Jump to content

Moto Zajednica

Voge 300 Rally

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 894 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Što se tiče visine okej je, visoko je sedište, korman, uspravan položaj.. eventualno da vidiš da ti bočne plastike ne smetaju za kolena kad si u opremi.

Sad za težinu, ako peglaš ozbiljniji off, ne znam koliko je vešanje spremno za to :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 6 postova

@andrej 

Hvala puno na odgovoru, iskreno off ne vozim uopšte, ali mi je privlačan motor za svakodnevnu vožnju po gradu i okolini 🙂

Deluje dosta komotno, naravno ukoliko plastike ne smetaju.

Dopada mi se i model 300 DS, on mi čak po nameni i više odgovara, ali videh jednog u gradu i mislim da je mali za moju visinu, ili grešim? 🙂

Promenio član Nemanja024

• BJB Maxi Scooter Club, 6483 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ne grešiš, 300 DS je malen za tebe. Ovaj će ti biti ok ako nisi baš nešto krakat sa nogama extremno ;)

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: QJ SVT 650x

Ja samo da kazem da sam sa svojih 190cm (90 kg) bez ikakvih problema seo na 300DS, dok mi na 300 Rally kolena jako udaraju u bocne plastike koje su izbocene.

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: QJ SVT 650x

Jeste bio nizi nego sto bih voleo, ali sam imao dosta prostora na tom motoru, bas sam se iznenadio (nisam vozio, samo sedeo u salonu).

300 Rally sam provozao, bilo mi je neizvodljivo sa onim izbocenim plastikama za kolena.

Promenio član sasa_f1

• Svrati ponekad, 250 postova
  • Motocikl: FJR1300A

@Nemanja024 Još jedno iskustvo kao @sasa_f1 na 300DS bez problema, Rally kolena... 190cm/80kg. Nemam sliku na DS, ali baš bi me bilo briga kako to izgleda ako je meni ok 😀

On 10/10/2025 at 8:32 AM, sasa_f1 said:

Ja samo da kazem da sam sa svojih 190cm (90 kg) bez ikakvih problema seo na 300DS, dok mi na 300 Rally kolena jako udaraju u bocne plastike koje su izbocene.

Ovo imam sliku, baš smeta

page300.jpg

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 2 postova

Pozdrav svima, slučajno naleteh na odeljak za Voge Rally. Od skoro sam vlasnik istog, isterao ga iz salona.

Motor je za svaku preporuku. Odnos cene i kvaliteta 10/10.  Ko više gadja off road, motor bez zamerke (sa moje strane).. Savet, ako ga terate ekstremnije, da vozite u paru minimum.. Da možete da izvučete motor(lakše) kad se zaglavite... Ili jednostavno da ne idete šumskim putevima koji vam nisu poznati. (Ja sam to naučio na teži način) 😁

20251013_140207(1).thumb.jpg.161575254e12386bc12fda6c757bd2d9.jpg

Promenio član Milan SRB
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• U prolazu, 2 postova

Međutim, imam 1 problemčić. U toku vožnje, pored zvuka motora čujem kako lanac pravi zvuk u prednjem delu, kod pedale za menjanje brzina. Skontam da mi pedala kvačila ima lufta i ide napred - nazad, dotegnem je skroz i lanac kao da se malko odigao(na sredini) i više se nije čulo zujanje napred. Vozio sam 4,5 dana normalno, i danas opet, krenem da vozim, čujem lanac preko lančanika napred na istom mestu, kako, zuji.. Proverim pedalu kvačila, stoji zategnuta, nije se mrdnula. Ako neko zna  šta može biti, neka napiše. Baš mi se ne tera motor u servis, iako je pod garancijom, sem ako baš ne bude neophodno. Hvala unapred 

Promenio član Milan SRB

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja