Marko05 5610 Napisano April 10, 2023 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Пошто @Vitez Koja нема довољно постова, замолио ме је да отворим тему. Цитирам: "Kaciga nije za nosenje. Unutrasnjost je previse losa. Kome treba vizir i pinlock odlicno ce mu doci. Moze slanje cele kacige, a moze i slanje samo vizira i pinloca. Ili odvojeno. Ako vise kolega hoce. Msm ako nekom treba vizir a nekom pinlock" Слике: За све остале информације @Vitez Koja је на располагању. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9901 Napisano April 10, 2023 Ne silazi, 2304 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio. Ne treba kaciga, imam. 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano April 10, 2023 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Blaza said: Uplatio. Ne treba kaciga, imam. Isto i ja. 1 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano April 10, 2023 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga mi nije potrebna. Uplaceno. 1 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio Mini. Ako je kaciga u Bg ja bih uzeo da probam da prebacim pinlock neke delove na drugu Shoei i stavio bih moju drugu ili tu ako ne pasuje, dalje na davanje za sms. Anyway da nastavimo humanost:)Ako kaciga nije u Bg idemo dalje Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Endurac je napisao: Uplatio Mini. Ako je kaciga u Bg ja bih uzeo da probam da prebacim pinlock neke delove na drugu Shoei i stavio bih moju drugu ili tu ako ne pasuje, dalje na davanje za sms. Anyway da nastavimo humanost:) Ako kaciga nije u Bg idemo dalje Sent from my iPhone using Tapatalk Хвала, за све остало ће се @Vitez Koja јавити. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Oke. Nemoj da zatvaras temu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih prekidao lanac humanosti pa ako kolega dozvoli:Rf900 kao nova samo se sundjer kruni. Za sms poruku za Minu. S velicina. Ako moze samo licno preuzimanje jer imam neke situacije pa slabo stizem do poste.Vizir plastike sve sjajno kao novo. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...