort-350/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan1984 5 Napisano Mart 29 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano April 7 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imao sam prilike da probam posle sajma u salonu u borci Voge sr3 250 verovatno taj jedan jedini, mogu da kazem da povlaci odlicno, startan nije mali ja sam skoro 190 i mislim da je najveći uklasi, ima ja mislim sve kao i sr4, keyless, abs, tcs, grejače rucica, full led,ručna kočnica, 2 opcije za km sat, bice mat crni i sivi, okačicu par slika, stize do 15 juna tako su rekli. 4 godine garancija Ja sam ga rezervisao pa javljam kad stigne 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 7 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi kome šta treba ,ali sr3 je mozda i best buy trenutno za grad (a može to i van grada magistralu da pegla fino).Prelep model i veliki ,mislim da su uboli sa njim 101%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano April 7 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Meni za to i treba, sa motorom je maltretiranje po gradu a o kolima i da ne pričam, za 3600 koliko ie bio na sajmu je mislim odlicna ponuda, kvalitet na pristojnom nivou, trebalo bi da bude to to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano April 7 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pitao na koliko su mu servisni intervali? Jedino me brine to što ima mnogo konja za tako malu kubikažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano April 7 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Jesam isto kao i za sr4 prvi servis na 1000km ostali na 5k, ja sam ga lepo testirao kad sam ga probao ide bas dobro maltene kao x max da ne kazem i startnije, koci super, lepo su mu odradili lcd ekran kvalitetan je i dobar kontrast, pokazuje sve od informacija, spoljnu temperaturu, temp motora, pritske u gumama voltazu i punjenje akumulatora, rucke lepo greju 3 moda. Kazem za te pare mislim sa teško da moze bolje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano April 7 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Evo caleta od 180 na njemu iz ovog ugla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...