Nemanja024 0 Napisano pre 17 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li je ovaj model ok dimenzija za nekoga ko je visok 190 cm i težak 125 kg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2433 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 888 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče visine okej je, visoko je sedište, korman, uspravan položaj.. eventualno da vidiš da ti bočne plastike ne smetaju za kolena kad si u opremi. Sad za težinu, ako peglaš ozbiljniji off, ne znam koliko je vešanje spremno za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja024 0 Napisano pre 16 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan @andrej Hvala puno na odgovoru, iskreno off ne vozim uopšte, ali mi je privlačan motor za svakodnevnu vožnju po gradu i okolini Deluje dosta komotno, naravno ukoliko plastike ne smetaju. Dopada mi se i model 300 DS, on mi čak po nameni i više odgovara, ali videh jednog u gradu i mislim da je mali za moju visinu, ili grešim? Promenio pre 16 sati član Nemanja024 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8853 Napisano pre 16 sati BJB Maxi Scooter Club, 6469 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne grešiš, 300 DS je malen za tebe. Ovaj će ti biti ok ako nisi baš nešto krakat sa nogama extremno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja024 0 Napisano pre 16 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Hvala puno na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 299 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da kazem da sam sa svojih 190cm (90 kg) bez ikakvih problema seo na 300DS, dok mi na 300 Rally kolena jako udaraju u bocne plastike koje su izbocene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja024 0 Napisano pre 7 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sasa_f1 A kako ti je "stajao" motor, mislim na Voge 300 DS model? Da li je izgledao mali kada sedneš na njega? Promenio pre 7 sati član Nemanja024 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 299 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bio nizi nego sto bih voleo, ali sam imao dosta prostora na tom motoru, bas sam se iznenadio (nisam vozio, samo sedeo u salonu). 300 Rally sam provozao, bilo mi je neizvodljivo sa onim izbocenim plastikama za kolena. Promenio pre 7 sati član sasa_f1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja024 0 Napisano pre 7 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sasa_f1 Hvala na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...