John159 132 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Народе, видимо се онда у Прњавору 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 27 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoće da ide na MotoGP u Avgustu u Austriji mogu u Banja Luku karte da ponesem, uzimam preko firme povoljno. Ako vidite najnoviji Super Duke 1390 to sam onda ja, dobio od firme na testiranje Promenio Maj 27 član Gile_Extremeboy 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8254 Napisano Maj 27 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Zbog obaveza prinuđen da otkažem dolazak u Banjaluku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sad već ozbiljno lomim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Maj 28 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti pognozu Đe si to iskopo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1225 Napisano Maj 28 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi dao lošu recenziju toj aplikaciji. Sad je našla kišu da prikaže... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9589 Napisano Maj 28 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bar je toplo, Jun mesec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 28 U prolazu, 7 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Ma po aplikacijama zadnjih par dana trebala kiša non stop, svako malo promene, ja se svakako naoštrio da krenem u četvrtak jutro pa ako ima nekoga za društvo... Najverovatnije krećem sam iz petrovca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 28 U prolazu, 7 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Ovde nigde teme da se organizujem sa nekim , jedva sam na ovo nabasao igrom slučaja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Maj 28 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Mi krećemo u petak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 28 U prolazu, 7 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, john314 je napisao: Mi krećemo u petak Verovatno će većina u petak zbog posla. Mene ubolo da mogu u četvrtak a znači mi dan više , nadam se da naleti neko za vožnju jer prvi put idem tako negde dalje motorom ( u prevodu kuburim sa iskustvom ) ako ne , teram lagano solo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14067 Napisano Maj 28 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Mi krenuli pre 4 dana i jos putujemo . Ako sve bude po planu sutra uvece smo u BL . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 29 U prolazu, 7 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi svojevremeno reče jedan đetić : nogu pred nogu - brže ćeš stići . Samo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 29 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sladjane iz Svilajnca drugar sam polazi sutra ujutru ako hoces da vas spojim. Poslao sam ti njegov broj Promenio Maj 29 član Gile_Extremeboy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 29 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gile_Extremeboy je napisao: Ma prognoza je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 29 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 29 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gile_Extremeboy je napisao: Sladjane iz Svilajnca drugar sam polazi sutra ujutru ako hoces da vas spojim. Poslao sam ti njegov broj Ok. Video sam poruku . U bg sam , da završim nešto pa cu ga kontaktirati malo kasnije. Ako se vidimo u bl imaš pivo Promenio Maj 29 član Slađan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 29 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nema "ako", već sam te upisao na papirić da treba da platiš pivo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 29 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan SuperDuke FF spreman za putesestvije, malo smešno izgleda sa nabudzenim vizirom ali bar neće vetar da me ubije 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Maj 29 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi,vizir i nije problema,ali ovo jagnje.....ne odvajaš se od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 29 U prolazu, 7 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gile_Extremeboy je napisao: Nema "ako", već sam te upisao na papirić da treba da platiš pivo! Onda obavezno. Pustio sam poruku danas , čekam da se javi ... ako se javi, ako ne svakako krećem ujutru i svakako deljemo vopi u bl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano Maj 29 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Slađan je napisao: Onda obavezno. Pustio sam poruku danas , čekam da se javi ... ako se javi, ako ne svakako krećem ujutru i svakako deljemo vopi u bl Kad si već tako široke ruke, eto i mene u bl 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14067 Napisano Maj 29 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Stigli, vreme je ok za sada a kazu da do nedelje nema kise 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 29 U prolazu, 7 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, admiki je napisao: Kad si već tako široke ruke, eto i mene u bl Velcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Maj 30 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kise nema te i ja konacno stigoh na skup, uzdravlje svima 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...