Gile_Extremeboy 7918 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na tamo! Bice za mene malo jača vožnjica, u povratku mi se pridružuje Duško BigBad86, planiramo preko Stelvio Pass-a 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2603 Napisano Mart 27, 2023 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Smestaj uveliko rezervisan 500 m od Kastela, prosle god smo naucili lekciju otreznili smo se od hodanja do smestaja reko ove godine samo da upalimo motor za defile i kad krenemo kuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Mart 27, 2023 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kolega daj info za taj smestaj.Kako se zove i posto je ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2603 Napisano Mart 27, 2023 (promenjeno) Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, gixxer said: Kolega daj info za taj smestaj.Kako se zove i posto je ? Preko bookinga smo nasli culi se sa vlasnikom i uplatili mu depozit, sad je dosta i jeftinije a posle ce sigurno da dignu cene kako se blizi moto skup. Trazi na booking ima dosta jos smestaja. Promenio Mart 27, 2023 član Biker Boy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Пре две године преко Букинга на време резервисао смештај за Мотофест, да би ме "газдарица" најжешће испалила неком причом о реновирању плочица кад се примакао термин. Могао сам отићи и без смештаја али ми је фино огадила све то. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno zato što je ubacila posle za jače pare nekog u tvoj smeštaj. JA IMAM DUPLI SMEŠTAJ! Jednom preko Bookinga I jednom preko poznanika kod stare majke mogu da prespavam ali reko da ne smetam ženu u 3h noću da upadam pijan kod žene 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14068 Napisano April 5, 2023 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan smestaj . Vidimo se tamo. Valjda 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano April 14, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano April 17, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da se što više oglasi ljudi ovde pre samog događaja.Moj je plan da idem ove godine 99%,samo neka nepredviđena oklonost može da me spreči Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volju i želju imam 1000% i veliku nadu ali uvek postoji ono "ali". Moje "ali" je što bi trebalo, i nadam se, da počnem polovinom maja da radim za drugog poslodavca tj. drugi posao. Biću sveži gušter i neću moći puno da vrdam. Ostaje mi samo NADA da ću biti slobodan tu subotu i nedelju i da ću moći ladne glave da ostvarim zamišljeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano April 17, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volju i želju imam 1000% i veliku nadu ali uvek postoji ono "ali". Moje "ali" je što bi trebalo, i nadam se, da počnem polovinom maja da radim za drugog poslodavca tj. drugi posao. Biću sveži gušter i neću moći puno da vrdam. Ostaje mi samo NADA da ću biti slobodan tu subotu i nedelju i da ću moći ladne glave da ostvarim zamišljeno. Ja se nadam da ćeš moći,a i pored toga kad bi petak uzeo to bi bila prava priča Послато са SM-A528B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Uroš Stevke Stević je napisao: Ja se nadam da ćeš moći,a i pored toga kad bi petak uzeo to bi bila prava priča Послато са SM-A528B помоћу Тапатока Ma gde da tražim petak brate?! Voleo bi da to tako može ali... Biću tada "stari radnik" sa radnik iskustvom u trajanju od 3 pišanja. Da budem makar slobodan subotu i nedelju biću zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano April 17, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde da tražim petak brate?! Voleo bi da to tako može ali... Biću tada "stari radnik" sa radnik iskustvom u trajanju od 3 pišanja. Da budem makar slobodan subotu i nedelju biću zadovoljan. Ako budeš išao,obavezno se javljaj Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Uroš Stevke Stević je napisao: Ako budeš išao,obavezno se javljaj Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2603 Napisano April 18, 2023 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan On 4/14/2023 at 11:22 AM, Gile_Extremeboy said: Uuu Yu grupa u subotu Nisu bili na spisku bendova kad sam gledao plakat i najavu za Banja Luku , bas si me obradovao sad 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano April 20, 2023 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Smestaj rezervisan, jedino vreme moze pokvariti planove i nesto nepredvidjeno pu pu. @Biker BoyDruze kada kreces na fest, vidim da smo lokaciono blizu u Bg pa da probamo mozda zajedno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano April 20, 2023 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/18/2023 at 1:40 AM, Uroš Stevke Stević said: Ako budeš išao,obavezno se javljaj Послато са SM-A528B помоћу Тапатока Poz, Kada kreces na fest, spopadam ljude ovde haha tek sad vidim Da se skupimo bilo bi lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolex 51 Napisano April 21, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan Smeštaj odavno čekiran, obavezan skup na mom kalendaru... Muzički program TOP... Vidimo seeeee 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano April 21, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Poz, Kada kreces na fest, spopadam ljude ovde haha tek sad vidim Da se skupimo bilo bi lepo.Najverovatnije u petak ujutru to je plan.Petak polazak,Nedelja nazad. Послато са SM-A528B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 24, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Smeštaj rezervisan Sad polako brojimo dane spavanja pred put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano Maj 5, 2023 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Na putu za B. Luku, možete svratiti do Gradačca, i noćiti na tvrđavi - kuli Zmaja od Bosne. Ja sam bio prije mjesec dana. Motor jedino radije ostavio nakon prve kapije, kod sahat-kule, jer je nezgodna kaldrma a onda dalje do gornje kapi i ulaz u sam kompleks makadam. https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g7683817-d25552885-Reviews-Prenociste_Kula_Zmaja_Od_Bosne-Gradacac_Tuzla_Canton_Federation_of_Bosnia_and_Herzeg.html 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Maj 23, 2023 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja krećem u četvrtak ,preko Rače pa dalje .Vidimo se negde usput.Srećna vožnja I pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Maj 23, 2023 (promenjeno) U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam sta ciniti mislio sam u petak ujutru krenuti ali je lose vreme u najavi, kisa ceo dan a put nije kratak uopste. Posto se ne razumem u putanju to preko Race je za Bijeljinu pa dalje preko Brckog, Samca, Modrice, Dervente, Prnjavora do Bl? Promenio Maj 23, 2023 član aaleksa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Maj 23, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako kako si napisao. Posle Šamca, možeš da ideš i auto putem Doboj-Laktaši, da skratiš vreme, ako se umoriš. Samo je dosadan...malo falilo da zaspim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...