kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sem ako nisu profesionalci koji na prvi pogled sve vide ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tu se ne slazem sa tobom ali nije ni bitno i ja bih najvise voleo da imam para za nov tako da nije lepo sto mi tako nesto predlazes,a ja trazim savet od vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Januar 13, 2009 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti kaze bokilic, sa takvim stavom neces da nadjes motor. Takva vrsta kupovine bez opasnosti da se ispalis i da mozes da biras i boju modela koji hoces se obavlja u prodajnim salonima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Te polovne trkalice jako treba pogledati jer se oni prže najviše i srećno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze barem neko da me razume sta pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je drugi put za godinu dana da trazim savet ovde na forumu.Prvo mi objasnjavaju da nisu svi prevaranti ,a posle da mnogo trazim pa sta usvari zele da kazu da ja nisam u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jeste veca zahebancija ali posto nemas poverenja ovde ti malo precesljaj stranu ponudu,ja sam moj dobio iz swice i prezadovoljan sam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je drugi put za godinu dana da trazim savet ovde na forumu.Prvo mi objasnjavaju da nisu svi prevaranti ,a posle da mnogo trazim pa sta usvari zele da kazu da ja nisam u pravu U principu jesi u pravu jer dajes svoj novac i razumno je da biras na sta ces taj novac potrositi,medjutim ljudi nisu mislili nista lose i jednostavno je takva priroda polovnih stvari da cak i pored sve dobre volje prodavca da ti ne uvali neki krs uvek moze nesto neplanirano da se pokvari,tako da gledaj da kupis motor u najboljem mogucem stanju da te nebi kojim slucajem ostavio negde na putu(ili nesto jos gore buduci da kupujes zujalicu) a boja ako ti se ne svidja prefarbaj ga,zameni nalepnice ili sta vec. Dosta ljudi sa foruma koliko sam primetio rade sa motorima tako da si ih u neku ruku uvredio sa onim prevaranti itd. Kao sto nisu svi taksisti ludaci za volanom (ovo nije bas dokazano u praksi ;D,molimo doticne ,ako ih ima,da se ne uvrede) tako nisu ni svi prodavci motora prevaranti mada ih ima... Inace sam u istoj situaciji kao i ti.Skupljam informacije da kupim svoj prvi motor i to sa smesnim budzetom od mozda nekih 2000 i to za neki putni enduro do 660cc za neka duza putovanja a totalni sam duduk za mehaniku pa ti vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bila namera da vredjam nikoga samo sam iskren.Razumem da i jludi koji uvoze motore neznaju sve o tim motorima ali zasto svaki ima istu pricu.Zar nije postenije kada kupujes od nekoga da ti kaze gledaj vozi u servis pa vidi ,a ne odma neka prica u odlicnom stanju servisiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju povedes nekog majstora koji se razume bolje od tebe, pa neka ti on ukaze na mane i vrline primerka koji gledas. Ali u svakom slucaju kupovina bilo koje polovne stvari je macka u dzaku, nekada ni sa novim ne znas sta te ceka. Olaksavajuca okolnost pri kupovini novog motora je ta sto imas garanciju na njega, dok na vecinu polovnih nemas. Ja kada sam prodavao moj stari Liberty, dao sam novom vlasniku garanciju od 5000km ili 6 meseci, jer sam znao kakav je. Neki evropski prodavci daju garancije na polovne motore, tako da ako imas nekog preko, onda vidi da ti kupe tamo motor. Mozda ce neko i od nasih prodavaca da ti da neku garanciju, ali to ne mogu da znam. Ko pita ne skita. Mada garancija od prodavca ne mora da znaci da neces imati problema, jer kvarovi i problemi, ponekad ne mogu da se predvide. Ovde si naveo sta bi voleo da kupis ali dobar primerak tog motora mozda neces naci (mozda i hoces), a imaces ponude za neke druge koji su u extra stanju. U tom slucaju moja preporuka ti je da kupis motor koji je dobar, a ne onaj koji ti se svidja i koji zelis. Bolje je da kada dodje sezona vreme provodis na putu a ne po radionicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Za svoj novac apsolutno imas pravo da biras sta hoces da kupis. Ti si do tog novca tesko dosao i bezveze je da ga das nekom ko ce da ti prodaje maglu. Istina je i da je mnogo motora doslo i Srbiju u prethodnoj godini i da je pitanje u kakvom stanju su kupljeni i da li su servisirani ili ne. Jedino sto ja mogu da ti preporucim je da kupis od ljudi koji su ljudi, koji imaju tu karakternu osobinu da nece da se blamiraju sa raznim glupostima i da kvare sebi posao od koga zive i hrane svoje porodice. Ako prelistas ovde teme i trgovce koje prodaju motore vrlo brzo ces videti koji su to ljudi, i da mozes da se pouzdas u njihovu prodaju. Posto su mi mnogi prijatelji necu navoditi ni jednog jer se bojim da nekog neizostavim pa sam onda nadrljao. Da i na kraju ti biras koji motor kupujes i u kojoj boji ali pretrazi malo mozda nadjes sta su mane tog motora koji hoces da kupis, a nadjes neki drugi kojem su uslovi odrzavanja mnogo laksi i po tebe i po dzep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Januar 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih postupio po onoj narodnoj: Beri gljive oko svoje njive! Sto ce reci trazi motor iz svoga okruzenja, cijeg vlasnika poznajes i znas kako je taj motocikl odrzavan i vozen. Sve ostalo ti je rekla-kazala i veliki znak ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 14, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce ti ova tema pomoci: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22728.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ici sam kada kupuješ motor, oda ti sreca nece biti potrebna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih postupio po onoj narodnoj: Beri gljive oko svoje njive! Sto ce reci trazi motor iz svoga okruzenja, cijeg vlasnika poznajes i znas kako je taj motocikl odrzavan i vozen. Sve ostalo ti je rekla-kazala i veliki znak ??? u putpuno se slazem sa brankom to ti je najbolja varijanta za kupovinu,a takodje mozes pogledati i na sajtu www.motostar.org Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ga: vozen samo ljeti, ko bombona, plavi A ako nije po mjeri evo ih jos 9 u raznim bojama! Tako sam i ja kupio, od schvabe prvog vlasnika, motor je k'o nov i prezadovoljan sam. Sam sam otisao po njega (iznajmio prikolicu) 400 km tamo i 400 nazad. Sam ga uvezao. Izasao me 500 eura manje nego da sam ga ovdje kupio + 1.000.000 eura manje na odrzavanje ;D sretno ps. prvi put sam samo otisao da ga vidim, pa sam se onda vratio sa prikolicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu tek sada toliko verujem svima da cu skupljati za nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Novo je novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Balosavi kod Gagija http://www.3t-racing.com Ja sam tamo kupio Yamahu SR250,pricam moje iskustvo posle otprilike sest meseci pokvari mi se alnaser lik mi je promenio i nije mi nista naplatio eto imao sam cak i garanciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Januar 15, 2009 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod Gagija kupio Stroma, posle par dana je riknuo akumulator i dobio sam ga gratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oko boje se ne potresaj. Nadji dobar motor u bilo kojoj boji, a onda u Loznicu po original plastike, i to kao nove u boji koju želiš. Jednostavno daš svoje i nešto sitno doplatiš i gotovo. Ako nema u loznici ima u Šapcu ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 3t - racing sva moja iskustva do sada govore, da su jaaaako korektni ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Januar 15, 2009 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Oko boje se ne potresaj. Nadji dobar motor u bilo kojoj boji, a onda u Loznicu po original plastike, i to kao nove u boji koju želiš. Jednostavno daš svoje i nešto sitno doplatiš i gotovo. Ako nema u loznici ima u Šapcu ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mali off, ali ako može kontakt za plastike u Loznici i u Šapcu. Ako misliš da je protiv pravila može i na PM. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih ako moze,kontakt za plastike u loznici!hvala u napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...