azlatic 117 Napisano Septembar 19, 2024 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 9. 2024. at 15:32, batica87 je napisao: Jel neko odslušao/prošao kroz ceo Online Moto kurs? i Kakvi su utisci, da li vredi? Novopečeni sam motociklista, znači skroz početnik i ako će mi pomoći da se bar nekako usmerim na pravi put, onda bih uzeo (iskreno i nije skupo, ako su predavači stvarno eksperi) Na žalost ja sam sa juga Srbije i treninzi uživo su nepostojeći, jedina opcija jeste Bg Ja sam kupio taj online kurs i preslušao ceo u komadu, dobio sam dosta lepih informacija, pomogao mi je da osvestim sve probleme i opasnosti, čak mi je pomogao i kao dugogodišnjem vozaču automobila da shvatim opasnosti koje me i tu vrebaju. Po meni kurs je odličan, naravno treba otići i na praktičan kurs. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15821 Napisano Novembar 8, 2024 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prenosim za one koji su možda zainteresovani: -------------------------------------------------------------- Novembar je i konačno kreće moto sezona! Pravo je vreme je da se prijaviš na besplatnu teorijsku radionicu SMART MOTO WORKSHOP, SEZONA #4, u organizaciji GRAWE Srbija i Asocijacija za Bezbednost Motociklista, uz podršku BMW Motorrad Srbija, Moto Land Srbija i #monsterenergysrb. Tema ove radionice su ”MOTO PUTOVANJA & BEZBEDNA VOŽNJA”. Krećemo sa moto putovanjima i praktičnim savetima za planiranje. Dobićeš i upustva kako da opremiš motocikl za put i šta ti je potrebno od zaštitne opreme. Na ovu temu tvoj predavač će biti naš Saša Petrović Moto DJIR. Tu je i ekipa iz Uprave Saobraćajne policije Srbije, sa kojima ćeš unaprediti svoja moto znanja o veštini bezbednog upravljanja motociklom. Ako do sada nisi video novi BMW GSA 1300, sada ćeš imati priliku da ga vidiš i saznaš sve što te interesuje od ekipe DELTA MOTORSA. Očekuju te i poznata „moto lica“, vrhunska moto oprema itd. Radionica će se održati 9. novembra u GRAWE Poslovnom centru, Bulevar Mihajla Pupina 115D, sa početkom u 11:00h. Prijava je isključivo putem linka https://abm.rs/smart-moto-workshop/. Specijalni gosti: Predstavnici MUP RS, Uprava Saobraćajne policije, moto instruktori BMW Moto Club Serbia Moderator: Dr Vladimir Jevtic, ABM Kako nam je bilo u prethodnoj sezoni, pogledaj video koji smo pripremili u saradnji sa Produkcija46: https://www.youtube.com/watch?v=eziFdJbUC2Y&t=11s 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15821 Napisano Decembar 8, 2024 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da prenesem... ------------------------------------------------------- Prijavi se na besplatnu teorijsku radionicu SMART MOTO WORKSHOP, SEZONA #4 u organizaciji Grawe Osiguranje i Asocijacija za Bezbednost Motociklista, uz podršku BMW Motorrad Srbija, Moto Land Srbija i MONSTER Srbija. Tema ove radionice su ”MOTO PUTOVANJA & BEZBEDNA VOŽNJA." Ovaj put očekuju te i veoma specifična moto znanja. Imamo specijalnog gosta koji ce govoriti o dinamici i motorici tela motocikliste i putnika tokom vožnje. Kako se sačuvati od povreda kičme? Kako se pravilno hidrirati na visokim temperaturama? I da li česta "kafanska" ishrana na moto putovanjima može da napravi problem u vožnji? Očekujemo baš zanimljivo predavanje. Dolazi nam i pravnik Damir Okanović i rešićemo većinu pravnih dilema kada je u pitanju moto nezgoda. Dobićeš i praktična upustva kako da opremiš motocikl za put i šta ti je potrebno od zaštitne opreme. Na ovu temu tvoj predavač će biti Bob Lapčić (BMW MK Srbija). Tu je i ekipa iz Motoland-a, sa kojima ćeš unaprediti svoja moto znanja o zaštitnoj opremi i Grawe moto kasko tim. Ako do sada nisi video novi BMW GSA 1300, sada ćeš imati priliku da ga vidiš i saznaš sve što te interesuje od ekipe DELTA MOTORSA. Očekuju te i poznata „moto lica“, vrhunska moto oprema itd. Radionica će se održati 14. decembra u GRAWE Poslovnom centru, Bulevar Mihajla Pupina 115D, sa početkom u 11:00h. Prijava je isključivo putem linka https://abm.rs/smart-moto-workshop/ PRIJAVI SE NA SMART MOTO WORKSHOP Specijalni gosti: Prof. Dr. Marko Dimitrijević Pravnik Damir Okanović Moderator: Dr Vladimir Jevtic, ABM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15821 Napisano Januar 13 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moto sezona samo što nije krenula! Pravo je vreme je da se prijaviš na besplatnu teorijsku radionicu SMART MOTO WORKSHOP, SEZONA #4, u organizaciji Grawe Osiguranje i Asocijacija za Bezbednost Motociklista, uz podršku BMW Motorrad Srbija, Moto Land Srbija i MONSTER SRBIJA. Tema ove radionice su odredbe novog Zakona o bezbednosti saobraćaja koje se odnose na motocikliste i ”MOTO PUTOVANJA & BEZBEDNA VOŽNJA”. Planira se dosta noviteta u novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja koji će se odnostiti na motocikliste. Pripremi konstruktivne predloge i o njima ćemo zajedno diskutovati sa Prof. Dr. Milanom Vujanićem. Sa nama je i Dr Marko Dimitrijević i nastavljamo temu o značaju pravilne hidratacije i ishrane motociklista na putu. Od našeg Saše Petrovića (Moto Djir) dobićeš i upustva kako da opremiš motocikl za put. Tu je i specijalista za pružanje prve pomoći Boris Pantović, sa kojim ćeš unaprediti svoja moto znanja o ovoj važnoj temi. Ako do sada nisi video novi BMW GSA 1300, sada ćeš imati priliku da ga vidiš i saznaš sve što te interesuje od ekipe DELTA MOTORSA. Očekuju te i poznata „moto lica“, vrhunska moto oprema itd. Radionica će se održati 18. januara u GRAWE Poslovnom centru, Bulevar Mihajla Pupina 115D, sa početkom u 11:00h. Prijava je isključivo putem linka https://abm.rs/smart-moto-workshop Moderator: Dr Vladimir Jevtić, ABM 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...