srbenda 517 Napisano Mart 28, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nov i ustanovio da ne mogu na sipku od retrovizora da ga ugradim zbog gabarita,. aj" i nekako al stezaljka nije predvidjena za sipku fi 8mm. Novo samo raspakovano i folije se nalaze na spoljnom i unutrasnjom delu nedirnute .Ima mali gumirani cep ispod malih plasticnih vratanaca u donjem delu da se prikljuci i kabl za USB prilikom punjenja, a da je uz to vodozasticen prikljucak. Rotira se u svim pravcima ....360 stepeni. Cena 1,200 din Telefon 063-8129618 Zvonko Promenio Mart 28, 2023 član srbenda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Mart 28, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ustvari ukapirao sam da mi treba sa ovakvim kacenjem, al kasno Marko na kosovo stize Promenio Mart 28, 2023 član srbenda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Mart 28, 2023 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan ustvari ukapirao sam da mi treba sa ovakvim kacenjem, al kasno Marko na kosovo stize:grr: To kačenje je sranje. Malo sam preterao i puklo.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Mart 28, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan BaneVuk58 problem je sto fizicki nemam gde osim na retrovizor da nakacim Prokleti skuter budalastina od konstrukcijee Promenio Mart 28, 2023 član srbenda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4742 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 1022 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih bio zainteresovan, samo mi je bitno da moj telefon od 13,5cm može da stane u futrolu, pa hajde molim te proveri, jer na fotkama ne vidim dimenzije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 29, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi resio problem sa ovim, i ja sam imao iste muke KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM stavis ispod retrovizora i dobijes veci Fi za drzac telefona, a ako me pamecenje dobro sluzi prodavac sa KP ti je u komsiluku Ja se izvinjavam kolegi @Forsberg 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Mart 30, 2023 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, mrmiki je napisao: Mislim da bi resio problem sa ovim, i ja sam imao iste muke KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM stavis ispod retrovizora i dobijes veci Fi za drzac telefona, a ako me pamecenje dobro sluzi prodavac sa KP ti je u komsiluku Ja se izvinjavam kolegi @Forsberg Hvala za predlog.Na zalost ne moze.Problem lezi u plastici koja je toliko duboka da se moj retrovizor za vija i kroz nju dobrih 15 milimetara pa bi je morao seci ,a to ne smem jer je u garanciji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Mart 30, 2023 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2023. at 22:54, Forsberg je napisao: Ja bih bio zainteresovan, samo mi je bitno da moj telefon od 13,5cm može da stane u futrolu, pa hajde molim te proveri, jer na fotkama ne vidim dimenzije. Sutra cu kada budem u radionici.....pa se javljam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano April 1, 2023 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2023. at 22:54, Forsberg je napisao: Ja bih bio zainteresovan, samo mi je bitno da moj telefon od 13,5cm može da stane u futrolu, pa hajde molim te proveri, jer na fotkama ne vidim dimenzije. On 28. 3. 2023. at 22:54, Forsberg je napisao: Ja bih bio zainteresovan, samo mi je bitno da moj telefon od 13,5cm može da stane u futrolu, pa hajde molim te proveri, jer na fotkama ne vidim dimenzije. Evo dimenzija....po ceo dan sam u radioni pa vremena ni za lek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4742 Napisano April 1, 2023 Drug član, 1022 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali ipak ću preskočiti. Telefon mi je i uži kraći, teško da bi dobro stajao u futroli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano April 1, 2023 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Forsberg je napisao: Hvala, ali ipak ću preskočiti. Telefon mi je i uži kraći, teško da bi dobro stajao u futroli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano April 7, 2023 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...