vidakn 1862 Napisano Mart 21 Drug član, 1429 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su iste kočnice kao i prošle godine ili su doživele neki upgrade, koliko sam čitao dosta ljudi je kritikovalo kočenje i kočnice.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 445 Napisano Mart 21 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan UpgradeSent from my SM-A556E using Tapatalk 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3154 Napisano Mart 25 Drug član, 1608 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 2. 2025. at 13:07, ceri je napisao: Reklamirano je ali se jos nisu oglasili povodom toga,a prošlo je skoro mesec dana.... Znaću valjda za neki dan šta se dešava sa tim...Ima li neki apdejt?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 633 Napisano Mart 25 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko ugradjivao podizace kormana?Nedostaje mi par santima kada vozim stojeci pa bi neka preporuka iz prve ruke dobro dosla.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 445 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 3. 2025. at 14:17, Borkosan je napisao: Da li je neko ugradjivao podizace kormana?Nedostaje mi par santima kada vozim stojeci pa bi neka preporuka iz prve ruke dobro dosla.Sent from my iPad using TapatalkJa sam ih kupio ali nisam montirao ako si blizu ns pokupi pa probaj pa ako odgovara lako porucimo jos jedneSent from my SM-A556E using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 633 Napisano Mart 25 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Iz NS sam, gledacu da se javim narednih dana. Srecem cesto jedan sivi Rally po gradu, mozda smo se i sretali usputSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 47 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Prošao danas tehnički. Ide nova saobraćajna jer bilo par grešaka u originalnoj. Uporedite saobraćajnu i CoC. Par poslednjih budževina - zweitakt look db killer, taster za startovanje i quick throttle. Preporučujem i ovu navlaku za sedište. Treba mi preporuka za krštene štitnike za ruke i sklopive retrovizore. Ova kiša obećava lepo blato. Mogli bi da se skupimo za neku vožnjicu. @savavavan Koje dimenzije si uzeo zadnju gumu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 445 Napisano Mart 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan 120/90 18 Sent from my SM-A556E using Tapatalk Promenio Mart 27 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 47 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam uzeo. Jedva čekam da montiram. Jesi li menjao unutrašnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 445 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2025. at 19:00, maxa je napisao: Isto sam uzeo. Jedva čekam da montiram. Jesi li menjao unutrašnje?Ne jer nisam presao 1000km sa njima.ali su spremne i unutrasnje za rezevu na voznjiSent from my SM-A556E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 445 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2025. at 19:01, savavavan je napisao: Ne jer nisam presao 1000km sa njima.ali su spremne i unutrasnje za rezevu na voznjiSent from my SM-A556E using Tapatalkhttps://youtu.be/c7tMm4qHulI?si=DBU5Rz1RmRPfUkPnSent from my SM-A556E using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 47 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, momački! Vrede Trekeri svaki dinar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3154 Napisano Mart 27 Drug član, 1608 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @maxa šta je Quick throttle?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 47 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Proširenje špulne gasa, skraćuje malo hod gasa. https://www.thingiverse.com/thing:6722811 Štampao sam neki drugi, ali ta je ideja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 165 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2025. at 20:12, maxa je napisao: Proširenje špulne gasa, skraćuje malo hod gasa. https://www.thingiverse.com/thing:6722811 Štampao sam neki drugi, ali ta je ideja. Raširi To mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3154 Napisano Mart 27 Drug član, 1608 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2025. at 20:12, maxa je napisao: Proširenje špulne gasa, skraćuje malo hod gasa. https://www.thingiverse.com/thing:6722811 Štampao sam neki drugi, ali ta je ideja.Uuu, super stvar ako radi posao, na prošlom motoru mi je hod ručice baš bio dugačak a on jadničak 50 konja, bar nije mogao da utekne :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 47 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Prilično je korisno. Ovakav je kod mene. Prednost - tanak je na početku, ne mora da se šteluje sajla gasa. Mana - nije punog obima, pa beži po špulni i treba ga nekako fiksirati. https://www.thingiverse.com/thing:6255681 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1862 Napisano Mart 28 Drug član, 1429 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa kočnicama, da li se neko igrao sa pločicama i dobio jače kočenje?Da li su nešto menjali za 2025 godinu ili je sve isto kao i na prošlogodišnjim motorima?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 47 Napisano Mart 28 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam ja crveni EBC napred. Koči bolje, ali su i dalje potrebne obe kočnice. Pitanje je da li bi i valjalo jače u terenu. Samo sam jednom uspeo da aktiviram ABS na asfaltu. EBC ima u ponudi i sinter pločice. Na netu sam negde video da može i pumpa kočnice da se promeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 47 Napisano Nedelja u 11:25 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan U petak sam bio vredan - ulje i filter, ulje u obe kočnice, produvao filter vazduha, proverio svećicu. Hiflo nema Vogea u katalogu. Odgovara filter HF112. Secnuo sam bočne plastike, tako da su filter i akumulator konačno dostupni bez skidanja nosača kofera. Više detalja https://www.voge-forum.de/viewtopic.php?p=3101#p3101 U subotu bila proba 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 445 Napisano Nedelja u 11:28 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao problem sa kontakt bravom?juce na voznji vise puta mi se desilo da dam kontak sve mrtvo mrdnem malo kljuc i proradi.Sent from my SM-A556E using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 445 Napisano Ponedeljak u 09:25 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/gQAD8c94wX4?si=9yPzJ9nmtgZamkWGSent from my SM-A556E using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 47 Napisano Ponedeljak u 14:05 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Odličan kanal. Stara Planina je baš dobro obrađena. Na kraju ćeš me ubediti da uzmem kameru. Ako vam se nekad pojavi slobodno mesto prikolici, slobodno zovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...