RankoBg87 2887 Napisano Decembar 3 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Struja je sa onog cuvenog dzeka sto bi trebalo i fabricki da se koristi, odatle je Dare uzeo, mi samo nesto jos dodali i ubacili zicu za tablu. Pogledam ovih dana sta se vidi pa cu da slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Decembar 3 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda opet rasutraj plastike pa slikaj da svi vidimo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 56 Napisano Decembar 3 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Rider000 je napisao: Nista onda opet rasutraj plastike pa slikaj da svi vidimo. Ma realno to je i najbolje resenje da se covek ne muci i zavlaci telefon da bi uslikao, i ta zica do table je interesantna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 56 Napisano Decembar 3 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo sale nije na odmet ali me stvarno interesuje to razvlacenje zica i kako da upali lampicu na tabli, mislio sam da motor sam prepozna po "otporu" ili necem drugom da su nakacene maglenke na fabricku instalaciju pa upali lampicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Decembar 3 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rider000 je napisao: Nista onda opet rasutraj plastike pa slikaj da svi vidimo. Nisam ga sklopio, stoji od nedelje rasturen a tek u cetvrtak cu da pakujem. Sve sto se vidi slikam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Decembar 3 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bacio sam sad pogled i ne mogu nista da vidim, sve je u buziru i izolovano. Aj ovako po nekom secanju sta je radio. Ako kazemo da su normalne maglenke, belo braon bi trebalo da je zica za tablu, druge dve su plus i minus. Moze da se ispita koja je zica za tablu, nama je pregoreo jedan osigurac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Decembar 3 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio denali i jel onaj mini ili onaj sa kompresorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Decembar 3 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, markommarko je napisao: Gde si kupio denali i jel onaj mini ili onaj sa kompresorom? Preko, sa kompresorom, izaslo me 90 eura al neko rece da ima i kod nas valjda 10k ili tako nesto. @Skittles gde si uzeo sirenu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Decembar 3 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Burnout, sad im je bila na akciji za crni petak, ne znam da li je i dalje. Taj mini nemojte da uzimate, ne vredi u odnosu na soundbomb. Ja uzimam split da bi se lakše montiralo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Decembar 3 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi sve to raskacili da zivite preko... Ja sve sto sam kacio,morao sam papirima potkrepiti. Srecko bio letos sa njegovom hondom ,nema cega nema na hondi,kontam da se Dare smorio od zicki Uzimali smo mu i te s(v)irene. Meni nije problem ovde da se naviknem na sve to i sto se kola i motora tice,jer volim 'fabriku...' Juce sam napravio neki dugorocni plan,pa videcemo sta ce sledece biti pod dupetom. Promenio Decembar 3 član DaliborBP 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Decembar 3 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 @Skittles Hvala lepo, upravo naručio preko Burnouta split 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Decembar 3 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koja cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreckovicrobert 12 Napisano Decembar 3 U prolazu, 25 postova Lokacija: Belgrade, Rakovica, Petlovo brdo Motocikl: HONDA NC 750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, RankoBg87 said: Koja cena? 8.748,00 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Decembar 3 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Evo odgovorio @sreckovicrobert A gledam na sajtu Denallija, 58.64 USD sa popustom (~6.530 din), odnosno 69 USD bez popusta (~7.680 din). Dakle plaćam skuplje oko 1.000 din, što je korektno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Decembar 5 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sklopljen bez viskova Probao sam da ispratim sta je i kako povezano i nisam uspeo al od prilike rekoh iznad sta je radjeno. Polozaj za sirenu mi se ne svidja i jedino je ovako bilo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreckovicrobert 12 Napisano Decembar 5 U prolazu, 25 postova Lokacija: Belgrade, Rakovica, Petlovo brdo Motocikl: HONDA NC 750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Evo odgovorio @sreckovicrobert A gledam na sajtu Denallija, 58.64 USD sa popustom (~6.530 din), odnosno 69 USD bez popusta (~7.680 din). Dakle plaćam skuplje oko 1.000 din, što je korektnoDa bi info bio potpun, evo ponude Burnout-a u prilogu:robert.pdfPoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Decembar 6 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Masala, cifre su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Decembar 6 (promenjeno) Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kuuul Denali sirena. 21.000 za sirenu? Promenio Decembar 6 član Rider000 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Decembar 6 (promenjeno) U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan A pogledajte ponudu za mene. Kada sam video da tri sata treba da mi nameštaju otkačio sam ih. Ja sam prvi za to da ako neko ima znanje, treba to i da se plati, ali na Jutjubu nameštanje traje 45 minuta sa sve pričom, a ovi kažu tri sata. Plus @sreckovicrobert kažu dva sata... Lopovi Promenio Decembar 6 član markommarko typo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 56 Napisano Decembar 9 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nekoj stranoj grupi, nadjoh post da od 2021 godine ne treba relej i osigurac da bi prikljucak za dodarnu opremu bio pod naponom (navodno je dignut na 10A), da li je to tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Decembar 9 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 10A je npr na onom dzeku sto ide za maglenke i usb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 56 Napisano Decembar 9 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, RankoBg87 je napisao: 10A je npr na onom dzeku sto ide za maglenke i usb. Hvala Ranko, to je dzek sa 6 pinova koji i planiram da koristim. Relej ne treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Decembar 9 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Valjda, desno kad se gleda u motor, veci dzek, mislim da ima samo tri zice na njemu, kod mene nema, ima samo osigurac koji je mislim dosao uz maglenke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 56 Napisano Utorak u 17:01 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stifao prekidac, maglenke, konektori. Danas lep dan i bez guzve na poslu pa sam polako krenuo da skidam plastike sa motora. Ide dobro i za sada nema slomljenih kopci, ali ima jos da se rasklapa kako bih izvadio displej i namestio prekidac. Madjutim, forumi su prepuni komentara i slika oko nacina kacenja dodatne opreme ali su izmesali godisra motora iako je razdeljeno po serijama, pa ne mozes pohvatati sta je od kog. Solidan deo plastika skinut ali ... Ne vidim 6pinski prikljucak gde bi navodno trebalo da se kaci razdelnik za usb, grejace i maglenke, ili ga ja ne vidim. Zbunjujuće je i to sto na dosta mesta nailazim da kace na 4pinski koji je u prednjem delu i pokriven zastitom. Da li neko zna koji prikljucak koristiti da bi radilo kako treba i da se dobije signal na tabli kao kod @RankoBg87 . Unaored hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Utorak u 17:17 (promenjeno) Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj lepo levu bocnu stranu. Promenio Utorak u 19:02 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...