SaleKg 1406 Napisano Petak u 20:21 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio sa Alli-ja i probao, udarali su u vizir i odustao sam. Moguće da može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1406 Napisano Petak u 20:26 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Inače ovako izgleda sa original Hondinim 3P i bez. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1406 Napisano Petak u 20:28 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Koferi imaju alu masku (postoji u boji motora) koje nisam montirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1406 Napisano Petak u 20:31 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Torbe sa Alli-ja su zakon! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Petak u 20:49 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovi orginalni koferi su bas lepi i veliki. Imao sam priliku da ih i uzivo vidim. Unutrasnje torbe su jako dobro resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1406 Napisano Petak u 21:02 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Original su skupe a ništa nisu bolje od ovih sa Ali-ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 664 Napisano Petak u 21:21 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 484 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Narucicu originalni nosač od 16-20 modela, razlika je duplo u ceni a boja je lepsa, crna. Takodje, od 21 su promenili zub za kačenje kofera. Ili kofer od Integre 16-20 ili neki lep givi. Najbitnije, rukohvati na originalnom nosaci su mnogo siri i bolji za suvozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1406 Napisano Petak u 21:38 (promenjeno) Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Za originalni nosač i kofer ne treba međuploča i brava se montira prema ključu za paljenje kao i bočni koferi tako da se koristi samo jedan ključ. Ja moj centralni više ne koristim pa bi ga prodao ako nekog zanima. Ima alu sivu masku, nemontiranu! Promenio Petak u 21:40 član SaleKg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 664 Napisano Petak u 23:41 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 484 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako prodajes sa nosacem posalji cenu u pp. Promenio Petak u 23:44 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1406 Napisano Petak u 23:55 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, SQTR je napisao: Ako prodajes sa nosacem posalji cenu u pp. Samo kofer. Na nosač kačim bočne kofere. O čemu se radi! Original kofer se montira direktno na nosač pa samim tim nema mogućnost pomeranja napred nazad. Ja se uglavnom vozim sa ženom pa pošto smo malo gabaritniji bila je stiska sa mestom. Zato sam kupio drugi kofer sa pločom i pomerio ga 15 cm pozadi i sada je ok. Ko se vozi sam ili ima sitnu ženu fabrički je dobra opcija zbog stabilnosti i ključa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 233 Napisano Subota u 06:30 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @SQTR hvala Darko, da te služi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3180 Napisano Subota u 07:54 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, SaleKg je napisao: Samo kofer. Na nosač kačim bočne kofere. O čemu se radi! Original kofer se montira direktno na nosač pa samim tim nema mogućnost pomeranja napred nazad. Ja se uglavnom vozim sa ženom pa pošto smo malo gabaritniji bila je stiska sa mestom. Zato sam kupio drugi kofer sa pločom i pomerio ga 15 cm pozadi i sada je ok. Ko se vozi sam ili ima sitnu ženu fabrički je dobra opcija zbog stabilnosti i ključa. Okaci neku sliku i koliko para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šoomi 44 Napisano Subota u 14:15 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750x Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, SaleKg said: Ja sam kupio sa Alli-ja i probao, udarali su u vizir i odustao sam. Moguće da može. Moze, ja sam ugradio. Tacno je da udara malo, ali se samo malo saviju (lako se savijaju) nosaci stitnika za ruke, kako bi se malo promenio polozaj i onda ne kaci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1406 Napisano Subota u 14:53 (promenjeno) Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo kofer. Maska neraspakovana. Tu su i pinovi sa uputstvom za montiranje brave prema ključu za paljenje. Promenio Subota u 15:01 član SaleKg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 66 Napisano pre 7 sati U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 2. 2025. at 22:36, Wildserbian je napisao: Ja sam skoro porucio bocne kofere i nosac preko sajta ePlaneta. Bilo je znacajno povoljnije nego u Plattneru (mozda po 5-6 hiljda jeftiniji koferi i nosac), a posiljku mi poslao Plattner. Ustedeo sam oko 10-ak hilljada. Trenutna cena za SH23 u Plattneru je 25400rsd a ja na ePlaneti platio 18284rsd, a cena za nosac u Plattneru je 23800rsd a ja ga platio 14900rsd. Razlike su tolike da se covek zapita ko je ovde lud! Kao sto rece kolega @bopk bocni nosaci su isti za SH23 i SH36. Hvala za ovaj info, ludost jest ali ... izgleda radi. Narucio sam SH35 i 3P nosače. Izadje lepa usteda, sto je najludje , naruceno preko njih a preuzeli su posiljku u NS i u NS isporucuju (takodje Plattner posiljaoc). Cena tih kofera je od 49-55000 plus oko 15k nosač, to izadje u proseku oko 65.000. Mene je izaslo 57.000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1451 Napisano pre 3 sati Drug član, 1963 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Javio prijatelju info i on naručio sa istog sajta. Bočne shad sh23 i 3p drzace za njegov motor. Izašlo sve 33000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...