Jump to content

Moto Zajednica

Voge SR 4 MAX/QJ 350 Fortress

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Voge SR4 Max

Taj imam i ja, ali vidis da ovoj sto je on stavio nije isti, ima vise detalja, pise koliko dugo i kojom brzinom treba da se vozi, mozda ima i u drugim oblastima nesto detaljnije opisano, zato sam napisao detaljniji user manual :) 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 16 postova
8 hours ago, nuk said:

Zanimljivo, ovde ima cak detaljno uputstvo kako da koristis kameru i navigaciju, u ononm za SR4 toga nema... Neko se vise potrudio za SR3.

• Drug član, 1114 postova
  • Motocikl: Pojela maca...
On 7/10/2024 at 2:04 PM, kabac said:

Ako nekoga interesuju slike moze da ih pogleda na https://www.facebook.com/media/set/?vanity=antal.kabacs&set=a.26124618150487445

@kabac jel dobar ovaj link ka fotografijama? Mene odvede samo na home page na FB...

• U prolazu, 59 postova
2 hours ago, Loshmi82 said:

@kabac jel dobar ovaj link ka fotografijama? Mene odvede samo na home page na FB...

Jeste, sad sam proverio. Otvara album "4000 km Kineskim skuterom".

Za prvomajski praznik smo bili u Sarajevu, Zlatko je fino slusao. Evo slike sa obale Drine, T-Shirts sponsored by QJ Motor Srbija.

IMG_8319.JPG

IMG_8321.JPG

• Sviđa mi se 7

• Drug član, 1114 postova
  • Motocikl: Pojela maca...

Zna li neko da li ima testni primerak SR4 u Novom Sadu, i kako uopste ide to sa test voznjama?

Kakva je procedura, i na koliko vremena se dobije?

• Zainteresovan, 571 postova
On 5/10/2025 at 7:32 PM, Loshmi82 said:

Zna li neko da li ima testni primerak SR4 u Novom Sadu, i kako uopste ide to sa test voznjama?

Najsigurnije je da kontaktiras dilera u Novom Sadu i raspitas se direktno...Mislim da je Beta Motors..

• Hvala 1

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Beverly cruiser 500
On 10. 5. 2025. at 19:32, Loshmi82 je napisao:

Kolega po interesovanju 😊

Podeli informacije ako si saznao da li ima testni primerak, ja sam ga upalio i probao 30 metara u ATV nautici, ali nije dovoljno da se stekne utisak da li odgovara ili ne.

• U prolazu, 16 postova

Jel neko pokusao mozda da stavi zadnji blatobran od QJ Fort-a na Voge-a?
Na Fortu je malo duzi, na Voge skoro nepostojeci pa bude bas blatnjav taj deo, kontam da sama plastika nije skupa i kad bih znao da se i rupe za srafove poklapaju pokusao bih da promenim.
image.png.52e6f348c731f806c76931ccca0fcdf0.png

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 185 postova
  • Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125

Ja sam sa ae poručio za sr3, 40eur i toliko me je i carina klepila. Taj deo je i dalje blatnjav podjednako, jedino što sam dobio je da ne prska na donji deo kofera

• Ne silazi, 4201 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Najgluplja stvar što rade je da ne meću blatobrane na skutere. Tako valjda izgledaju više sexy, šta li, ali nepraktično do bola.

Pored toga što stavljaju vizire koji ne štite, dual gume kao za off, a ne valjaju po asfaltu, i uopšte da glume ADV vozila ;)

• Podržavam 2

• U prolazu, 16 postova
3 hours ago, boza_kg said:

A gde si mislio da nabaviš taj od Forta? Inače, ima blatobrana za Voge po Ali-ju, al nisu baš ni jeftini.

Mislio sam da probam preko nekog servisa ali sada vidim da ima na Ali-ju, oko 3000 din sa postarinom (obicni). Sto je ok, na tu cenu ne ide carina, samo PDV.

• Sviđa mi se 1

Možeš da probaš preko servisa, ali čini mi se da je kolega @kabac rekao da  je čekao naručenu plastiku za auspuh, kao žena mornara, pa mislim da to ne ide glatko sa kinezima. Pre će da stigne sa Ali-ja.

• Hvala 1
  • Haha 1

• Zainteresovan, 571 postova

Meni nesto deluje da sa te donje strane  i nema sta da se zaprlja, zapravo je ceo predeo ispod sedista, jedan veliki blatobran. Verovatno gresim, ali mi ne smeta sto nema tik iznad tocka klasicni blatobran. 
Sto se tice prskanja po koferu, kapiram da to resava plastika na kojoj stoji tablica. Zbog toga je i prepustena toliko.

Ulica kroz koju prolazim kad idem na posao je skroz shebana, nisu joj napravili dobar pad niti drenažu. Čim padne i mala kiša, puna je vode. Bude i po nekoliko cm duboka.

E tu spasava blatobran, inače bi sav štrokav stigao u kanc...

20250316-110724.jpg

• Drug član, 3304 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
On 5/10/2025 at 7:32 PM, Loshmi82 said:

Bio ja pre koji dan u autoprometu. 

Nema ništa registrovano - stari dobri srpski običaj. 

Sa druge strane, samo QJ ima na stanju, Zontesa nema do.. Septembra... 

• Drug član, 513 postova
  • Motocikl: Nmax 155

Profesionalizam na visokom nivou... U AP se trenutno malo više k**če zato što su tako u mogućnosti, ali vrlo lako i brzo se menjaju trendovi na tržištu i neće doveka prodavati motocikle/skutere na neviđeno.
Ja sam u užem izboru imao 368 G, ali zbog ponašanja prodavca sam odustao. Zove i vrši pritisak 2 dana i onda kada treba da pozove da kaže kako mu je došao kupac baš za nižu verziju u zelenoj boji i pita da li sam odlučio on to ne uradi. Tog dana dođem na sajam da još jednom sednem i bacim pogled na motor, zato što sam dva dana ranije jurio do salona čim je stigao da bih proverio gabarite pre nego što ga prebace na sajam, kad kaže batica da da ima ona bela o kojoj smo razgovarali. Čekaj, stani, dogovarali smo se o zelenoj, jutros si me zvao i kazao sam ti da dolazim posle podne, nisi našao za shodno da okreneš pre nego što si ga prodao drugom kupcu, a znamo da se ne libiš da zoveš kao da radiš u call centru.
Ispunjava on targete, na papiru je vrhunski prodavac, a u stvari nije. Nije on mene čekao danima, utorak posle podne sam bio u AP (još je on po dogovoru trebalo da pozove kad stignu skuteri, a zvao sam ja njega), sreda je bio valjda press dan na sajmu i u četvrtak kada je mogla raja sam otišao. 

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 2141 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Генерално можда јесте промашена тема али то је стање са увозницима, који су се појавили на тржишту са Кинеским брендовима.

Тотална ноншалантност према крајњем кориснику. 
 Писао сам тамо о теми Voge Sr3 шта се десило буразеру.

Њима је битно да продају, ок због цене и још неких фактора успеће, али шта после није их баш брига :neznam:

• U prolazu, 59 postova
On 5/21/2025 at 11:43 AM, VladaP85 said:

Jel neko pokusao mozda da stavi zadnji blatobran od QJ Fort-a na Voge-a?
Na Fortu je malo duzi, na Voge skoro nepostojeci pa bude bas ...

I na Fortu dosta prska prema napred. Ja sam to relativno uspesno resio produzivanjem zadnjeg blatobrana. Kao sto @boza_kg rece, plastiku auspuha sam cekao dosta dugo, zaboravili su da mi jave da je stigla. Neki dan sam narucio prednji nosac kamere, rekli su da ga mogu ocekivati za oko dva meseca.

SDC18369.JPG

SDC18372.JPG

• Sviđa mi se 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja