RankoBg87 5580 Napisano Ponedeljak u 19:58 Drug član, 2677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu ohlinsa nema za Nc750x a na Google izbaci, Za pocetak bi video zadnji neki bolji da ima svasta od podesavanja pa onda videti za prednji sta raditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1429 Napisano Utorak u 10:16 Zainteresovan, 282 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/19/2025 at 10:29 PM, RankoBg87 said: Povezao usb, radi. ok, sada imaš originalni Honda USB-C mene interesuje koliku struju i koji napon dostavlja. Naprimer, ja imam Xiaomi mobilni i on može da se puni sa: -5V*3A = 15W -9V*3A = 27W -11V*6A = 66W -20V*6A = 120W To bi se lako videlo ako uključim 13T-pro preko 6A kabla C-C na tvoj motor... Ja uključim Xiaomi preko 6A kabla na USB-C automobila Toyota C-HR 2024 godište, ekran pokazje "fast charging" što je mislim samo 15W jer je to maksimalni kapacitet ugrađenog USB-C. I onda punjenje telefona traje večnost, polako. Tek sa Xiaomi "car - upaljačem" od 67W, telefon pokaže charging 67W, a 120W samo s originalnim punjačem koji ide na 220V. za male potrošače (kamere, sat) je svejedno, kako je za nove napredne telefone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5580 Napisano Utorak u 10:27 Drug član, 2677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na samom USB pise 3A, probao telefon i puni ok, ugasen motor, ne znam nisam palio i maglenke al fabricki se tu kace. taj usb mi je bitan za kameru i za ako zatreba, telefon mi ima ok bateruju, skoro 10h rada pod navigacijom i Relive app koja jede bateruju, sad sam uzeo i neki car play ili sta vec pa ce mi to biti umesto telefona a nejga cu negde povezem ako mi se svidi kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1417 Napisano Utorak u 10:28 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 kod mene je ovakva kombinacija i to lepo sve radi. ROAD 1 shock absorber EMC-SUSPENSIONS.FR Touring Driving On open road Easy Adjustment The Road 1 is designed for standard use on open roads. It's a shock absorber designed to optimize comfort and handling. It's easy to... Fork kit MATRIS FSE for SHOWA fork for HONDA NC 750 X 21 -- 23 with linear springs. spacers in light alloy. springs preload and motorex oil WWW.RACINGONELAB.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5580 Napisano Utorak u 11:11 Drug član, 2677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pogledam posto se nesto i ne razumem, jel imas slike kako je kod tebe to sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1417 Napisano Utorak u 11:19 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5580 Napisano Utorak u 11:44 Drug član, 2677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne otvori mi tvoj link za zadnji, jel imas nanister tj sta je vec ono dodatno ili samo amotrizer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 355 Napisano Utorak u 18:13 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Kadezi, taman sam htio da te cimnem zbog ove zajebancije. Neki dan Ranko i ja pricali o tvom "lorencu". pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rokiNS 10 Napisano juče u 17:53 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC750XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, danas LeoVince zamenjen Akrapovicem. Zvuk Akrapovica malo dublji ali ništa specijalno jedino što je za nijansu lepši od LeoVince-a. Slike ću postaviti sutra kad operem motor a ako nekom treba Leo evo ga 300e za članove Promenio pre 13 sati član rokiNS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 157 Napisano juče u 19:28 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Jel to bese neki crni nc sa tim leom ili gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rokiNS 10 Napisano juče u 20:36 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC750XA Prijavi odgovor kao problematičan Da da, crni Promenio pre 10 sati član rokiNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki77 7 Napisano pre 8 sati (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas za informaciju kod vas na NC 750x,moze li se teg na kormanu okretati u mjestu i je li lijeva gumena rucica zaljepljena skroz do tega ili je ta lijeva gumena rucica sto prelazi sa kormana na teg odvojena tj nije zaljepljena na tegu? Promenio pre 8 sati član deki77 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...