miinja 1572 Napisano April 9, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da mi donese nešto iz robne kuće FRANONIA za Srbiju radi se o cokulama za lov hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5276 Napisano April 9, 2023 Nemanja Stojanović, 1583 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako rade dostavu na adresama u nemačkoj, otvori adresu na DE prevoz, stiže svake srede kombi. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3341 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako to funkcioniše, oni uslužno preuzmu robu i dovezu je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4609 Napisano April 9, 2023 (promenjeno) Svrati cesto, 3701 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Zvao ih ja kada sam narucivao motor za traktor kosacicu. Ali mi na kraju doneo rodjak koji zivi u Nemackoj. Dobijes od njih adresu magacina u Nemackoj na koju porucis robu. Oni preuzmu i dovezu u Srbiju. Moras sam da narucis i platis, oni se time ne bave. Nemam iskustvo u dovozenju, u razgovoru su bili izuzetno ljubazni. https://deprevoz.com/ Promenio April 9, 2023 član Fredi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5276 Napisano April 9, 2023 Nemanja Stojanović, 1583 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što kaže @Fredi, javiš im se (ja sam preko FB), daju ti adresu i ime na koje poručuješ. Platiš sve, njima tamo samo da stigne. Jesu i ljubazni i profesionalni. Njima pošalješ račun šta si poručio da imaju. Za sada dolaze svake srede, jave ti lokaciju i vreme, dođeš, čeka kombi, kažeš ime koje si dobio, platiš i to je to. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 501 Napisano April 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам данас купио одело на fc moto и адресирао га тамо у Немачкој на магацин ‘ДЕ ПРЕВОЗ’. сад чекам позив кад стигне овде пакет. Едит: хвала вам људи што сте поделили искуство и што сам сазнао за ово! Само да још прође све ок, да преузмем то што сам платио. Promenio April 12 član lordMilos 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 248 Napisano April 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je provizija za uslugu? Promenio April 15 član zajec Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1213 Napisano April 14 BJB Maxi Scooter Club, 535 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan 20e ako je do 4kg, preko toga 5e/kg 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6343 Napisano April 14 Drug član, 1836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 4. 2025. at 21:45, lordMilos je napisao: хвала вам људи што сте поделили искуство и што сам сазнао за ово! Само да још прође све ок, да преузмем то што сам платио. proci ce sve kako treba , bez brige. ja sam narucivao preko njih vec 3,4 puta , uvek sve ok. imas na sajtu datume polazaka pa mozes da predvidis kad ce da ti stigne. preuzimanje je na nbgd , odes , kazes svoje username i eto paketa u tvom gepeku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 501 Napisano April 15 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan proci ce sve kako treba , bez brige. ja sam narucivao preko njih vec 3,4 puta , uvek sve ok. imas na sajtu datume polazaka pa mozes da predvidis kad ce da ti stigne. preuzimanje je na nbgd , odes , kazes svoje username i eto paketa u tvom gepekuХвала Даре, искрено сам размишљао како ли све иде, да ли је поуздано и остало. Е добро је што си ми рекао за преузимање, да планирам Бгд. Видимо се у Мају на пикнику у Ва. Па да се дружимо. Још није датум избачен, а верујем да ћеш наћи начин да дођеш. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6343 Napisano April 15 Drug član, 1836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lordMilos je napisao: Видимо се у Мају на пикнику у Ва. Па да се дружимо. Још није датум избачен, а верујем да ћеш наћи начин да дођеш. Bio ja kod vas u VA sad u subotu. Svirali u Hemingveju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1888 Napisano April 15 Drug član, 1445 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Даре, искрено сам размишљао како ли све иде, да ли је поуздано и остало. Е добро је што си ми рекао за преузимање, да планирам Бгд. Видимо се у Мају на пикнику у Ва. Па да се дружимо. Још није датум избачен, а верујем да ћеш наћи начин да дођеш. Sent from my iPhone using TapatalkAko imaš nekog u Bgd-u može da pokupi paket umesto tebe, samo kaže tvoj username i plati poštarinu.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5276 Napisano April 15 Nemanja Stojanović, 1583 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja godinama unazad nonstop amazon ko da ima u Srbiji zahvaljujući kombiju @lordMilos ako ti se ne uklapa vreme kada stiže kombi, cimni me da pokupim ja ako sam slobodan, da ne dolaziš samo zbog toga u Beograd. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 717 Napisano April 15 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro su mi doneli 2 auspuha, neki tower, zajebancije teške. 40e poštarina i ćao. Toliko bi mi samo DHL uzeo za njihove usluge carinjenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 501 Napisano April 15 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic је л' ти то први пут, или имаш срце и муда до пода? Ја бих те сачекао у доласку да те поздравим или кад кренеш, да не свраћам хахахах.. Шалим се, кад си ту, јави се! @vidakn хвала за информацију. Нецо, @Skittles , шта бих рекао и како исказао захвалност, као и свима што овде радите баш ово да будемо заједница, да се помажемо, дружимо, олакшамо и улепшамо ово време и живот! јављам све, не бих те малтретирао, али свакако ћемо се чути. Надам се да ће ускоро стићи, баш баш сам нестрпљив. Мораш нам открити инфо за Амазон, нека др. земља или... ,а колико капирам ово је само из Немачке, а које су друге опције за друге државе? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6343 Napisano April 15 Drug član, 1836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, lordMilos je napisao: @Darko Mihajlovic је л' ти то први пут, или имаш срце и муда до пода? Ја бих те сачекао у доласку да те поздравим или кад кренеш, да не свраћам хахахах.. Шалим се, кад си ту, јави се! Sta znas ti sto sam propustio ja ? Pisi u pp ako je skakljivo Znam na sta mislis , ali tamo sam poprilicno zasticen ( bar tako bese do sada.) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5276 Napisano April 15 Nemanja Stojanović, 1583 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, lordMilos said: Мораш нам открити инфо за Амазон, нека др. земља или... ,а колико капирам ово је само из Немачке, а које су друге опције за друге државе? Amazon.de ili bilo koji nemački sajt (FC, Louis itd). Zapravo, možeš bilo šta iz EU, samo da se plati i poštarina online, da oni nemaju neku obavezu jer neće preuzeti paket koji treba da se plati. Tako da, gledaj slobodno i Francusku, Španiju, Italiju... i sve drugo po Evropi, nebitno koliko je veliki ili mali sajt, dok mogu da pošalju na adresu u Nemačku, tebi to stiže u Beograd ekspresno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...