boza_kg 4857 Napisano Octobar 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je problem što upoređuješ materijale sa Burgmanom iz pretprošle decenije. Nema toga više, ne prave se taki odavno. Promenio Octobar 7, 2023 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 94 Napisano Octobar 8, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , Ako ovaj Fort bude došao po toj ceni od 5.500e ,izgleda da ću biti jedini koji vozi Voge, što i nije tako loše biti jedinstven u nečemu. Salim se , sve su to sitnice u razlikama i estetici (ukusi se razlikuju). Ja sam i dalje zadovoljan, da li je 500 ili 1000e skuplji ili jeftiniji to je najmanji problem, ovu sezonu sam se lepo i udobno navozao, dosta sunčanih dana. Oko 3500km sam prešao (samo gradske vožnje). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Neću reći ništa novo ni pametno, ali SR4Max bi bio mnogo popularniji, da je jeftiniji Jednostavno je, koliko god da je dobar, mnogo je teško prodati nešto što se zove Voge 350, ako košta isto ili više nego Honda 350, Yamaha i poznati brendovi. E sad, Fort bi trebalo da bude osetno jeftiniji. Taman. To bi već mogla da bude dobra priča, da pomrsi malo konce konkurenciji, a na radost kupaca. Ali, sve zavisi kako to procenjuju naši distributeri. Prave kalkulacije, sve je logično. Mislim, jasno je, koliko bi Kymco shopu dobra išla prodaja XCitinga po 8.090, ako bi pored njega u salonu stojao Fort po ceni 5.700€? Promenio Octobar 9, 2023 član boza_kg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Kymco neće sigurno ali će ga prodavati autopromet zajedno sa Zontesom E350 i Sym-om cruisym 300 sve po 100€ razlike. Svaka roba ima svog kupca. Promenio Octobar 9, 2023 član Zinda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 9, 2023 Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Zinda je napisao: Svaga roba ima svog kupca Ima, kad je razlika u ceni po 100€ Kad je 1.000+, baš i ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 94 Napisano Octobar 9, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, boza_kg je napisao: Neću reći ništa novo ni pametno, ali SR4Max bi bio mnogo popularniji, da je jeftiniji Jednostavno je, koliko god da je dobar, mnogo je teško prodati nešto što se zove Voge 350, ako košta isto ili više nego Honda 350, Yamaha i poznati brendovi. E sad, Fort bi trebalo da bude osetno jeftiniji. Taman. To bi već mogla da bude dobra priča, da pomrsi malo konce konkurenciji, a na radost kupaca. Ali, sve zavisi kako to procenjuju naši distributeri. Prave kalkulacije, sve je logično. Mislim, jasno je, koliko bi Kymco shopu dobra išla prodaja XCitinga po 8.090, ako bi pored njega u salonu stojao Fort po ceni 5.700€? Siguran sam da ću ga prodati po dobroj ceni ,jer je unikat u Srbiji hhahaha, šalim se naravno. Ali u današnje vreme sve je čudno. Ja sam 2021 kupio nov auto iz salona za 23000e i skoro sam ga prodao za 25500e . Jer sada novi košta 31000e. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cudno vreme skroz Meni rekli u kasku za auto 2020to godiste da mi nakon 3g vredi isto kao kad je kupljen. A nov je 10k jura skuplji nego tad kad sam ga uzeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Brojka jeste možda ista kao nekad, ali ne vredi isto. To se zove inflacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Fort 350 je stigao u Grčku. Cena je 5.795€ QJMotor Fort 350: Ήρθε στην Ελλάδα ! (+τιμή) - SCOOTERNET SCOOTERNET.GR Η QJMotor επενδύει και στα σκούτερ Το άρτι αφιχθέν στη χώρα μας QJMotor Fort 350... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I još jedan promo video: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2552 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 1123 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ako dođe po sličnoj ceni iz GR,best baj definitivno,sa tim agregatom i opremom koju ima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uporedimo cene sa zvaničnog grčkog cenovnika, ispada da su QJMotor motocikli kod nas jeftiniji nego tamo: https://qjmotor.gr/#models https://www.polovniautomobili.com/motori/pretraga?brand=qjmotor Pa očekujem da će stići po sličnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mislim o njemu Ovaj sivi mi lepši od ciganski zlaćanog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano Octobar 16, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nigde video da pise da nosi Loncin agregat iz BMW-a. Da ne bude posle da je samo sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Piše na pr. u članku što je postovao @milosm, a lako se da izguglati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano Octobar 16, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Onda se izvinjavam, nisam dobro pretrazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Isti je to q kao Loncin Voge, vrv se i prave na istom mestu, razlike su u nijansama. Ovo je SR4Max: Promenio Octobar 16, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Octobar 16, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da zamislim Božu a da nije Kymco 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, da sam na mestu Kymca i SYM-a, us*o bi se od straha od najezde ovih kineza. Honda i Yamaha će da preteknu, al šta li će oni da rade... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1171 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Božo gledaću ovih dana da skoknem do autoprometa i da proverim sa mladim gazdom, koji je motoraš i vodi posao oko motocikala, da li imaju neku info kad bi u našu Srbadiju trebalo da dođe ovo čudo. Javljam svakako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Octobar 16, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Vreme će pokazati, ali viđam Zontes sve češće po gradu. I mogu ti reći deluje izuzetno lepo. Nedavno je bio parkiran na Adi pored sym cruisym, i veći i lepši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23 Hvala ti, aj pa javi. Ja sam im već doduše postavio pitanje preko web forme sa sajta. Nisu još odgovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Octobar 16, 2023 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, boza_kg said: Samo mislim o njemu Razmisli dobro o prostoru za noge, koliko vidim naspram Voge ili BMW krajcovan je za jedan ceo polozaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4857 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 3679 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Probaću svakako pre kupovine. Ali rekao bih da su okratili kosinu, a da su malo produžili ravan deo. To mi odgovara i tako sam navikao. Ne dižem noge Imao sam 3 skutera sa ravnim podom, a ovaj ni ovaj sadašnji nema te sanke. Bitno mi je samo da ima nešto prostora da mogu da pomeram stopala po horizontali napred nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Octobar 16, 2023 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Onda nema greske, samo ti zelim da docekas na pocetku sezone masinu a ne ko ja na pola... Svakako zovi, idi licno, smaraj raspituj se, ako mogu da poruce za prolece to... Znam da je prva tura zontesa vec porucena za sledecu sezonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...