MotoQA 12 Napisano Mart 18, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ja sam Jelena. Jos uvek bez dozvole i jos uvek bez motora. Ocekujem da se to uskoro promeni Moja ljubav su dual sport motori, Yamaha TW 200 recimo. Krenula sam nedavno na voznju i vec sam uspela da polegnem motor na poligonu Zato sad planiram kupovinu nekog starijeg motora na kom cu vezbati na nekom parkingu bez straha od padanja. Ulubljivanje tudjeg, novog motora je malo stresno Zelja je nesto poput Honde cb450s ili cbf 500. Limitirana sam gabaritima 160/55. Moje pitanje za iskusne clanove foruma: da li postoji ovde neko ko bi mi pomogao prilikom kupovine motora? Neko ko bi ocenio da li je motor los ili se isplati uzeti ga. Naravno, platila bih onome ko se iscima sa mnom oko ovoga Hvala i do citanja! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7699 Napisano Mart 18, 2023 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla.....očekuj da će ti se javiti njih 200 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoQA 12 Napisano Mart 18, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Samo mi sapni koga da slusam i sve je ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7699 Napisano Mart 18, 2023 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo stručnjaci za tudje pare 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 18, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla S obzirom da si polozila TW200, ne savetujem ti CB 450-500, to su jos tezi motori, najbolje bi ti bila neka lagana 125-250ccm masina za ucenje, neki enduro, s obzirom da ti se svidja TW200 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoQA 12 Napisano Mart 18, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici Zapravo, pao mi je mt07 na polaganju... Zato sam mislila nesto slicno da kupim pa da ucim. Nazalost nisam mogla da biram motor za A kategoriju, ovaj je od manjih. Ali, slazem se, mislim da bi mi 250cc bilo i vise nego dovoljno. Hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla,Disko Nindža ti je dao pravi savet.Što se tiče kupovine i pomoći,i tu ti bata Bane dao odgovor.Malo šale,uvek je lepo kada se javljaju nove koleginice,a za pomoć tu smo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoQA 12 Napisano Mart 18, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Pratim i slusam. Cekam onih 200 prijava pa da obavim kupovinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, MotoQA je napisao: Cekam onih 200 prijava pa da obavim kupovinu Ako se pojave svih dvesta,dobijaš motor za dž,ko sme da se suprotstavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 18, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla Jelena Nemoj da žuriš sa kupovinom, na forumu se često prodaju motori od članova koji su tu i tamo provereni. Gledaj oglase, prati ali se ne zaleći. Dobra kupovina je od nekog sa foruma ali nije greška ni sa oglasa. Mislim da ćeš pomoć naći ovde, ima u NS dosta članova foruma koji bi pomogli dami u izboru motora. Sa srećom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошла Јелена на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoQA 12 Napisano Mart 18, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima i jos bolje vas nasla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Mart 19, 2023 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Jelena. To što si pala nije ništa strašno. Svako od nas "overi" bar jednom novi motor. Ako ti finansije dozvoljavaju kupi nešto novije, nemoj uzimati stariji motor samo zbog straha od pada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoQA 12 Napisano Mart 19, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bolje vas nasla Hvala svima na savetima. Onda Honda cb450s otpada... Gledacu nesto novije + uvek postoji opcija da se ugrade crash bars 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Mart 19, 2023 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ove nedelje sajam motora u BG-u. Ima zanimljivih noviteta za početnike, a i lepih ponuda na kredit. Sećam se prošle godine sa učešćem u vrednosti polovnog starijeg motora i ratom recimo 50e mesečno mogao je da se uzme nov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3839 Napisano Mart 19, 2023 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav koleginice i dobrodosla. Meni je polegao 4-ti po redu i jos najlaksi. Moras zbog gabarita da isprobas svaki, al mislim da ce sve izmedju 200-400 ccm da legne. Mozda nova Ninja ako si spremna za prodaju bubrega. Probaj, vidi, zajebi se to je nas moto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoQA 12 Napisano Mart 19, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zdravo Jao, od svih motora, sportske bas ne volim A ne znam koliko je inteligentno da totalni pocetnik kupuje nov motor... Zamislila sam da taj prvi za vezbanje bude koji god, necu se vezivati za njega Kad naucim osnovne stvari i polozim, onda ide muka odabira pravog motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9611 Napisano Mart 19, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošla ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Mart 19, 2023 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, MotoQA je napisao: Zamislila sam da taj prvi za vezbanje bude koji god, necu se vezivati za njega Nije ti dobra logika da kupuješ motor samo za vežbu. Prvo - kupiti motor je velika gnjavaža, drugo - prodati nije ništa lakše, treće - na toj transakciji si sigurno u gubitku i četvrto - nećeš ti to lupati koliko misliš Pre 5 sati, MotoQA je napisao: A ne znam koliko je inteligentno da totalni pocetnik kupuje nov motor... Ako može poželjno je, jer većina novih motora sada ima ABS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Mart 20, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Mart 20, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla! Prvenstveno zbog održavanja, savetujem ti da ideš na nešto pouzdano i čega ima dovoljno po oglasima. Kada si početnik poslednja stvar koja ti treba je da ti se stalno još nešto kvari na motoru. To je posle za mazohiste koji bi i zimu da provode u garaži, pa uzmu neki egzotični oldtimer projekat CBF500n je odličan motor, imao sam jedan. 4 cilindra i više nego dovoljno snage, možda i previše za prvi motor. Da li si gledala možda CBF125? Ne moraš kupovati novo, ali gledaj da nije ni previše staro i da ima barem ABS. Takođe razmisli nakon polaganja o nekom kursu bezbedne vožnje, ima ih više i manje više je svaki dobar izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Mart 20, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji CBF500 sa 4 cilindra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Mart 20, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jes, u pravu si. Pomešao sa 600, jerbo izgledaju isto. Samo je 600 imao i F (meni lepšu) verziju, i duplo cilindra A ja sam imao 500, al davno. Ostalo šta sam napisao stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Mart 20, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Довродошла! Само полако и безбедно, корак по корак... како си и замислила. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...